
aš visada pagaminu daugiau maisto pietums, kad liktų jam dar ir rytdienai įsidėjimui, tad ryte tereikia pasišildyt ir susidėt į termosą.Ryte tai jau tingėčiau gaminti, maniškis išvažiuoja anksti, aš dar miegu, neesu iš tų pavyzdingų žmonų, kurios atsikelia, kad išlydėtų vyrą į darbą
tad jis pats pasišildo.O gaminu įvairų maistą, kotletus, plovą, guliašą, žuvį, įvairius troškinius...

QUOTE(Smurka @ 2005 09 02, 09:15)
O aš savo vyrui pietums įdedu.... nieką
Nes jei yra kas nors pagaminta, niekas netrukdo pasiėmus šaukštą pačiam įsidėti ir į darbą nusinešti. O jei nieko nėra pagaminta, vadinasi, pats kaltas, reikėjo pasigaminti. 




Maniškis jokių pretenzijų nereiškia, jis pats pasidaro sumuštinius, arba nusiperka kokių konservų (mėgsta skumbrę pomidorų padaže), jei būnu padarius mišrainę ir jos lieka - taip pat pasiima į darbą. Gerai "eina" netikras zuikis - kepu kartais savaitgaliais, tai pirmadienį jei būna likę, pasiima į darbą ir valgo šaltą su duona

Pritariu ankstesniam post'ui. Nereikia tais vyrais taip rūpintis, patys susiras maisto - juk medžiotojai!-
.
Nevisur ir leidžiama neštis su savim į darbovietę 6 patiekalų pietus! Man pačiai darbe nejauku kąnors išsitraukti valgomo, kiti tuoj pristoja : nori, kad dalinčiausi
prie kavos/arbatos, tai išvis nieko nebesinešu, o dar išsitepliojimo tikimybė
?
Bet šiais laikais tai jau nebeaktualu: daug kur yra valgyklos, kavinės
darbuotojams- žmonos net nežino, ką jų vyrai valgo

Nevisur ir leidžiama neštis su savim į darbovietę 6 patiekalų pietus! Man pačiai darbe nejauku kąnors išsitraukti valgomo, kiti tuoj pristoja : nori, kad dalinčiausi


Bet šiais laikais tai jau nebeaktualu: daug kur yra valgyklos, kavinės


Na o aš keletą kartų padariau įdarytų virtų kiaušinių su šprotais, tai maniškio bendradarbiai užklausė, tai ką? pas tave vakar balius buvo
,
o man atrodo gi taip parasta pagaminti ir skanu

o man atrodo gi taip parasta pagaminti ir skanu

Aš savo draugą kartais palepinu ir pietums paruošiu greitą užkandį, galim pavadint jį "viskas viename": išverdu kiaušinius, juos supjaustau, įdedu šiaudeliais pjaustytos rūkytos dešros (ar kokios mėsytės kuri yra šaldytuve), įtarkuoju fermentinio sūrio, įpjaustau česnako skiltelę (galima ir svogūno) ir viską sumaišau su majonezu... Valgyti su duona ar batonu bei daržovėm...

QUOTE(murrrka @ 2006 01 29, 01:19)
Aš savo draugą kartais palepinu ir pietums paruošiu greitą užkandį, galim pavadint jį "viskas viename": išverdu kiaušinius, juos supjaustau, įdedu šiaudeliais pjaustytos rūkytos dešros (ar kokios mėsytės kuri yra šaldytuve), įtarkuoju fermentinio sūrio, įpjaustau česnako skiltelę (galima ir svogūno) ir viską sumaišau su majonezu... Valgyti su duona ar batonu bei daržovėm... 

Mano vyras tokį patiekalą labai mėgsta, tik vadina ji nelabai gražiai.... "jovaliukas"

O aš pietaut pareinu namo ir normaliai pavalgau... Nes jei per pietus suvalgyciau tik koki jogurta ar varškes deserta - vakarienei neatsilaikyčiau ir kaip mat persivalgyčiau

Kadangi dietinuos tai nešu salotas, apelsiną, turių trapučių (čia kai labai valgyti norių), turių sausų košių, sriubos arba pakeptų šaldytų daržovių su kokia dešrele

Na kadangi mano vyro darbas ne pačiame mieste ir ten kur jis dirba nėra jokios kavinės ar valgyklos ir kadangi aš savo vyrą labai myliu ir nenori kad jis būtų alkanas visada įdedu ką nors peitų. Dažniausiai tai būna tai, ką iš vakaro pasigaminę abu valgėme gryžę iš darbo, visad daugiau padarau, kad užtektų ir rytojui, gi tai visai nesunku. O kad iš ryto nereiktų dėti viską ir keltis išleisti vyrą (nors aš jeigu dirbu pirmiau atsikeliu) sudedu viską iš vakaro, ryte tik iš šaldytuvo išsitrauki.u ir į maišiuką.
Pati sau irgi dažnai įsidedu, bet būna dienų kai išeinu kur papietauti. Na mano situacija kita, yra kur, bet ne visada gaunu tokią pietų petrauka kad spėju nueiti kur nors, tenka vietoj valgyti.

Pati sau irgi dažnai įsidedu, bet būna dienų kai išeinu kur papietauti. Na mano situacija kita, yra kur, bet ne visada gaunu tokią pietų petrauka kad spėju nueiti kur nors, tenka vietoj valgyti.

As i darba daznai pasidarau gana sotu ir greit padaroma uzkanda- paimu duonos rieke, ispjaunu joje skyle ir dedu ta skyleta rieke ant ikaitintos keptuves, i ta kiauryme imusu kiausini, pabarstau prieskoniais ir po kiek laiko atsargiai lopetele apverciu, kad apkeptu ir kita puse, gaunas kepta duona su kiausiniu viduryje. Kiausinis gerai laikosi toje skyleje ir gaunasi labai skanus uzkandis, tiek saltas, tiek karstas. Darbe pilnai uztenka dvieju tokiu riekiu.
QUOTE(krystee. @ 2006 01 27, 15:50)
Na o aš keletą kartų padariau įdarytų virtų kiaušinių su šprotais, tai maniškio bendradarbiai užklausė, tai ką? pas tave vakar balius buvo
,
o man atrodo gi taip parasta pagaminti ir skanu

o man atrodo gi taip parasta pagaminti ir skanu

QUOTE(murrrka @ 2006 01 29, 02:19)
Aš savo draugą kartais palepinu ir pietums paruošiu greitą užkandį, galim pavadint jį "viskas viename": išverdu kiaušinius, juos supjaustau, įdedu šiaudeliais pjaustytos rūkytos dešros (ar kokios mėsytės kuri yra šaldytuve), įtarkuoju fermentinio sūrio, įpjaustau česnako skiltelę (galima ir svogūno) ir viską sumaišau su majonezu... Valgyti su duona ar batonu bei daržovėm... 

Na nuo tokių maistų kvapelis darbe būtų ne koks. Nevalgau niekad, kaip tenka eiti į darbą, nebent vakare arba savaitgalį.
Mano vyras taip pat pavalgyti neturi kur ir dirba po 12 val, todėl aš visada sudedu jam valgyti. Jei dirba 12 val. dieną dedu valgyti 3 kartams, o jei 12 val. naktį užtenka ir 2-jų. Visada dedu 2 rūšių sumuštinių, mėsišką patiekalą su daržovėmis, o trečią tai įvairiai( kiaušinį su majonezu, virtinukų, čeburekų, varškės ir pan). Aš savo vyrą myliu ir stengiuosi juo rūpintis, o jis atsilygina dideliu rūpinimusi mūsų namais ir šeima.
