Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(Bajm @ 2006 03 15, 08:17)
ne, čia A.Lotan firmos - iš Izraelio, toje vastinėje yra išpilstoma ši kosmetika

O kokioj cia vaistinej? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 15 kovo 2006 - 12:37
QUOTE(vita82 @ 2006 03 15, 12:36)
O kokioj cia vaistinej?  g.gif

Universiteto vaistinėje
adresas Universiteto 2
nuo Prezidentūros einant link Trakų g. ieškokit dešinėje pusėje
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 03 15, 12:59)
Universiteto vaistinėje
adresas Universiteto 2
nuo Prezidentūros einant link Trakų g. ieškokit dešinėje pusėje

ot,ziople,visa tema apie Anna Lotan radau blush2.gif ,o kad Klaipedoj pardavinetu tai neradau verysad.gif ,o tiek daug prisiskaiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kamill super, tik ji ir naudoju, bet reiks cia ta les karites pabandyt bo jau labai giria, zesim kas per velnias g.gif
Atsakyti
QUOTE(dukoffke @ 2006 03 15, 13:06)
Kamill super, tik ji ir naudoju, bet reiks cia ta les karites pabandyt bo jau labai giria, zesim kas per velnias g.gif

As jau buvau pradejus kone verkt kaip rankos issausejo ir nagai is sausumo viens po kito luzo, nors naudojau tris skirtingus ranku kremus doh.gif Su reikalais nuejau i droga ir pamaciau les karites - galvoju, jei anksciau padedavo tai ir dabar pades ax.gif Pasiemiau maza tiubele ir pasitepiau rankas dar ne nepriejus kasos blush2.gif Ne tas zodis koks palengvejimas. Dabar kai tik nepamirstu visad nusiplovus rankas pasitepu ir negaliu atsidziaugt - oda po truputi atsistato,mazeja itrukimai (nuo sausumo unsure.gif ) ir svelneja ne dienom o valandom. Pasirodo dauguma rankų kremų turi poveikį iki kito rankų plovimo,o šitas tikrai įsigeria ir giliai drėkina odą . Vot koki traktata parasiau bigsmile.gif
Atsakyti
Ech, mano rankos ypač kenčia nuo šalčio. Ir ne tik rankos, esu labai jautri šalčiui, žiema man peilis ph34r.gif Tai stengiuosi visaip to šalčio saugotis, anksčiau buvau jaunesnė ir kvailesnė, tai net be pirštinių sugalvodavau vaikščiot. Tai dabar atsirado ir pasekmės - vos šalčiau ir rankos pradeda šalti ir raudonuot 000189.gif help.gif Tai dabar ryte, vakare ir prieš kiekvieną išėjimą į lauką tepu rankas NEUTROGENA. Visai neblogas tealas, padeda, ilgam užtenka, jau du mėnesius taip naudoju, jo labai mažai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 03 16, 18:55)
As jau buvau pradejus kone verkt kaip rankos issausejo ir nagai is sausumo viens po kito luzo, nors naudojau tris skirtingus ranku kremus  doh.gif Su reikalais nuejau i droga ir pamaciau les karites - galvoju, jei anksciau padedavo tai ir dabar pades ax.gif Pasiemiau maza tiubele ir pasitepiau rankas dar ne nepriejus kasos blush2.gif Ne tas zodis koks palengvejimas. Dabar kai tik nepamirstu visad nusiplovus rankas pasitepu ir negaliu atsidziaugt - oda po truputi atsistato,mazeja itrukimai (nuo sausumo  unsure.gif ) ir svelneja ne dienom o valandom. Pasirodo dauguma rankų kremų turi poveikį iki kito rankų plovimo,o šitas tikrai įsigeria ir giliai drėkina odą . Vot koki traktata parasiau  bigsmile.gif

dabar prikalbejai, susigundziau, nusipirksiu, netiks-zinosiu ka kaltyt biggrin.gif , tep ir zinok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dukoffke: 17 kovo 2006 - 01:01
O man NEUTROGENA nepatiko schmoll.gif Visisiskai nepadejo. Man labiau patiko Essex'as violetineje tubeleje thumbup.gif
Atsakyti
Universiteto vaistinej nera Anna Lotan ranku kremo verysad.gif Sake atveze prekes neseniai, o ranku kremo ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2006 03 17, 13:10)
Universiteto vaistinej nera Anna Lotan ranku kremo verysad.gif  Sake atveze prekes neseniai, o ranku kremo ne verysad.gif

tik nereikia liūdėti mirksiukas.gif
toj vaistinėj taip būna, yra, po to nėra, po to vėl yra

kol kas galima išbandyti kitus kremus mirksiukas.gif
Atsakyti
O man pats pačiausias rankų kremas yra Margarita su šaltalankiais - užgydo visus šerpetojimus ir paraudimus, be jo neapsieinu nei vieną dieną ax.gif
Atsakyti
Nu as turbut isbandziusi vos ne visus cia suminetus ranku kremus ir nieko stebuklingo... schmoll.gif Niekaip neatrandu, kuris tiktu. g.gif
Jau nebesuskaiciuoju kiek vien siuo metu ju turiu doh.gif smile.gif Jauciu taip beieskant ir vasara ateis, kai ranku oda savaime susitvarkys ax.gif
Atsakyti