bet tikriausiai kazkokiu butinu atveju yra budas kaip prisisaukti tas sesutes, gal koks mygtukas ar telefonas
, beto kaip suprantu ten gali ir vyras nakvoti

QUOTE(maman8 @ 2009 12 07, 12:51)
bet tikriausiai kazkokiu butinu atveju yra budas kaip prisisaukti tas sesutes, gal koks mygtukas ar telefonas

taip gali vyras nakvoti ir reikalui esant pakvies pagalba
as tai nenorejau kad pas mane kas butu,nes as norejau pailseti su savo suneliu,pamaitindavau pampersiuka pakeisdavau ir taip abu miegodavom,o vakare po darbo ir tetis su sese atvaziuodavo

gulejau is pradziu viena,kita diena atveze dar viena mamyte,o veliau ir trecia,bet tikrai buvo smagu,zinoma daugiausia laiko miegodavom

QUOTE(maman8 @ 2009 12 06, 21:22)
o kaip idomu su ta mokama palata, ji tik viena? rodos kazkas minejo kad pirma para 100lt, o paskui po 50lt. tai cia po gimdymo reikia pasakyti kad į ją nori? nes šiaip iš anksto juk neužsisakysi 

kaina jos po 100 lt visom dienom. Anksciau buvo pigiau, bet kadangi tokia paklausi, tai ir kaina pakele.
Papildyta:
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 12 06, 23:38)
Kai aš gimdžiau ta palata kaip tik buvo laisva, norėjau į ją, bet gydytoja draugiškai patarė gerai pagalvoti gal geriau eiti į paprastą, nes: visas personalas toli ir neaplanko taip dažnai kaip lanko paprastas palatas; kai reikės pagalbos ji bus ne taip greitai; žinant naujagimių sesučių "geranoriškumą" jų ten kaži ar sulauksi 

as irgi sita girdejau...
Na, dabar ir as jau galiu pasisakyti sia tema...
Gimdymas KGN, mano patirtimi
Gimdziau pas gyd. Radaviciene, tikrai nuostabi gydytoja, aciu jai labai
Visai kita respublika yra naujagimiu skyriu
Seseles kaip is viduramziu, poziuris i zmogu
Neturejau as pienuko, prasiau, kad vaika kaip nors primaitintu, kur tau, leido geriau badauti. Del to labai nukrito svoris, issivyste gelta. Po to vel tas pat, tik gelta dar stipresne
. vienintelis ataskymas - visos turi pieno . Jokiu antspeniu, nors speneliai vien sasas, jokiu buteliuku, jokiu misinuku
Suprantu, kad reikia puoseleti naturalu maitinima, bet situacija buvo tokia, kad nelabai is ko rinktis ... Zodziu didziausiam priesui nelinkeciau ten papult

Neturejau as pienuko, prasiau, kad vaika kaip nors primaitintu, kur tau, leido geriau badauti. Del to labai nukrito svoris, issivyste gelta. Po to vel tas pat, tik gelta dar stipresne

QUOTE(maman8 @ 2009 12 07, 12:51)

taip yra telefonas su trumpais numeriais ziurint kokios pagalbos reik ar dl naujagimio ar tau paciai. sakau po abieju gimdymu ten gulejau ir pagalbos stoka nesiskundziu. pasuto leliukui kirksnis - paskambinau ir is karto prisistate sesute su tepaliukais. gygytojos pacios ateidavo ar paskmambindavo paklausti kaip sekasi ar nieko netruksta.
o del kainos tai keista nes gimdziau vos seniau neu pries menesi ir uz antra para mokejom 50lt

QUOTE(popuri @ 2009 12 08, 12:02)
. vienintelis ataskymas - visos turi pieno . Jokiu antspeniu, nors speneliai vien sasas, jokiu buteliuku, jokiu misinuku
Suprantu, kad reikia puoseleti naturalu maitinima, bet situacija buvo tokia, kad nelabai is ko rinktis ... Zodziu didziausiam priesui nelinkeciau ten papult 

kaip keista del antspeniu

sutinku, kad naujagimiu seseles savotiskos.... bet gal ne visos

Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2009 12 08, 12:55)
o del kainos tai keista nes gimdziau vos seniau neu pries menesi ir uz antra para mokejom 50lt 

taiva, cia ir pakeite gal maziau negu pries menesi (kaip tik teko tuo metu lankytis ir klausinejau). Dabar tikrai visos paros po 100lt
QUOTE(popuri @ 2009 12 08, 13:02)

mieloji- kauno krikscioniski gimdymo namai yra PALANKI NAUJAGYMIUI KLINIKA, ten vaiko neguldo i atskira lovele, nekisa jokiu buteliuku su brudu ir pan. o del pieno- kad jo neturi sako kas antra nors krutine buna net ispampus nuo jo..
na, pirmas 3 paras (dazniausia tiek laiko praleidziama gimdymo namuose) ne viena turbut neturi pieno, tik priespienio kelis lasus
ir svoris nukrenta visiem naujagimiam

