Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai 4 dalis

QUOTE(Pumpuryte @ 2009 12 15, 20:56)
Aš irgi nustebau dėl maisto: kasryt duodavo kakavą, du kartus kopustų sriubą, du kartus žuvį. O kaip žinia šie produktai kaip ir nerekomenduojami žindančiom  g.gif  Atrodo kaip specialiai valgiaraštis sudarytas  doh.gif
O dar vakarienė budavo 17val.... Gerai kad vyras atnešdavo pavalgyt, o jei ne tai kaip nuo 17val iki 8val išgyvent nevalgius...?  blink.gif  lotuliukas.gif

man gydytoja komentavo dėl valgio.. tai sakė maistas neįtakoja vaikiuko žarnyno.. jo organizmas bet kokiu atveju taikosi prie pasikeitusių sąlygų..
nežinau, čia turbūt kaip kam, bet aš nesijaučiau alkana, man visiškai pakako to kiekio,ką gavau ligoninėje.. atneštą maistą valgydavo vyras, pati nenorėjau.. ax.gif bet mačiau mamytę,kuri iškart po gimdymo užsisakė iš vyro atvežti pyrago gerą gabalą, plytą šokolado ir cepelinų.. 4u.gif man tada išsprūdo natūrali šypsena jos pokalbį girdint, bet iš esmės, mes visos skirtingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 12 15, 20:56)
Aš irgi nustebau dėl maisto: kasryt duodavo kakavą, du kartus kopustų sriubą, du kartus žuvį. O kaip žinia šie produktai kaip ir nerekomenduojami žindančiom  g.gif  Atrodo kaip specialiai valgiaraštis sudarytas  doh.gif
O dar vakarienė budavo 17val.... Gerai kad vyras atnešdavo pavalgyt, o jei ne tai kaip nuo 17val iki 8val išgyvent nevalgius...?  blink.gif  lotuliukas.gif

taigi visose gydymo istaigose 17 valanda vakariene,maistas man patiko ir jokiu problemu su pilveliu nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Maistas ten tikrai labai geras ir skanus thumbup.gif Va klinikose tai ziauru, teko pagulet patologiniam, nu maitinimas tikrai labai prastas. O cia tikrai labai skanu buvo ir pilnai uzteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 12 15, 21:58)
man gydytoja komentavo dėl valgio.. tai sakė maistas neįtakoja vaikiuko žarnyno.. jo organizmas bet kokiu atveju taikosi prie pasikeitusių sąlygų..

Gal žarnyno ir neįtakuoja, negaliu komentuoti...bet dėl alergijų tikimybės tikrai nerekomenduojamos kakavos, žuvys ir pan.. o tai buvo duodama kasdien unsure.gif
Atsakyti
Hm... Mum jokios kakavos ar zuvies nedave. Maistas buvo labai skanus. Atnesdavo ir vaisiu ir darzoviu (su kaimyne stebejomes kaip parinktas nealergizuojantis maistas), ir mesos. Siaip valdiarastis ten ima kartotis po savites, t.y., pirmadieniais vienoks maistas, antradieniais kitoks. O pagulet teko 9 d.
Siais dimdymo namais esu labai patenkinta, ir kitasyk gimdysiu tik cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minne @ 2009 12 23, 11:19)
Hm... Mum jokios kakavos ar zuvies nedave. Maistas buvo labai skanus. Atnesdavo ir vaisiu ir darzoviu

Nu va kaip keista....jei sakai kad kartojasi maistas tai ir tu turėjai gaut žuvies ir kakavos biggrin.gif o kodėl mums nekarto nedavė vaisių...? g.gif
Dėl skanumo nesiginčiju- gamina skaniai thumbup.gif Iki šiol atsimenu švelnią ir skanią manų košę rolleyes.gif man taip išvirt nepavyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 12 15, 21:56)

Sveikos 4u.gif

Esu gimdžius KKGN taip pat. smile.gif
Prisiminiau dėl maisto, klausiau gydytojos kodėl toks maistas, sakyčiau nepritaikytas mamytėms su naujagymiais.(Keista buvo,kai atėjus į palatą po gimdymo,tau atneša kopūstų sriubos. doh.gif ) Bent jau man atsakė tik tiek,kad jie savo virtuvės neturi, o gal dabar jau kitaip g.gif , juk namai remontuoti,gal pasistūmėjo į priekį biggrin.gif , tai maistą veža iš ligoninės, neatsimenu kaip ji vadinasi, bet yra šalia, ten nėštukės guli dažniausiai.
Tai todėl tas maistas va toks, bet koks. biggrin.gif
Atsakyti
Dėl maisto... gimdžiau prieš 2 metus. Maistas laaabai patiko - skanu, įvairu, visada higieniškai hermetiškuose induose patiekta thumbup.gif Kiek žinau, tame naujame priestate turi savo virtuvėlę ir maistą gamina vietoje. Prieš 9 metus kai gimdžiau - tai siaubas koks maistas buvo - vežamas iš kažkurios ligoninės, baisiai neskanu būdavo... O dabar net savo papildomai nereikėjo, pakako ligoninės smile.gif
Dėl kopūstų sriubos ir kt. patiekalų - medikės sakydavo, kad jei mamai nuo tų produktų pilvo nepūsdavo, nepūs ir vaikeliui... nežinau, kiek tame tiesos ax.gif Valgiau beveik viską ir su pilveliais bėdų ligoninėje nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Kadangi gripo epidejima ir sventines dienos sujauke planus paciai apsilankyti ir pasiaiskinti kelis dalykus tai noreciau patikslinti kelis dalykus KGN :
Ar cia duoda palas po gimdymo ar reikia veztis savo iklotus? Ar dalinai kazkaip tai sprendziama?
Kokiais drabuzeliais rengiama iskart po gimimo mazylis? Reik turetisavo komplektelius ar tik parsivezimui?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 12 29, 19:22)
Kadangi gripo epidejima ir sventines dienos sujauke planus paciai apsilankyti ir pasiaiskinti kelis dalykus tai noreciau patikslinti kelis dalykus KGN :
Ar cia duoda palas po gimdymo ar reikia veztis savo iklotus? Ar dalinai kazkaip tai sprendziama?
Kokiais drabuzeliais rengiama iskart po gimimo mazylis? Reik turetisavo komplektelius ar tik parsivezimui?

Reikia tureti savo iklotus, palas ir t.t.
Vaikuti rengia savo rubeliais.bet jie labai negrazus blush2.gif as turejau antra diena savo rubelius aprengti.
o maistas tai laaaabai skanus.Toks naminis ir kokybiskas essen.gif
Atsakyti
Drabužėliai tai tikrai labai paprastučiai,bent jau mums duodavo dauguma flanelinių,bet jie visada švarūs, aš savo nesivežiau. smile.gif Kada reikėdavo, pakeisdavo švariais,sausais.Man tai net savotiškai gražiai vaikučiai atrodė su tais drabužėliais. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 12 29, 19:22)

as po operacijos gulejau intensyvios terapijos palatoje, tai kol ten gulejau, dave ligonines iklotus ir palas, o kai jau perkele i paprasta palata, reikejo tureti savo
Atsakyti