Maniškis darbe turi mikrobangę, tad darbe valgo tai, kas lieka nuo vakarienės. Tiksliau aš specialiai gaminu daugiau vakrienei, kad liktų kitos dienos pietus, bet tik darbo dienomis. tai dažniausiai išeina taip, kad vakarienę gaminu kaip 4 žmonėms, nes ir aš, ir brangusis į darbą nešamės pietus - lauknešėlį. o sriubyčių aš ir skystų nevengiu, nes kažkas minėjo, jog pavojinga neštis skystą dėl galimos "avarijos"

, tai aš paprasčiausiai dedu į tuperware indus, o jie sandarūs ir papildomų problemų nebūna. Kai iškepu pyragą, tai ir to įdedu, nes darbe jie gana draugiškai geria rytinę kavą ir mėgsta vieni kitus vaišinti, tai visai malonu, kai vyras parėjęs pasakoja, kad bendradarbiai gyrė mano keptą pyragą - paglosto savimeilę

ir atsiranda didesnis azartas kepti ir kitą kartą