Labas rytas

MB dirba visa diena,tad ka jam idet, galvos skausmas... nes jei jo valia butu, tai valgytu desreles, ar sumustinius amzinai, arba isvis nk

kaip cia kazkas sake, jei neidesi maisto, o liepsi paciam, tai ir neisides
Na tai į tema- dazniausiai as jam ruosiu troskinius, is to, kas yra saldytuve... isverdu makaronus ar ryzius, apverdu įvairias darzoves- cukinija, zied.kopustas, avokadas, agurkai, morkos, kopustai, svogunas... dar kokios mesytes imetu pakepinusi... ir viska sumaisau keptuvej, pridedu prieskoniu, sojos padazo. dazniausiai visa ir sudedu jam. Daznai gaminu kotletukus, vistos slauneles apverdu, pakepinu. Lietinius su varske, desrele, bananais.. visada kazkokiu salotu padarau sotesniu (duonos su grūdais įpjaustau, mesytes)... Kartais dedu misraine- burokeliu, balta...
o desertui sugalvojus esu taip- savaitgaliais uzsisakinejam maista, tai lieka indeliu nuo desertu... Į tą indeli (toks apvalus,su dangteliu, is putoplastiko

) padarau jam zele su vaisiais- obuolys, kriause,bananas, vynuoges, uogu idedu jei turiu... siaip nera lb sveika, bet kartais nk nenutiks, skanu, nekaloringa...
Siuo metu į darba nesinesioju maisto, nebent lieka nuo vakarienes, ar deserta koki, vaisiu. Anksciau irgi nesdavausi troskinius, retai sumustinius, kepta duona su druska ir surio uzpilu, kotletukus... kai jau lb nebuvo laiko uzpilamas koses, sriubas, jogurta, varske... Bet pastarųjų nepavalgau