Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas-6

Beckham makiazas man asmeniskai visai nekoks doh.gif
Atsakyti
Sakykit,kaip jus sugebat is pradziu seseliais pasidazyti,o tik paskui akiu kontura brezti?as pirma breziu kontura,nes ji dazniausiai reikia pataisyti,o tokiu atveju,nutaisyciau ir visus seselius tongue.gif
Atsakyti
As is pradziu padazau seseliais, o paskui pravedimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2009 10 24, 16:30)
Sakykit,kaip jus sugebat is pradziu seseliais pasidazyti,o tik paskui akiu kontura brezti?as pirma breziu kontura,nes ji dazniausiai reikia pataisyti,o tokiu atveju,nutaisyciau ir visus seselius tongue.gif

asmeniskai as is pradziu seselius tepu, po to kontura breziu (piestuku arba skystu pavedimu). jei issiteplioju pavedimu - turiu balta piestuka ir tiesiog ant virsaus uztepu, pamaskuoju ta nereikalinga pavedima...o po to ant virsaus labai atsargiai seseliais, kad netycia neuzbarstyt ant viso konturo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 24 spalio 2009 - 15:52
ViShy,gal nuotraukoj nelabai gerai gerai matyt,bet man rodos jog antakiai netvarkingi g.gif Mus per kursus mokino jog antakiu pradzia negali but daugiau nei 14 mm o pabaiga 3 mm .....O vishy antakiu pabaiga atrodo platesne g.gif Nors gal tik nuotraukoj taip atrodo g.gif Bet veido oda tikrai superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 10 24, 19:31)
ViShy,gal nuotraukoj nelabai gerai gerai matyt,bet man rodos jog antakiai netvarkingi g.gif Mus per kursus  mokino jog antakiu pradzia negali but daugiau nei 14 mm o pabaiga 3 mm .....O vishy antakiu pabaiga atrodo platesne g.gif Nors gal tik nuotraukoj taip atrodo g.gif Bet veido oda tikrai superine thumbup.gif

Antakiu mados keiciasi rolleyes.gif Kazkada buvo madoj ploni ploni antakiukai kaip siuliukai, tada i mada atejo platesni, israiskingi, ryskus antakiai. Pastaraisiais metais vis dazniau zurnaluose smezuoja a la naturalus antakiai, nedaug ispesioti rolleyes.gif Svarbiausia, kad zmogui tiktu ir paciam patiktu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina r. @ 2009 10 24, 15:30)

Cia priklauso nuo to, kokio efekto nori rolleyes.gif Jei is pradziu brezi akiu kontura, o ant virsaus tepi seselius, konturas tampa blankesnis ir igauna seseliu, kuriuos tepi ant virsaus, atspalvi rolleyes.gif Jei tepi kontura ant seseliu, konturas gaunasi ryskus, toks koks yra. Ant seseliu kontura lengva daryti plonu sepetuku su ryskiais seseliais. Po seseliais bent jau man geriausia kontura brezti piestuku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 24, 23:33)
Antakiu mados keiciasi rolleyes.gif Kazkada buvo madoj ploni ploni antakiukai kaip siuliukai, tada i mada atejo platesni, israiskingi, ryskus antakiai. Pastaraisiais metais vis dazniau zurnaluose smezuoja a la naturalus antakiai, nedaug ispesioti rolleyes.gif Svarbiausia, kad zmogui tiktu ir paciam patiktu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif bet mokemes dar sia vasara,taip kad nuo mados dar taip stipriai neatsilieku blush2.gif Antakiu pradzios ploninti nereiketu,bet pabaiga siek tiek papesiociau ax.gif Na bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Vishy,o tavo antakiai visiskai naturalus?
Atsakyti

QUOTE(vaiddda-d @ 2009 10 25, 10:48)
drinks_cheers.gif bet mokemes dar sia vasara,taip kad nuo mados dar taip stipriai neatsilieku blush2.gif Antakiu pradzios ploninti nereiketu,bet pabaiga siek tiek papesiociau ax.gif  Na bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Vishy,o tavo antakiai visiskai naturalus?

Ne jus tikrai teisi smile.gif bet jus moke apie idealiasias proporcijas smile.gif kaip akis atrodo idealiosiuose proporcijosie pagal tuos trecdalius ax.gif o seip realybeje antakiai yra tik prisilaikomi tu trecdaliu, bet mada taipogi diktuoja savo, ploni,siauri, platus, veslus, ir t.t. jei ne paslaptis kur mokinotes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2009 10 25, 10:28)
Ne jus tikrai teisi  smile.gif  bet jus moke apie idealiasias proporcijas  smile.gif  kaip akis atrodo idealiosiuose proporcijosie pagal tuos  trecdalius  ax.gif  o seip realybeje antakiai yra tik prisilaikomi tu trecdaliu, bet mada taipogi diktuoja savo, ploni,siauri,  platus, veslus,  ir t.t. jei ne paslaptis kur mokinotes  ax.gif

mokiausi pas tv stiliste ir grimere A.Malakauskiene thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 24, 23:33)
Papildyta:

man tai tokie antakiai, alia naturalus, nepatinka. norisi graziu, sutvarkytu rolleyes.gif man jie kazkaip nesuderinami su likusiu veido makijazu (ne apie visus atvejus kalbu, o apie tuos, kur antakiai "naturalus" o likes veidas nupiestas).

Kristina, as jums siulau pirma nubrezti akiu kontura, poto seselius deti. ir tuomet vel paryskinti kontura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 10 25, 13:51)
man tai tokie antakiai, alia naturalus, nepatinka. norisi graziu, sutvarkytu  rolleyes.gif  man jie kazkaip nesuderinami su likusiu veido makijazu (ne apie visus atvejus kalbu, o apie tuos, kur antakiai "naturalus" o likes veidas nupiestas).

drinks_cheers.gif Antakis yra svarbiausia veido dalis,kuri atsako uz ivaizdzio charakteri.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 10 25, 13:43)
drinks_cheers.gif Antakis yra svarbiausia veido dalis,kuri atsako uz ivaizdzio charakteri.

matosi kad jus moketes ir domites makijazu mirksiukas.gif
Atsakyti