Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(klaipediete @ 2006 10 30, 00:34)
viena bendraminte jau yra  drinks_cheers.gif  super!

as ir turiu, bet man jis nelabai padeda..nes mano rankos kaip viena minejo beviltisko, tempia jei nepasitepu...
Atsakyti
Mano rankų oda sausa, būna, kad trūkinėja, parausta, tai man labai padeda Helosan kremas thumbup.gif . Jis yra riebokas, ir ne tik švelnina odą, bet ir gydo. Turiu Helosan ir kojoms, nes dažnai skirsta kulnai.

Rankoms
user posted image

Kojoms
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 11 17, 15:37)
Mano rankų oda sausa, būna, kad trūkinėja, parausta, tai man labai padeda Helosan kremas  thumbup.gif . Jis yra riebokas, ir ne tik švelnina odą, bet ir gydo. Turiu Helosan ir kojoms, nes dažnai skirsta kulnai.

Rankoms
user posted image

Kojoms
user posted image

papasakok placiau: kur ju buna pirkti? kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 11 17, 14:42)
papasakok placiau: kur ju buna pirkti? kokia kaina?  ax.gif

Pirkti yra tik vaistinėse. Mokėjau 9.80 .
Atsakyti
Aš įsigijau Margaritos kremą su šaltalankiais. thumbup.gif man patinka. Nėra tokio jausmo, kad vėl tept norėtųsi po kurio laiko
Atsakyti
Ir rankoms ir kojoms yra labai gerai vaistinėje parduodamas glicerinas su amoniaku. Minkština labai gerai,tik kad tas amoniako kvapas aštrokas. Bet greit nugaruoja. Ir pigu ir veiksminga.Einant miegoti pasitepi ir thumbup.gif Man tai šiurkščias rankas tas skystis išgydė. Kojas jei gerai įtrini,medvilninėm kojinėm apauni prieš miegą, ryte minkštut minkštutėlės smile.gif
Atsakyti
4u.gif turiu gera patarima rankytems ishsaugoti... rankas ishtepti riebiu kremu arba nusipirkti ranku kauke, uzhsideti medvilnines pirshtines ir ejti miegoti arba palaikyti pora valandeliu thumbup.gif rankos shvelnios ir grazhuteles... 4u.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
As kartais darau parafinines voneles rankoms salone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2006 12 12, 21:47)
Ir rankoms ir kojoms yra labai gerai vaistinėje parduodamas glicerinas su amoniaku. Minkština labai gerai,tik kad tas amoniako kvapas aštrokas. Bet greit nugaruoja. Ir pigu ir veiksminga.Einant miegoti pasitepi ir  thumbup.gif Man tai šiurkščias rankas tas skystis išgydė. Kojas jei gerai įtrini,medvilninėm kojinėm apauni prieš miegą, ryte minkštut minkštutėlės smile.gif

Tai čia jei labai jau problematiškos rankos. Mano draugei tai iki kraujų per šalčius sutrūkinėdavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 11 17, 17:54)
Aš įsigijau Margaritos kremą su šaltalankiais. thumbup.gif man patinka. Nėra tokio jausmo, kad vėl tept norėtųsi po kurio laiko

Aš irgi nusipirkau šitą kremą, žiūrėsiu ar bus nauda, nes dabar rankos siaubingos, ypač kažkodėl nusausėjusi ir sutrukinėjusi rodomųjų pirštų oda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 11 17, 16:37)
Mano rankų oda sausa, būna, kad trūkinėja, parausta, tai man labai padeda Helosan kremas  thumbup.gif . Jis yra riebokas, ir ne tik švelnina odą, bet ir gydo. Turiu Helosan ir kojoms, nes dažnai skirsta kulnai.

Rankoms
user posted image

Kojoms
user posted image

reiks man pabandyti nusipirkti ranku kremo nes dirbu valgykloj plaunu indus tai nuo feiri tiek yra issausejusios kad nebezinau su kuo ir betept
Atsakyti
As naudoju labai pigu,bet superini ranku krema... Panaudojus ji,ranku oda palieka kaip kudikio...nu svelnumas neapsakomas...o mano rankos labai sausos ir serpetojancios rolleyes.gif tas kremas yra su provitaminu B5,avokado aliejumi ir glicerinu mirksiukas.gif

stai toks :
user posted image
pirkau eurovaistineje,nepamenu kiek kainavo,na bet iki 5lt mirksiukas.gif
bet butinai maitinantis,nes drekinantis tokio gero efekto neduoda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 03 sausio 2007 - 21:45