Įkraunama...
Įkraunama...

Lauknešėlis į darbą

na pasidalinsiu ir as, mano draugas neisrankus tai man nera tokios baisios bedos smile.gif galvojant ka jam idet pietu..
na jam labai sknu grikiu kose, isvrdu grikius, pakepinu slapianke desra su svogunais, po sumaisau su ketcupu ir grietine tada viska ant grikiu ir dar karta ismaisau, dar imetu kelis raugintu agurkus tai jam labai skanu buna
aisku darau ivairiu misrainiu ir balta, ir su ryziais ir krabais, ir vistiena rukyta su tarkuotu fermentiniu suriu ir pomidaorasi ir viska su majonezu, tuno salotas, arba isvredu kiausinius, supjausta krabu lazdeles, pora ir agurka zalia juostelem ir viska su majonezu ir sotu ir skanu, kartasi lieka nuo pietu maisto, jam dar patinka tarkuotos keptos bulves su spirgiukais, arba kokios silkes padarau ir isverdu bulviu su lupenom, idedu sardeliu su bulviu kose ir kokiu salotu, spageti su desrelem.. galiu rasyt ir rasyt..

aisku visad idedu vaisiu(banana, obuoli, vynuogiu ar mandarina) koki sokolada, jogurta

pietums jam pakanka nes vakare jos visad laukia silta ir soti vakariene essen.gif
Atsakyti
nebezinau ka daryti vyrui pietums kad nestusi i darba unsure.gif tas pats per ta pati atsibosta gaminti, jam tai nesvarbu...bet as noriu kazko skaniau ir yvairiau... ax.gif siaip darau sumustinius, kotletus arba karbonadus su misrainyte, ir vurtus kiausinius su majonezu bei iv. prieskoniais.noriu kazka yvariau pagaminti bet nesugalvoju ka g.gif ka jus dedate vyrui pietums?(juk ne visu vyrai dirba kur yra valgyklos ar kavines smile.gif )
Atsakyti
maniskiui tai nera problemu, nes nesasi viska, kas buvo gaminta vakarienei, kadangi darbe yra mikrobange smile.gif
Atsakyti
Jei neklystu, tokia temelė jau yra... 4u.gif bet kadangi man šiuo metu su atmintim ne kas.. atsakysiu į kls. .. mano MB kaip ir suntea7 imasi vakareinę, nes turi mikrobangę.. o kai neturėjo, tai žinopk nieko gero aš jam nesugalvodavau.. kepdavu karštus sumušinius, kotletus kaip kad ir tu... svarbiausia daug mišrainės, salotų ir vaisių dar kokių... kibinai neblogai valgos.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 25, 00:47)
Jei neklystu, tokia temelė jau yra... 4u.gif  bet kadangi man šiuo metu su atmintim ne kas.. atsakysiu į kls. .. mano MB kaip ir suntea7 imasi vakareinę, nes turi mikrobangę.. o kai neturėjo, tai žinopk nieko gero aš jam nesugalvodavau.. kepdavu karštus sumušinius, kotletus kaip kad ir tu... svarbiausia daug mišrainės, salotų ir vaisių dar kokių... kibinai neblogai valgos.. rolleyes.gif

kibinus bijau kept, dar nekepus, bet butinai prisiruosiu pagaminti.o cebureku irgi iskepu bet retai, tai gauna nusinest ir ju biggrin.gif o va pas ji nera mikrobanges, nes dirba yvairiuose objektuose doh.gif
Atsakyti
vakar suruosiau vyrui misraine, o taip sove i galva : supjausciau duona kubeliais ir apkepinau, silkes file susmulkinau mazais kubeliukais ir kiausini didokais kubikais smile.gif o ryte siandien sudejau pora geru saukstu majonezo ir prieskoniu: cesnako milteliu(nemazai) druskytes pipiriuku dziov. krapu ir petrazoliu, ir aitriuju papriku pabarsciau...paragavau thumbup.gif nesitikejau kad taip skanu smile.gif net gaila buvo atiduoti vyrui vestis blush2.gif bet kiausiniu turi buti ovas thumbup.gif
Atsakyti
as anksciau ir sau ir vyrui vis laukneseli pietums dedavau, thumbup.gif bet dabar atostogauju, o vyro darbas visai netoli, tai jis kasdien grizta namo pavalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na manau jei neturi mikrobangės ir nėra galimybės į kavinę nuvaryti (o tai pastebėjau apsimoka) tai įsigykite termosą. O ten viską galima patalpinti.
Atsakyti
Pas maniškį darbe yra mini virtuvėlė, tad dažniausiai nešasi darbą vakarienės likučius arba jei nieko nelieka, kokių nors koldūnus išsikepa, arba kokią kiaušinienę, rečiau sumuštinius... Ir viską ką reikia pasišildo mikrobangėj.... :}
Atsakyti
Termosas- superinis daiktas ir atsalus orams gali betka silto isideti ir neriboti fantazijos. Tik reikia gera isigyti,kad maistas ilgai isliktu siltas.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif gauvinu temelę ax.gif ką dedate savo brangiesiems per tokius karščius? baisu ką nors rimčiau dėti pietums nes mano atveju kai vyras dirba lauke tai viskas nuo karščio sugenda dar iki pietų meto... g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 24, 21:57)
maniskiui tai nera problemu, nes nesasi viska, kas buvo gaminta vakarienei, kadangi darbe yra mikrobange smile.gif

drinks_cheers.gif mūsų atveju taip pat. Įdedu į dėžutę jam tai, kas būna gaminta namuos, o darbe jis pasišildo mikrobangėje ir skaniai bei sočiai pavalgo.
Atsakyti