Įkraunama...
Įkraunama...

Lauknešėlis į darbą

QUOTE(Euforija @ 2005 09 07, 17:13)
Keista...maniau, kad pavalgyti kokioj kavinukėj ar šiaip kokioj maitinimo įstaigoje normalus dalykas, sumuštiniais sotus nebūsi, šiaip nelabai įsivaizduoju vyra darbo vietoje šiukždantį popieriukais  biggrin.gif

O jei iki artimiausios kavinukės ar parduotuvės apie 15-20 km?
Atsakyti
Maniškis sriubytę mėgsta ax.gif Gerai, kad mikrobangę darbe turi... O antram stengiuosi gaminti tai, kas iį šalta skanu - dažniausiai pakepu kokio karbonado. O kad neitų puodynėlėm apsikrovęs, kartais darau "viską viename" - kokį troškinį, kuriame ir skysčio yra, ir daržovių, ir mėsos..
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 10 06, 21:19)
Maniškis sriubytę mėgsta  ax.gif  Gerai, kad mikrobangę darbe turi...

Pasisekė. Galima vien sriubytės į darbą įdėti ir neliks alkanas essen.gif . O mano vyras niekada tos sriubos neima schmoll.gif , net jei visai nėra ko paimti į darbą
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš 4u.gif

Mano brangiausias ofisinis, tai kai prasėdi visą dieną prie kompo sako, kad nori prasivaikščioti, tai eina į PC ir ten nusiperka. Nors aš visai mielai paruoščiau ka nors jam į darba, bet nesutinka verysad.gif sako, kad aš iš jo atimčiau paskutinę galimybę pakvėpuot dieną šviežiu oru blink.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi ima tai, kas lieka po vakarienės arba atvirkščiai vakarienei valgom essen.gif , kas lieka po to, kai sudėjau jam į darbą "Lauknešėlį"
Atsakyti
Įdedu:
1. Troškintos bulvės su šonkauliukais;
2. Troškintos kepenys su makaronais;
3. Blynai su varške ar paštetu;
4. Cepelinai;
5. Balandėliai;
6. Bulvių piurė su kotletais;
7. Plovas;
8. Dešrelės tešloje;
9. Įdaryta paprika;
10. Aštri troškinta vištiena su ryžiais;
11. Guliašas su grikių koše;
Ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2005 10 07, 11:05)
Prisijungsiu ir aš  4u.gif

Mano brangiausias ofisinis, tai  kai prasėdi visą dieną prie kompo sako, kad nori prasivaikščioti, tai eina į PC ir ten nusiperka. Nors aš visai mielai paruoščiau ka nors jam į darba, bet  nesutinka  verysad.gif  sako, kad aš iš jo atimčiau paskutinę galimybę pakvėpuot dieną šviežiu oru  blink.gif

Tai tegu - laknešėlį į rankas, ir eina į parkelį ant suoliuko biggrin.gif
Atsakyti
alaus idekit uzsigerti-pabandykit pamatysit kokia bus reakcija smile.gif
Atsakyti
oi gera tema jus cia merginos uzvedet ir labiai aktualia. maniskiui irgi reikia kas rytelis ar is vakaro sudeti laukneseli. anksciau vis tai kokiu sumustiaku tepdavau, tai nupirkdavau bandeliu tokiu kaip trys kapeikos tik truputi didesnes, bet mazesnes nei bagette, tai padarydavau tokiu a la hod dog'u, tik as dedavau kokia vistytes mesyte kepta o ne desra (na zinoma kai lieka nuo vakarienes tos vistytes tongue.gif ), o taip tai ir desra kokia sueina. taip pat kepdavau orkaiteje sonkauliukus marinuotus, kepu taip pat kartais vistos iesmelius (vista marinuota ir gabaliukais suverta ant iesmeliu mediniu ir i griliu), kartais taip kokios mesos. dabar jau jam viskas atsibodo tai dazniausiai atsiriekia mesos ar desros, duonos kampa ir vsio. zinoma dar ima kavyte termose, taip pat neiseina i darba be vaisiu, kokiu traskuciu, jogurto, ar kokiu bandeliu ar sokoladuku. sumustiniai ar tie vadinami hot dog'ai visada buna su darzovemis (pomidorais ar agurkais + salotos lapu) ir pertepu majonezu, kartais dar trupuciu garstyciu.
Atsakyti
Tema opi ax.gif
maniškis visada pats susitepa sumuštinius, išsiverda kiaušius ir vis man priekaištauja kodėl jis pats turi darytis mirksiukas.gif vištos rūkytos jam nepatinka, karbonadų šaltų nevalgo..... Tai kai turiu laiko iškepu kibinų wub.gif , picos (naminės), dešrelių tešloj, dar kotletukai tinka. Gerai kad jis pas mane nevalgus ir visokių desertų nesineša ax.gif bet labiausiai nervina kai paklausiu ką pirkt į darbą, tai sako - nieko, o kai nieko, tai vien priekaištai kiek ilgai bus sumuštiniai su kiaušiais doh.gif
Atsakyti
Maniškis darbe turi mikrobangę, tad darbe valgo tai, kas lieka nuo vakarienės. Tiksliau aš specialiai gaminu daugiau vakrienei, kad liktų kitos dienos pietus, bet tik darbo dienomis. tai dažniausiai išeina taip, kad vakarienę gaminu kaip 4 žmonėms, nes ir aš, ir brangusis į darbą nešamės pietus - lauknešėlį. o sriubyčių aš ir skystų nevengiu, nes kažkas minėjo, jog pavojinga neštis skystą dėl galimos "avarijos" tongue.gif , tai aš paprasčiausiai dedu į tuperware indus, o jie sandarūs ir papildomų problemų nebūna. Kai iškepu pyragą, tai ir to įdedu, nes darbe jie gana draugiškai geria rytinę kavą ir mėgsta vieni kitus vaišinti, tai visai malonu, kai vyras parėjęs pasakoja, kad bendradarbiai gyrė mano keptą pyragą - paglosto savimeilę blush2.gif ir atsiranda didesnis azartas kepti ir kitą kartą mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Seniau pietus dėdavau į termosą, tai darydavau kotletus, plovą, kepsniukus, balandėlius, bet valgyti iš termosos atsisakė, nes jam atseit maistas pašvinksta, suminkštėja ir neskanu. Nu nenori valgyti šilto tada valgo šaltą. Šiandien pvz dariau kumpio ir daržovių mišrainę (Kopūstas, ž. agurkas, paprika, kumpis, sūris, kiaušinis, majonezas) prie mišrainės įdėjau bandelių.
Prikepu keptuvėj sumuštinių
pieniškos dešrelės su kokiom salotom
bandelės su dešrele (viską valgo šaltą, nes neturi kur pasišildyt)
silkė (jau paruošta kibiriukuose)
jei neturiu ką tai kokios mišrainės primakaluooju
Atsakyti