Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(vita82 @ 2006 04 14, 11:06)
aha,as irgi,pas mus yra dar drekinantis su melsva juostele.o koki naudoji? ir koks geresnis sausoms rankoms?  blush2.gif

Man tai geras maitinantis thumbup.gif .user posted image2 Питательный крем для рук.
Po skalbimo rankos taip išsausėja kad šakės. Tai šitas kremas man labai gelbėja, greit susigeria ir minkština odą.

QUOTE(Spyrga @ 2006 04 14, 13:55)
O man ju kvapas nepatinka  schmoll.gif

Gal tu naudojai senesnį variantą, kur geležinėj tūtelėj? Tai ten su gysločio ekstraktu. O naujas, plastinėj tūtelėj, gerai kvepia, ten avokadų aliejus. Rašau konkrečiai apie maitinantį, kur Mona Lisa pavaizduota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persefone: 14 balandžio 2006 - 14:11
QUOTE(persefone @ 2006 04 14, 15:08)
Gal tu naudojai senesnį variantą, kur geležinėj tūtelėj? Tai ten su gysločio ekstraktu. O naujas, plastinėj tūtelėj, gerai kvepia, ten avokadų aliejus. Rašau konkrečiai apie maitinantį, kur Mona Lisa pavaizduota.

As bandziau drekinanti (kur su Venera) ir apsaugini (kur su ta madam) 4u.gif Tiek vienas, tiek kitas plastikinese tubelese. Poveikis gal ir nieko, bet tiek vieno, tiek kito, kvapas nelabai schmoll.gif Nesakau, kad visiskai negalima pernesti, bet mano nosiai buna ir malonesniu kvapu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 04 14, 14:27)
As bandziau drekinanti (kur su Venera) ir apsaugini (kur su ta madam)  4u.gif Tiek vienas, tiek kitas plastikinese tubelese. Poveikis gal ir nieko, bet tiek vieno, tiek kito, kvapas nelabai  schmoll.gif Nesakau, kad visiskai negalima pernesti, bet mano nosiai buna ir malonesniu kvapu  ax.gif

A, o aš tik maitinantį naudojau, dėl kitų nežinau smile.gif
Atsakyti
As naudojau apsaugini, tai nepatyko schmoll.gif
Atsakyti
as tai esu turejus drekinamaji ir ta kur su dezute yra.siaip neblogi kremukai thumbup.gif,reikes dar koki nors pamegint g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lala @ 2006 04 14, 15:04)
As naudojau apsaugini, tai nepatyko  schmoll.gif

o kuo jis tau nepatiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 04 14, 21:29)
o kuo jis tau nepatiko?  g.gif

Kvapas nepatiko unsure.gif
Dabar gal jau antra menesi naudoju kuno krema rankom, poveikis tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 04 14, 20:36)
Kvapas nepatiko  unsure.gif
Dabar gal jau antra menesi naudoju kuno krema rankom, poveikis tas pats  ax.gif

tai ir poveikis nepatiko? ax.gif ,as meginau su kuno kremu teptis ir rankas,bet kazkodel nei vienas nepatiko rankoms,daug geriau koks nors ranku kremas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 04 14, 21:47)
tai ir poveikis nepatiko?  ax.gif ,as meginau su kuno kremu teptis ir rankas,bet kazkodel nei vienas nepatiko rankoms,daug geriau koks nors ranku kremas  blush2.gif

O man tai dabar tas pats rolleyes.gif ziema kai salciai, tai naudojau Les Keretes ar koki kitoki geresni, o dabar tai ir kuno kremas sueina ax.gif
Atsakyti
Pagaliau radau pirkti Ana Lotan ranku kremo. Panaudojau vos kelis kartus, bet jau matosi geri rezultatai. thumbup.gif Jau nebezinojau ko griebtis, nes ranku oda tooookia sausa buvo doh.gif Tiek visokiu kremu isbandziau... Jau galvojau atsils orai ir savaime susitvarkys, bet nieko panasaus. Zodziu sitas kremas isgelbejo! clap.gif biggrin.gif
Atsakyti
efektas geresnis bus, jeigu priprasi naudoti gumines pirštines plaunant indus, valant namus

nes aš nenorėjau pripažinti pirštinių, bet rankos jau tokios baisios pasidarė, kad nepadėjo nei kremai, nei kaukės
Atsakyti
Jau seniai grindis plaunu ir viska sveiciu tik su pirstinem.wink.gif Del nagu stengiuosi, nes sluoksniavosi siaubingai blink.gif Tik va indu su pirstinem plaut tai niekaip negaliu... doh.gif smile.gif
Atsakyti
O aš prisiverčiu apsimaut pirštines tik merkdama ką nors balinti į ACE... Šiaip visus buities darbus su pirštinėm daryčiau turbūt triskart ilgiau...

Šiaip kiekvieną dieną rankas bent dukart tepu kremu. Bandau įvairius, vienas ir tas pats pabostų. Vakar va įsigijau "Les Karites", tai kvapas kažkoks nelabai... Bet poveikis lyg ir nieko. Mėgstu "Margaritos" kremus. Kiek pamenu, iš turėtųjų dar buvo neblogi "Kamill" ir "Vitaskin".
Atsakyti