Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(Gato negro @ 2007 07 22, 15:56)
aš tai nusipirkau Sante firmos su alyvuogėm ir imbieru. Labai gerai isigeria, oda švelni, mažai kremuko reikia. Na kaip ir turi būti pas natūralią kosmetika tai kvapas toks žolelių, na bet man tai jau geriau žolytėm kvepia, o ne saldžia sintetika. bigsmile.gif

mane irgi domina santa ar logona kremukai rankoms. idomu ilgai uztenka?
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2007 10 21, 10:30)
Ka manot apie Silk ranku krema is oriflame?as ziemai tay naudoju margaritos su saltalankiais(labai patinka)o kaip jum?

Nu nezinau, nes pati neisbandziau... g.gif
Bet viena klijante labai gyre dezodoranta is sitos serijos... smile.gif
Atsakyti
Aš margaritos kremą su šaltalankiais turėjau. Na ką - labai taupus, gerai drėkina ir laaaabai gerai susigeria. Beje, visai neriebina. Žiemą jį rizikuočiau tepti nebent po lauko, į lauką norisi kažko riebesnio.
Atsakyti
KAip tik man baiginejas Margaritos su saltalankiais, visai patiko, bet siandien isigijau is oriflame swedish spa
Atsakyti
Kadangi mano rankų oda labai sausa, porakart per savaitę naudoju Mary Kay "Satin Hands" rinkinį. Labai efektyvu.

O kasdienai naudoju rusiškus rankų kremus: šiuo metu Čistaja linija rankų kremą.
Atsakyti
man atiko LES KARITES kremas, taciau kai pabaigsiu pirksiu sante, logona, weleda arba dr.hauschka smile.gif

mano rankos nera labai sausos, taciau nera tokios minkstutes kaip noreciau. va pvz, kai sveiciuosi su kavos tirsciais, tai buna svelnios svelnios, oi pasaka wub.gif tada prisitepu kremu ir dziaugiuosi iki kito plovimo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, ieskau savo ranku problemu, priezasties. Naudoju ranku krema su saltalankiais beda, kad siaubingai issauseje TIK ranku delnai ir pirstai, kuo bedrekinciau, niekas nepadeda. g.gif kad kremai cia niekuo nepadeda, gal cia kokios problemos is organizmo, gal koks skysciu trukumas, nors vandens per diena isgeriu iki 2 litru, neskaitant kavos arbatos, ir kitokiu skysciu.
Atsakyti
Eucerin kremas rankoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2007 11 08, 21:03)
sveikos,  ieskau savo ranku problemu, priezasties.  Naudoju  ranku krema su saltalankiais beda, kad siaubingai issauseje TIK ranku delnai ir pirstai, kuo bedrekinciau, niekas nepadeda.  g.gif  kad kremai cia niekuo nepadeda, gal cia kokios problemos is organizmo, gal koks skysciu trukumas, nors vandens per diena isgeriu iki 2 litru, neskaitant kavos arbatos, ir kitokiu skysciu.

pas mane irgi tik delnai sausesni, o virsutine plastakos dalis normali. kremukai padeda tik iki plovimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sssssss @ 2007 05 31, 12:35)
Vakar nusipirkau body shope ranku krema su kanapemis, neva tai pats geriausias, visi ten labai gyre. Bandysim smile.gif

Aš tokį jau metus naudoju.. Mano rankoms tikrai labai tinka thumbup.gif Mamai per praeitas Kalėdas padovanojau, tai po to visus šios linijos kremus susipirko lotuliukas.gif bet va anytai stipresnio sake reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelligent @ 2007 11 10, 14:56)
Aš tokį jau metus naudoju.. Mano rankoms tikrai labai tinka  thumbup.gif  Mamai per praeitas Kalėdas padovanojau, tai po to visus šios linijos kremus susipirko  lotuliukas.gif  bet va anytai stipresnio sake reikia  unsure.gif

Aš kaip tik šį su kanapėm arba migdolinį rankų kremą planuoju įsigyti.
Tik dabar galvoju kurį g.gif

O koks kvapas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkcena: 10 lapkričio 2007 - 16:21
Turejau Margaritos su saltalankiais tai tikrai geras smile.gif) Taip pat Les Karites patiko wink.gif tik po kurio laiko kvapas erzint pradejo wink.gif bet rankytem thumbup.gif
Dabar naudoju Nivea maitinamaji ranku kremuka smile.gif irgi labai patenkinta toks svelnus labai smile.gif
Atsakyti