Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate patenkintos savo darbu?

QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 09, 22:42)
...užsiimu darbu su reikistais. Esu patenkinta ir darbu,ir uždarbiu...  ax.gif

oi blink.gif o kas jie tokie??? blush2.gif
Atsakyti
O man labai patinka mano darbas.Į darbą dabar einu kaip į šventę. Ir rutinos tokios labai kaip ir nėra.O darbas įvairus: ekskursijos, pamokos, plepesiai su kolegėm, kursai, kelionės, projektai, begalybė švenčių, auklėjamoji klasė ir daugybė kitų pramogų, kurių mes prisigalvojam kartu su kolegėm: sveikinam su gimtadieniais, einam visos kartu kur nors pramogauti, važiuojam ir t.t. Aš - mokytoja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2008 02 17, 19:13)
O man labai patinka mano darbas.Į darbą dabar einu kaip į šventę. Ir rutinos tokios labai kaip ir nėra.O darbas įvairus: ekskursijos, pamokos, plepesiai su kolegėm, kursai, kelionės, projektai, begalybė švenčių, auklėjamoji klasė ir daugybė kitų pramogų, kurių mes prisigalvojam kartu su kolegėm: sveikinam su gimtadieniais, einam visos kartu kur nors pramogauti, važiuojam ir t.t. Aš - mokytoja. wub.gif

blink.gif Pagarba... Norėčiau, kad būtum mano dukros mokytoja. Kad mokytojas, ir dar šiais laikais, taip atsilieptų apie savo darbą - stebuklas unsure.gif
Atsakyti
ne nen ne NEEEEEEEEE ir dar karta ne, nepatenkinta as savo darbu, ogal isvis man gyvenimo krize, nes as aplamai nezinau ko noriu ar antro vaiko ar naujo darbo ar dar ko nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Man mano darbas patinka, bet alga ir jos kelimo sistema labai nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 02 19, 22:15)
blink.gif Pagarba... Norėčiau, kad būtum mano dukros mokytoja. Kad mokytojas, ir dar šiais laikais, taip atsilieptų apie savo darbą - stebuklas  unsure.gif

Dirbu profesinėj mokykloj 4u.gif , turiu auklėtinius vien tik vaikinus - paauglius.Žinoma, visko būna, bet jie džiaugiasi savo auklėtoja blush2.gif , o aš irgi stengiusi bendrauti su jais žmogiškai ir supratingai.O vargina tai popierizmas, jo tiek daug blink.gif Bet viskas priklauso ir nuo vadovo - mano tikrai šauni ir supratinga smile.gif
Atsakyti
Na jei apie darbus, tai Lietuvoje, tikrai sunku rasti gera ir norima darba, bet tokia ta Lietuva. O siaip mamytes kaip ieskotes darbo?
Daba turiu nebloga darba ir labai patenkita esu, bet ziuresim kaip toliau bus... uzpildziau CV visuose portaluose, man patinko portalas www.isidarbink.lt thumbup.gif , nes per ji ir gavau saunu darbeli! Siaip jis kaip ir visi portalai, bet jame yra informacija iskarto pas darbdavi, bet susikurus cv daugiau sansu rasti darba.

Atsakyti
Man mano darbas patinka, net labai smile.gif Puiki vieta, kur suteikiamos visos galimybės ir priemonės mokytis. Atėjau be išsilavinimo ir be patirties, niekas nebambėjo dėl nesąmonių, kurių kartais padarydavau tongue.gif Kolektyvas šaunus, valdžia tolerantiška ir supratinga.
Nėra problemų dėl nedarbingumo - reikia ir imi. Žodžiu tokio darbo visą gyvenimą norėčiau... tik bėda, iš algos, kurią dabar gaunu visą gyvenimą gyvent negalėčiau.

Žodžiu panašu, kad ten, kur viskas gerai, vis tiek yra kažkas kas negerai biggrin.gif
Atsakyti
o aš savo darbu taip pat nepatenkinta, kaip ir viena iš forumiečių, čia pasisakiusių... jau depresija tuoj bus... dirbu pusę etato, puikios sąlygos dirbti ir mokytis, o dar ir atlyginimas visai nieko kaip už pusę etato, bet jau atmosfera darbe.... visiškai beviltiška situacija...pletkų lizdas pas mus, viena kitą apšneka, o išejus kur nors ir vėl grįžus į kabinetą, jaučiasi, kad tik ką tave apkalbėjo nuo galvos iki kojų, nes visos užtyla, susižvalgo...

gyvenime neturėjau problemų su bendravimu, esu linksma, prisitaikanti, bet šiame kolektyve pasijaučiau kaip paskutinė netikelė, nemokša ir išvis nieko verta angel_sadangel.gif kažkaip ir pasitikėjimas savimi pradeda blėsti...

gal aš dar per jauna, kad suprasčiau tas kovas dėl pinigų, apkalbas, kaip privalomą darbo bendravimo formą, lindimą darbdavei į užpakalį be muilo doh.gif unsure.gif betgi galvoju, kad taip nebūna iš tikrųjų, normaliuose kolektyvuose, kur vienas kitą gerbia ir stengiasi padėti, patarti, o ne suvaryti ir leisti pasijusti blogai verysad.gif

taigi, ieškausi darbo naujo smile.gif , kol dar visiškai nesusinaikinau visų nervų ląstelių ax.gif

tad palinkėkit man sėkmės 4u.gif

ačiū, kas perskaitė iki galo drinks_cheers.gif gi reikia kam nors išsipasakot 4u.gif
Atsakyti
Esu 200 proc. patenkinta savo darbo pobudziu ir kolektyvu wub.gif Bet va atlyginimu- nelabai ax.gif Nors is kitos puses pagalvojus, tai jei ziurint pagal darbo apimtis, tai ir atlyginimas visai normalus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 14 kovo 2008 - 10:52
O as savo darbu patenkinta irgi wub.gif
man patinka aplinka ten, bendravimas su kolegomis, virsininku.
Na nieko blogo negaliu pasakyt 4u.gif
Atsakyti
Aš savo darbu patenkinta thumbup.gif Žinau, ką dirbu, žinau, ko iš manęs norima, svarbiausia žinau už ką gaunu algą ir jos dydis priklauso tik nuo manęs pačios t.y nuo mano darbo rezultatų. Kadangi santykiai su kolegomis group.gif yra geri, nėra jokių intrigų gossip.gif ir pan. laukiu savaitgalio pabaigos, kad tik grečiau į darbą.
Atsakyti