Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

labai geri neutrogena ranku kremai, tokioje mazoje pakuoteje. Pakanka 200 k. patepimu.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 01 04, 03:20)
labai geri neutrogena ranku kremai, tokioje mazoje pakuoteje. Pakanka 200 k. patepimu.

Aš irgi šitą nusiprikau. Pirmą kartą kad paspaudžiau smile.gif jo visai mažai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 01 04, 03:20)

o man neutrogena nepatiko, labai jau riebus schmoll.gif

Aš patenkinta AVON rankų kremais thumbup.gif
Atsakyti
Iš šiuolaikinės tautosakos:
"-Ką reikia daryti, kad rankos būtų gražios?
- Nieko."
Atsakyti
Aš tai truputį nesveika, bo pas mane rankų kremo amžinai kokios keturios rūšys g.gif naudoju vis kitokius. Gavau Kalėdoms Oriflame, tai net nustebau, kad toks geras daiktas - labai jau švelnios letenos pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 01 09, 14:18)
Aš tai truputį nesveika, bo pas mane rankų kremo amžinai kokios keturios rūšys  g.gif naudoju vis kitokius. Gavau Kalėdoms Oriflame, tai net nustebau, kad toks geras daiktas - labai jau švelnios letenos pasidarė.

ash ir ish orifalme turiut tokia balta su zaliu bonkute taj man ir patinka beto stiprina nagus biggrin.gif bent jau ten taip parashyta blush2.gif
Atsakyti
Aš tai dabar naudoju Avon su glicerinu, tai liuks labai thumbup.gif
O dar kažkokį tai turiu su glicerinu ir medum, tai nelabai man.. schmoll.gif
Atsakyti
As Avono bandziau 3 gal nu toooooooks s.....,kad niekad daugiau nebandau! Ypac su avizom...dar tas kvapas baisus,o as megstu kai rankos skaniai kvepia.Paskutiniu metu apsistojau ties lietuvisku Margarita su saltalankiais.Nu liuks! Neutrogena man irgi visai patiko salta ziema.
Atsakyti
man tai pats paciausias TBS migdolu...rankytes minkstutes visa diena...
Atsakyti
Turiu Avon Spa kaukę su parafinu ir kremą su glicerinu ir silikonu. ir tai retai naudoju, tik kai išdžiūsta ir sausumo pojūtis nemalonus.
Atsakyti
labai gera kremuka rankom galiu rekomenduoti is firmos "shiseido"... jo nedaug reikia... zirnio dydzio lasiuko... bet jau rankeles bus svelnutes, kaip kudikio uzpakaliukas... bigsmile.gif thumbup.gif is tiesu... labai geras... tik tiesa, nezinau kiek jis kainuoja... man berniukas nupirko, kuomet buvo ispraustas i kampa.. blush2.gif
Atsakyti
as tai labai mazai demesio skiriu savo rankytem verysad.gif tik pasitepu kremuku ir vsio.niu aisku,kad reiktu daugiau demesio skirti,bet.... vis neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti