sveiki, rasau diplomini darba,apie AVENT jei butu nesunku gal galetumet atsakyti i kelis klusimus, kurie patalpinti
http://######/answer....php?form=19654
Aciu is anksto
Papildyta:
sveiki, rasau diplomini darba,apie AVENT jei butu nesunku gal galetumet atsakyti i kelis klusimus, kurie patalpinti
Aciu is anksto
QUOTE(mepitel @ 2009 05 25, 14:12)
Aciu is anksto
Papildyta:
Aciu is anksto
Aciu is anksto
Papildyta:
Aciu is anksto
nuoroda neatsidaro
Sveikos busimos mamos..., uzmigdzius savo mazyle, jau ir galiu papasakoti apie KGN..viskas prasidejo vasario pabaigoje, nespejus susitarti su gyd, kuri mane priziurejo nestumo metu dirbant kitame seimos centre kur as pas ja ir lankiausi ir dirbant KGN.. tiesiog namuose prasidejus gymdymui, su vyru nuvaziavome ten...kaklelis dar pakankamai neprasivere, dar kenteti galima...kenteti jau negaliu..prasau epiduro, nes nuo mano riksmo skamba ligonine...suleidzia saremiu skausma malsinancius vaistus..,vel prasau epiduro..kazkodel neskubama..., pasirodo, jau 7cm..keliaujam i gimdykla..cia 40min..ir turiu savo mergyte...po valandos mes vel su mazyle kartu pogimdyminej palatoje. cia kad atiteketu siltas vanduo..reikia laukti apie 5min...nueinu i dusa nusiprausti...silto vandens nera..vasario men.. isbuvom 5d... kazkoks kosmaras..tiek kad maitinimas tikrai padorus. sterilu, pakankamai skanu. vaikelio sveikatos bukle priklauso nuo kasdien besikeiciancios gyd... Ne veltui pries gimdyma girdejau apie siuos GN siaip sau atsiliepimu..., bet taip jau gavosi, kad nespejom pasirinkti..
oi kaip sunku apsispresti kur gimdyti
man dar pusantro menesio liko,vis skaitau atsiliepimus ir nezinau ka daryti....suprantu kad visur visko buna,o ir nuo paties zmogaus ir gimdymo daug kas priklauso
man paciai nesvarbu aplinka,svarbu vaiku gydytojai,ir siaip aplamai personalas.Laiko dar truputi turiu,dar vis paskaitinesiu atsiliepimus...

Aš savo pirmagimę čia gimdžaiu prieš beveik pusantrų metų. Tariausi su gydytoja Jakutiene, nes pas ją lankaisui ir viso nėštumo metu. Priežiūra per gimdymą buvo pasakiška. Kai nuvažiavau gimdyt, prieš mane buvo 4 gimdyvės, kurias prižiūrėjo viena budinti gydytoja, tai aš labai džiaugiausi, kad atsivežiau savo gydytoją
Epidūrą ji man pati pasiūlė, nors be proto ir nesikankinau. Džiaugiuos, ka dji pasidariau, gimdžiau be skausmo ir pilna jėgų. Po gimdymo, po poros valandų mus perkėlė į antrą aukštą. gavau tragišką palatos kaimynę. Čia vinintelis mano blogas prisiminimas apie šiuos gimdymo namus
Dar viena vaikų gydytoja mane apšauke bereikalingai, tai irgi buvo baisiai nemalonu, kad aš dar tik pora valandų, kaip pagimdžius, o ji man atėjus aiškina, kad tavo vaikas gali būti protoškai atsilikęs
Tada aš jai nieko nepasakiau, bet dabar jau tikriausiai nepatylėčiau
Dar man dušas nepatiko, baisiai reiklaingas jam remontas. Šiaip ten viskas gerai, antrą taip pat ten gimdysiu. Ir vėl tarsiuos, nes man patiko ta asmeninė priežiūra

KGN gimdziau pries pusantru metu. Buvau susitarusi su daktare Toleikiene, kurios beveik visi nemegsta ir bijo. Man ji buvo gera ir viskas ok. Zinojau, kad bus cezaris. Atvaziavome i ligonine apie 23 val. Personalas buvo nusiteikes ramiai nakciai, o cia antras cezaris is eiles. Visi dirbo labai profesionaliai. Bendravimas buvo la siltas ir malonus
. Kudikeliu seseles ir daktarai visi super. Nu nera ten labai grazu, bet to grozio man ir nereikejo. Svarbiausia, kad personalas buvo labai malonus. Aplinkui svara ir tvarka. Na ko daugiau galima noreti?!

