Beckham makiazas man asmeniskai visai nekoks

Sakykit,kaip jus sugebat is pradziu seseliais pasidazyti,o tik paskui akiu kontura brezti?as pirma breziu kontura,nes ji dazniausiai reikia pataisyti,o tokiu atveju,nutaisyciau ir visus seselius

As is pradziu padazau seseliais, o paskui pravedimas

QUOTE(kristina r. @ 2009 10 24, 16:30)
Sakykit,kaip jus sugebat is pradziu seseliais pasidazyti,o tik paskui akiu kontura brezti?as pirma breziu kontura,nes ji dazniausiai reikia pataisyti,o tokiu atveju,nutaisyciau ir visus seselius 

asmeniskai as is pradziu seselius tepu, po to kontura breziu (piestuku arba skystu pavedimu). jei issiteplioju pavedimu - turiu balta piestuka ir tiesiog ant virsaus uztepu, pamaskuoju ta nereikalinga pavedima...o po to ant virsaus labai atsargiai seseliais, kad netycia neuzbarstyt ant viso konturo

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 10 24, 19:31)
ViShy,gal nuotraukoj nelabai gerai gerai matyt,bet man rodos jog antakiai netvarkingi
Mus per kursus mokino jog antakiu pradzia negali but daugiau nei 14 mm o pabaiga 3 mm .....O vishy antakiu pabaiga atrodo platesne
Nors gal tik nuotraukoj taip atrodo
Bet veido oda tikrai superine 

Antakiu mados keiciasi

Papildyta:
QUOTE(kristina r. @ 2009 10 24, 15:30)

Cia priklauso nuo to, kokio efekto nori

QUOTE(F_A @ 2009 10 24, 23:33)
Antakiu mados keiciasi
Kazkada buvo madoj ploni ploni antakiukai kaip siuliukai, tada i mada atejo platesni, israiskingi, ryskus antakiai. Pastaraisiais metais vis dazniau zurnaluose smezuoja a la naturalus antakiai, nedaug ispesioti
Svarbiausia, kad zmogui tiktu ir paciam patiktu 

Vishy,o tavo antakiai visiskai naturalus?
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 10 25, 10:48)

Vishy,o tavo antakiai visiskai naturalus?
Ne jus tikrai teisi

QUOTE(vaiduokliukas @ 2009 10 25, 10:28)
Ne jus tikrai teisi
bet jus moke apie idealiasias proporcijas
kaip akis atrodo idealiosiuose proporcijosie pagal tuos trecdalius
o seip realybeje antakiai yra tik prisilaikomi tu trecdaliu, bet mada taipogi diktuoja savo, ploni,siauri, platus, veslus, ir t.t. jei ne paslaptis kur mokinotes 

mokiausi pas tv stiliste ir grimere A.Malakauskiene

QUOTE(F_A @ 2009 10 24, 23:33)
Antakiu mados keiciasi
Kazkada buvo madoj ploni ploni antakiukai kaip siuliukai, tada i mada atejo platesni, israiskingi, ryskus antakiai. Pastaraisiais metais vis dazniau zurnaluose smezuoja a la naturalus antakiai, nedaug ispesioti
Svarbiausia, kad zmogui tiktu ir paciam patiktu 
Papildyta:

Papildyta:
man tai tokie antakiai, alia naturalus, nepatinka. norisi graziu, sutvarkytu

Kristina, as jums siulau pirma nubrezti akiu kontura, poto seselius deti. ir tuomet vel paryskinti kontura

QUOTE(Vixenish @ 2009 10 25, 13:51)
man tai tokie antakiai, alia naturalus, nepatinka. norisi graziu, sutvarkytu
man jie kazkaip nesuderinami su likusiu veido makijazu (ne apie visus atvejus kalbu, o apie tuos, kur antakiai "naturalus" o likes veidas nupiestas).

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 10 25, 13:43)
matosi kad jus moketes ir domites makijazu