Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Aš rankų kremų iš viso nebeperku schmoll.gif . Bet be kremo rankoms negalėčiau gyventi, nes mano labai sausa rankų oda. Perku visą laiką Spirig Axcipial riebų kremą ir teplioju kur noriu ir ką noriu. Jis ir kūdikiams tinka thumbup.gif . Jo ten daug ir ilgam užtenka.
Atsakyti
As tai kai prisimenu, pateplioju rankytes ranku kremu, bet gan retokai. Na nebent labai issauseja ar pan., bet siaip mano ranku oda nera problematiska smile.gif Turiu Florena "Aloe Vera" kremuka tai ji kartais ir panaudoju smile.gif
Atsakyti
As naudoju rusiska ranku krema Barchatnyje rucky, man jis labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Kam patinka Oriflame kosmetika, tai siulau isbandyti ranku krema zaliame ipakavime, labai gerutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 07, 17:15)
Kam patinka Oriflame kosmetika, tai siulau isbandyti ranku krema zaliame ipakavime, labai gerutis  wub.gif

aha turejau patiko smile.gif
Atsakyti
as naudoju ranku krema NIVEA su glicerinu thumbup.gif mano ranku oda sausa,tad stengiuosi pasaugoti-daug ka darau su odinemis pirstinemis,kad maziau kliutu chemikalu.ka gi-ir nagams tas i nauda ax.gif
Papildyta:
upssss nusisnekejau blush2.gif t.y. susimaisiau...su guminemis, o ne su odinemis pirstinemis lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju Nivea maitinantį kremuką Nivea hand, dar nusipirkau pabandymui Les Karites, man jo kvapas labai patinka ir šiaip jis iegi nieko, tai vieną namie, kitą darbe laikau smile.gif
Atsakyti
Vos tik atsalo orai ir vel prasidejo mano bedos su ranku oda verysad.gif
Jinai toookia sausa, kad jei ryte nepasitepu kremu iskart ima serpetot, o dienos eigoj irgi turiu tept, nes kitaip baisiai nemaloniai tempia. Jau nebezinau ka ir bedaryt? unsure.gif Gal kremai nekokybiski ar kas?

QUOTE(babouziuke @ 2006 09 05, 22:39)
Aš rankų kremų iš viso nebeperku  schmoll.gif . Bet be kremo rankoms negalėčiau gyventi, nes mano labai sausa rankų oda. Perku visą laiką Spirig Axcipial riebų kremą ir teplioju kur noriu ir ką noriu. Jis ir kūdikiams tinka  thumbup.gif . Jo ten daug ir ilgam užtenka.

O jis nepalieka riebumo pojucio? Ir kokia jo kaina?

QUOTE(Bira @ 2006 09 07, 09:10)
As naudoju rusiska ranku krema Barchatnyje rucky, man jis labai geras thumbup.gif

O man jis labai menkai drekina schmoll.gif Visas jo rusis bandziau.
Atsakyti
Esu isbandziusi tikrai nemazai ranku kremu, labiausiai patiko Vitaskin su ramunelem- jis man sugyde rankutes, o dabar kelinta tutele perku Belkosmex krema SPA su juros mineralais ir baltosios arbatos ekstraktu thumbup.gif . Ir kvapas labai geras, lengvutis ir susigeria labai puikiai. Jo buna pirkti Eurokos parduotuvese didesnese, o kaina apie 5lt.
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2006 10 18, 11:47)
o dabar kelinta tutele perku Belkosmex krema SPA su juros mineralais ir baltosios arbatos ekstraktu thumbup.gif . Ir kvapas labai geras, lengvutis ir susigeria labai puikiai. Jo buna pirkti Eurokos parduotuvese didesnese, o kaina apie 5lt.

o aš tokį išmečiau
jokio poveikio
Atsakyti
Priklauso nuo to, koks tau kremas patinka- riebus, lengvas. Man tai riebus schmoll.gif , o sitas pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2006 10 18, 17:23)
Priklauso nuo to, koks tau kremas patinka- riebus, lengvas. Man tai riebus  schmoll.gif , o sitas pats tas thumbup.gif

bet kad rankų odos negydo smile.gif
Atsakyti