QUOTE(sendi @ 2009 04 07, 09:25)
Beveik pries metus gimdziau siuose KGN, tariausi su savo gyditoja ir likau patenkinta jos darbu, taciau gimdimas buvo komplikuotas, gimusi vaikeli isnese i inkubatoriu, galiu pasakyti tik tiek, kad vaiku gyditojos tikrai nera malonios, ju sutikau ten 4, pagrinde keisdavosi 3 o toji ketvirtoji matyt netycia buvo uzklidusi, tai visos man kaskokios snobes, ir isvis as jauciausi lyg buciau blogiausia mama, kad toks sunkus komplikuotas gimdymas buvo, mat vaiku gyditojos nepraleisdavo progos uzsiminti, kad vaikeliui gimdymas buvo labai labai labai sunku.... dabar prisiminus verkti norisi, o kaskokios uzuojautos supratimu is vaiku gyditoju tirai nesuliaukiau. Feeee ant tokiu gyditoju tikrai 

pasisakysiu ir as

mano draugei buvo visai neseniai nemalonus nutikimas su krikscioniskais namais. pagulde ja dvi dienos pries gimdyma. spaudimas buvo nedaug pakiles, prase ji cezario nedare. tada dvi dienas pompavo vaistus musancius spaudima, jau is pirkos dienos buvo aisku, kad jie nepadeda, nemusa. cezario vsigi nedare vel. vaistai pompuojami didelem dozem. po poros dienu prasidejus gimdymui, spaudimas milziniskas, krikscioniskieji gimdmo epriima, per rizikinga, veza i klinikas su greituke. klinikose visi pakraue, sako jei dar butu diena pompave vaisu, vaisius paprasciausiai butu susales. zodziu..
mano nuomone ten gerai jeigu viskas su mama ir mazyliu yra gerai.Bet jei tik kokia problemele tai jau jie bejegiai.Ir mus pralaike para ligonineje galima sakyti be vandenu,nes kai atvaziavom is namu tai jau vandenys buvo nubege,o jie lauke kol prasides gimdymas naturaliai.Tai gerai,kad musu leliukas buvo stiprus bachuriukas ir para laiko pratempe.Ogime tik su skatinanciais.Tai ta ju poziuris,kad gimtu naturaliai nevisada pasiteisina.O kas liecia personala tai viskas man

na ka,pasisakysiu ir as
gyvenu vilniuje bet gimdyti tai norejau butent siuose gimdymo namuose.nezinau,gal geri atsiliepimai ir tai kad sese tenais gimde paskatino mano toki pasirinkima.na maziukas i pasauli panoro ateiti tada kai buvo tos velyku iseigines,tai kai nuvaziavome i ligonine apie 2val nakties tai bent man pasirode kad seseles truputi buvo suirzusius(greiciasuia kad sutrugdem joms miega
) akusere tai LABAI nepatiko(gaila nepaziurejau kokia ten jos pavarde) bet neskaitant to gimdymas praejo be jokiu komplikaciju.mazius gime per 17min
na palatos man patiko,maistas tikrai labai skanus,dusai galetu buti geresni..
o kas liecia personala tai tikrai likau juo suzaveta.man tos seseles kaip pasisventusios siam darbui.taip graziai elgesi su tais kudikeliasi..
tik kas tiesa tas tiesa kad sie gimdymo namai labai jau uz naturaluma...nes kai mazius nuskausmino man spenelius tai as nusipirkau antspenius kad ne atip skaudetu ati jos labai siule ju atsisakyti..na as ju neklasuiau bet va,mazius su tasi antspenaisi isvis nenorejo valgyti
bet tikrai geri atsiliepimai liko,isvykstant vyras nunese laukneseli siaip pasivaisinti(kava,tortas,saldaunia) jeigu bus antras tai gimdysiu tiktai tenais