QUOTE(Sajda @ 2009 12 10, 18:07)
mieloji- kauno krikscioniski gimdymo namai yra PALANKI NAUJAGYMIUI KLINIKA, ten vaiko neguldo i atskira lovele, nekisa jokiu buteliuku su brudu ir pan. o del pieno- kad jo neturi sako kas antra nors krutine buna net ispampus nuo jo..
taip tikrai palanki, ten niekas nevalo dulkiu, jei noretum vaika paguldyt lovelej, tai jos net neparuostos (jeigu jau prispausi netycia tai nieko baisaus), ir tikrai niekas nesivargina pamokint kaip reikia zindyt, o jei vaikas pora dienu praklyks alkanas tai irgi nieko tokio, kadanors to pieno vistiek atsiras.
QUOTE(Shianakt @ 2009 12 10, 21:40)
taip tikrai palanki, ten niekas nevalo dulkiu, jei noretum vaika paguldyt lovelej, tai jos net neparuostos (jeigu jau prispausi netycia tai nieko baisaus), ir tikrai niekas nesivargina pamokint kaip reikia zindyt, o jei vaikas pora dienu praklyks alkanas tai irgi nieko tokio, kadanors to pieno vistiek atsiras.
tikra teisybė - tvarkos ten trūksta....
Neištvėriau, parašysiu ir aš.
Mažasis gimė su Cezario pagalba. Kitą dieną gulėjau šeimyninėje. Pradžioje buvo nieko... o po to pradėjau nervuotis, nes vis pienukas nenorėjo pradėt tekėt.
Kadangi buvau tvirtai nusprendus, kad noriu maitinti pati. (Juk viskas mūsų galvose, o ne krūtyse), pyktelėjau kai viena berods akušerė atėjus man padėt "nusimelžti" paguodė, kad galiu būt gera motina ir nemaitinus savo pienu. Tuo metu tikrai galvojau, kad "atsakysiu" į jos "raminimą". Aišku naktį, kai vyras išnešė mažylį po lempa, paprašiau,kad kitą dieną mane priimtų kiekvienam maitinimui pas save ir pamokintų. Ryte gavom palatą dvivietę (ačiū Dievuliui, kad nebuvo daugiau kolegių) šalia. Ir mokiausi...ateidavo sesutė pagyvenusi su kuodu - nuostabi moteris. Ir kitos ateidavo. padėdavo, nes aš prašydavau.
Prašykite ir gausite.
Mano draugė gimdė prieš mane, neišdrįso - todėl prašėsi kitą draugę ateit, kad ji pamokytų. O seselės net nustebo.
Kaip joms žinot, ko ir kiek Jūs norite.
Mažasis gimė su Cezario pagalba. Kitą dieną gulėjau šeimyninėje. Pradžioje buvo nieko... o po to pradėjau nervuotis, nes vis pienukas nenorėjo pradėt tekėt.
Kadangi buvau tvirtai nusprendus, kad noriu maitinti pati. (Juk viskas mūsų galvose, o ne krūtyse), pyktelėjau kai viena berods akušerė atėjus man padėt "nusimelžti" paguodė, kad galiu būt gera motina ir nemaitinus savo pienu. Tuo metu tikrai galvojau, kad "atsakysiu" į jos "raminimą". Aišku naktį, kai vyras išnešė mažylį po lempa, paprašiau,kad kitą dieną mane priimtų kiekvienam maitinimui pas save ir pamokintų. Ryte gavom palatą dvivietę (ačiū Dievuliui, kad nebuvo daugiau kolegių) šalia. Ir mokiausi...ateidavo sesutė pagyvenusi su kuodu - nuostabi moteris. Ir kitos ateidavo. padėdavo, nes aš prašydavau.
Prašykite ir gausite.
Mano draugė gimdė prieš mane, neišdrįso - todėl prašėsi kitą draugę ateit, kad ji pamokytų. O seselės net nustebo.
Kaip joms žinot, ko ir kiek Jūs norite.
QUOTE(Shianakt @ 2009 12 10, 20:40)
nu nesamone ,dar nei viena mama miegodama su savo kudikeliu jo neprispaude,o del dulkiu ,tai tik nedarom tragedijos kur jos tikrai neturetu buti,netikiu kad namie po kelis kartus valai,as tai tikrai su sluoste nelaksciau ,man vaikutis buvo ir bus svarbiausia ,o dulkes antroje eileje