Aš rankų kremų iš viso nebeperku
. Bet be kremo rankoms negalėčiau gyventi, nes mano labai sausa rankų oda. Perku visą laiką Spirig Axcipial riebų kremą ir teplioju kur noriu ir ką noriu. Jis ir kūdikiams tinka
. Jo ten daug ir ilgam užtenka.
As tai kai prisimenu, pateplioju rankytes ranku kremu, bet gan retokai. Na nebent labai issauseja ar pan., bet siaip mano ranku oda nera problematiska
Turiu Florena "Aloe Vera" kremuka tai ji kartais ir panaudoju
As naudoju rusiska ranku krema Barchatnyje rucky, man jis labai geras
Kam patinka Oriflame kosmetika, tai siulau isbandyti ranku krema zaliame ipakavime, labai gerutis
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 07, 17:15)
Kam patinka Oriflame kosmetika, tai siulau isbandyti ranku krema zaliame ipakavime, labai gerutis 
aha turejau patiko
as naudoju ranku krema NIVEA su glicerinu
mano ranku oda sausa,tad stengiuosi pasaugoti-daug ka darau su odinemis pirstinemis,kad maziau kliutu chemikalu.ka gi-ir nagams tas i nauda 
Papildyta:
upssss nusisnekejau
t.y. susimaisiau...su guminemis, o ne su odinemis pirstinemis
Papildyta:
upssss nusisnekejau
Aš irgi naudoju Nivea maitinantį kremuką Nivea hand, dar nusipirkau pabandymui Les Karites, man jo kvapas labai patinka ir šiaip jis iegi nieko, tai vieną namie, kitą darbe laikau
Vos tik atsalo orai ir vel prasidejo mano bedos su ranku oda
Jinai toookia sausa, kad jei ryte nepasitepu kremu iskart ima serpetot, o dienos eigoj irgi turiu tept, nes kitaip baisiai nemaloniai tempia. Jau nebezinau ka ir bedaryt?
Gal kremai nekokybiski ar kas?
O jis nepalieka riebumo pojucio? Ir kokia jo kaina?
O man jis labai menkai drekina
Visas jo rusis bandziau.
Jinai toookia sausa, kad jei ryte nepasitepu kremu iskart ima serpetot, o dienos eigoj irgi turiu tept, nes kitaip baisiai nemaloniai tempia. Jau nebezinau ka ir bedaryt?
QUOTE(babouziuke @ 2006 09 05, 22:39)
Aš rankų kremų iš viso nebeperku
. Bet be kremo rankoms negalėčiau gyventi, nes mano labai sausa rankų oda. Perku visą laiką Spirig Axcipial riebų kremą ir teplioju kur noriu ir ką noriu. Jis ir kūdikiams tinka
. Jo ten daug ir ilgam užtenka.
O jis nepalieka riebumo pojucio? Ir kokia jo kaina?
QUOTE(Bira @ 2006 09 07, 09:10)
O man jis labai menkai drekina
Esu isbandziusi tikrai nemazai ranku kremu, labiausiai patiko Vitaskin su ramunelem- jis man sugyde rankutes, o dabar kelinta tutele perku Belkosmex krema SPA su juros mineralais ir baltosios arbatos ekstraktu
. Ir kvapas labai geras, lengvutis ir susigeria labai puikiai. Jo buna pirkti Eurokos parduotuvese didesnese, o kaina apie 5lt.
QUOTE(tigrik @ 2006 10 18, 11:47)
o dabar kelinta tutele perku Belkosmex krema SPA su juros mineralais ir baltosios arbatos ekstraktu
. Ir kvapas labai geras, lengvutis ir susigeria labai puikiai. Jo buna pirkti Eurokos parduotuvese didesnese, o kaina apie 5lt.
o aš tokį išmečiau
jokio poveikio
Priklauso nuo to, koks tau kremas patinka- riebus, lengvas. Man tai riebus
, o sitas pats tas
QUOTE(tigrik @ 2006 10 18, 17:23)
Priklauso nuo to, koks tau kremas patinka- riebus, lengvas. Man tai riebus
, o sitas pats tas 
bet kad rankų odos negydo