as irgi daznai valgau darbe
tai kol nebuvo mikrobanges tai viska namie gerai pasildydavau paskui i ranksluostuka suvyniodavau tai iki pietu dar siltas maistelis budavo
o siaip tai nesuosi dazniausiai salotas su mesyte, dar koki apkepa pasidarau, saltibarsciu vasara daznai atsinesu
Nagi mamkos ko tokios pasyvios?
Galima šaltibarščių į darbą nusinešti, kišas (quiche) skanus ir šaltas (jei namie keptas
). Galima ir kitokių šaltsriubių pasidaryti, ne tik šaltibarščių: iš duonos ir vaisių; šparagų; kefyro ir obuolių... Be to, gera idėja maisto termosą nusipirkti ir karštus patiekalus pietums valgyti
kokių bandeliu išsikept ar su mėsa ar su kopūstais, mažos baronkytės su faršu, krabų lazdeles džiūveseliuose apkeptos, ar siaip kokios mesytes, na dar visokiausiu salotu galima. Grūdėta varškė man irgi labai niam niam
O pas mus kabinete stovi mokrobange tai visos nesames ka kuri turime ir sildomes ir valgome, o siaip jei neturime tai i parduotuve maxima, norfa ten saloteliu visokiu yra.
As dazniausiai pasigaminu salotas, tik padaza rytais susimaisau. Salotos su duona darbe kuo puikiausiai einasi, kartais nusinesu sriubos i darba, nes yra mikrobange, tai pasisildau.
Anksciau ir as nesdavausi keptus sumustinius
Anksciau ir as nesdavausi keptus sumustinius
Labai gerai grikių dribsniai (įberti šiek tiek sultinio kokio ir užplykyti verdančiu vandeniu). Užkandant kokiu pomidoru arba agurku.
Paskui mėgstu sumuštinių duonelės perpjautos tokios kur yra (Sveikuolių ar pan. ) Pasidarau sumuštinį (ta duonelė, kokios garstyčios, mėsa arba sūris + salotų lapai.) Skanu ir greita ir pakankamai sveika.
Paskui mėgstu sumuštinių duonelės perpjautos tokios kur yra (Sveikuolių ar pan. ) Pasidarau sumuštinį (ta duonelė, kokios garstyčios, mėsa arba sūris + salotų lapai.) Skanu ir greita ir pakankamai sveika.
PAs mus yra darbe mikrobangė
Tai aš nešuosi pietums kažką ką gaminau vakarui.
Vištiena, žuvis .KAžkokie patiekaliukai, lengvai gaminami.Karbonadukas, guliašiukas. Žuvį dažnai kepu su sūriu pabarstau ,o kai šildau jis išsileidžia:)
Nešuosi hermetiniuose induose ,o salotas labai patogu neštis užsukamuose "analizų indukuose", smulkiai pjaustau pomidorą, agurkėlį paprikyte ir labai liuks, maistą pašildau ir visada turiu tikrą, be jokių nežinomų paslėptų priedų maistą.
Tai aš nešuosi pietums kažką ką gaminau vakarui.
Vištiena, žuvis .KAžkokie patiekaliukai, lengvai gaminami.Karbonadukas, guliašiukas. Žuvį dažnai kepu su sūriu pabarstau ,o kai šildau jis išsileidžia:)
Nešuosi hermetiniuose induose ,o salotas labai patogu neštis užsukamuose "analizų indukuose", smulkiai pjaustau pomidorą, agurkėlį paprikyte ir labai liuks, maistą pašildau ir visada turiu tikrą, be jokių nežinomų paslėptų priedų maistą.
Kai netingiu, įsidedu vakarykštės vakarienės darban, o ten pasišildau. Plius visokie sūreliai, vaisiai ir užplikomos sriubos puodeliuose.
Tik dabar uztikau tema apie laukneselius. Man ji labai aktuali, nes vyrui virskinimo problemos, tai nepaduosi nei kepto, nei rukyto.
Va, taip ir dedu i darba visokius patiekalus, tik troskintus, virtus, na apkepai tinka varskes, makaronu, darzoviu troskiniai, cenakai. Tiesiog sudedu i dezutes, kurias galima naudoti mikrobangeje, turi jie darbe mikrobange, tai pasisildo ir patenkintas "kaip naujas rublis"
Va, taip ir dedu i darba visokius patiekalus, tik troskintus, virtus, na apkepai tinka varskes, makaronu, darzoviu troskiniai, cenakai. Tiesiog sudedu i dezutes, kurias galima naudoti mikrobangeje, turi jie darbe mikrobange, tai pasisildo ir patenkintas "kaip naujas rublis"
O ,mano vyriokas daug nemasto, ideda i darba tai ka valge per vakriene
o as kai dar dirbau, pietaudavau, sriuba arba kava su sureliu...nuo tada sureliu nemegstu











