Mano istorija:
Man buvo suplanuotas cezaris, del didelio mazylio... Sutarta diena atvaziavau, tiksliau vakara. Issimiegojau pas juos, ryte suleido laselines ir i operacine... o ten prasidejo visi "dziaugsmai". Pirmiausia liepe susilenkt, o mano pilvas buvo tai ooo, susilenkt normaliai neina, mane lenkia, vaikas spardosi kaip pasiutes, o man vis aiskina susilenk normaliai, o nepataikysiu... po to prideda, na aisku kur tau susilenkti su tokiu pilvu... duria viena kart, nepataiko, paima plonesne adata, duria antra kart, nepataiko... paima dar kazkokia adata, duria trecia karta, ketvirta... atsisuku ir sakau, nebenoriu siandien gimdyt, ar pagaliau pataikysit ar ne??? ... sako kad patyleciau, nes darbo jiems aiskindama tikrai nepalengvinsiu... duria penkta karta ir pagaliau supranta, kad spinalines nejautros nepadarys... duria sesta karta su epiduros rinkiniu... saunu, pagaliau kazkoks progresas... paguldo ant stalo... susirenka personalas, visi sypsosi, anesteziologas paaiskina situacija... pradeda tikrinti ar dar jauciu pilva... jauciu... suleidzia kazkokiu vaistu.. vel tikrina... jauciu... dar suleidzia... nebetikrina, nes pasakau, kad pradejau jausti pilvo tirpima virsuje... na sako pradesim... as suabejoju, klausiu ar tikrai nejausiu... duoda 100 procentu... pjauna, prapjove... nuleido vandenis... skauda... pasakau... personalas praso pakenteti... ir aisku supranta, kad kazkas ne taip, nes cezariukes nejaucia, kai joms nuleidzia vandenis, o as guledama savo pojuciais komentuoju ka jos atlieka... rekiu... stai ir mazylis... rekiam kartu... parodo ir mazaji greitai tvarkyti, o man duoda pakviepuoti kauke... atsibundu palatoje, salia guli mano aukselis... sedi vyras... kitoj lovoj guli mamyte su mazyliu, slia jos vyras, jei padaryta cezaris vakar vakare... visa diena skaudejo, palata maza, nebuvo kuo kviepuoti, karsta, skauda ir dar tie tos mamytes lankytojai visa diena... kosmaras, vakare gaunu eiline doze nuskausminamu ir apsiverkiu... paprasau, kad suleistu i uzpakali, nes i kateteri nugaroje kiek beleistu man vistiek skauda... gaunu skyle i uzpakali, pagaliau isimiegojau net 4 valandas be skausmo, trecia nakties atnesa mazyli, uz pusvalandzio ateina paimti... neduodu, taip ismiegam abu iki ryto... ryte ateina vyras, as daug geresnes nuotaikos, tik vel nesveikai skauda... reikia stotis, sesute ateina pagelbeti, nelengva... aciu dievui gavom mokama palata ir gali pasilikti vyras, nes taip sunku ta savaite buvo, kad dar niekad man taip nera buve... po to labai skaudejo galva nuo tu 6 duriu, kitas anesteziologas israse laseliniu, kurios aciu jam man padejo... bet su galvos skausmu prasikankinau tris dienas... o nugara toj vietoj kur bade jauciau kokius tris menesius, nzn ar cia tiesiog sutapimas ar kaltos tos skylutes...
siaip personalas superinis, gydytojos geros, bet to ka isgyvenau, tai is naujo nenoreciau tikrai... bet matyt nebuvo krikscioniskuose taip blogai, kad savo kazkada busima atzala ruosiuosi gimdyti ten pat... tik anesteziologo veida isidemejau, jam prie sves neleisiu prisiliest daugiau niekada... atsiprasau kad taip isipleciau...