Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 06, 10:59)

Patiko man sita ideja.

Jei didesnis kambarys, tai galima netgi dvi tokias miegamasias erdves perskirti (tarkim mergaitei rozine o berniukui melyna) ir viduri kambario palikti zaidimams thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi sitas kambariukas labai patinka toks jaukus ,mielas wub.gif .Kas svarbiausia neperkrautas ir daug vietos zaidimams thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, as irengineju irgi savo vaikui kambari, sudejom uosio spalvos parketa, ir isdazem sienas zalia spalva, na tokia sviesi, salotos spalva, man grazu wub.gif ikelsiu foto , tik reikia pries tai nufotkinti..na mano vaikui tik 9 menesiai, bet noriu padaryti kambari toki zaisminga, spalvnga, bet per daug neperkrauta...baldus rinksiuosi sviesiu, bet dar neapsisprendziu, ar baltus ar sviesaus medzio spalvos g.gif
Atsakyti
smilgeleee labai graziu balduku idejai
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 06, 08:59)

O as turiu issisaugojus kita dali sio kambariuko biggrin.gif wub.gif
user posted image

Aciu jums visoms uz violetinio kambario vizijas biggrin.gif P keliu menesiu idesiu foto gauto rezultato biggrin.gif
Bet va, visose vaikisku kambariuku foto, spalvytes gana ryskios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 06 kovo 2009 - 15:41
QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 06, 17:25)
smilgeleee labai graziu balduku idejai

aciuks.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]

Yra kazkokie dazai kurie nebijo nei flomasteriu nei piestuku ir galima kuo puikiausiai piest kreida, nes labai lengvai nusivalo. Kol kas dazu parduotuvej nesidomejau bet pazystama sake kad tokie tikrai yra. As galvojau duru vidine puse nudazyt tokiais dazais ( maciau per rusu laida su tais dazais daze vaiku kambario duris ) o va apie stala nepagalvojau visai nieko butu g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Saulytes ideja wub.gif
user posted image
Kosmaras lotuliukas.gif
user posted image
I violetine tema lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Cia daug ivairiu kambariuku.
Atsakyti
Gal nebus per daug, jei dar si ta idesiu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Berniuksciui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 06 kovo 2009 - 18:08
Vajei ,kas per grozybes kambareliu wub.gif
Puikiu ideju radau ,kai irenginesim vaikiukams kambarius thumbup.gif
Dovi ,tikrai neperdaug bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilgeleee: 06 kovo 2009 - 18:15
QUOTE(simbarela @ 2009 03 06, 16:56)

Yra kazkokie dazai kurie nebijo nei flomasteriu nei piestuku ir galima kuo puikiausiai piest kreida, nes labai lengvai nusivalo. Kol kas dazu parduotuvej nesidomejau bet pazystama sake kad tokie tikrai yra. As galvojau duru vidine puse nudazyt tokiais dazais ( maciau per rusu laida su tais dazais daze vaiku kambario duris ) o va apie stala nepagalvojau visai nieko butu  g.gif

su durim irgi gera ideja

is paskutiniu nuotrauku labai patiko vaiku lovatieses wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 06, 18:53)

is paskutiniu nuotrauku labai patiko vaiku lovatieses wub.gif

Kaip supratau, tam psl jas ir reklamavo biggrin.gif
Atsakyti