Su nuolaida eurovaistineje pirkau eucerin ranku krema-manau pirksiu ji vel, net tikrai gerai rankos jauciasi
Taip pat naudojau NevO krema (kunui ir rankoms), storai vakare istepdavau tai ryte matydavau gera rezultata
garnier raudonoj tubelej turiu, bet nepatiko, nelabai susigeria. Dar bandziau Panthenol forte, taip pat eurovaistinej pirkau, bet ispudzio nepaliko, uz ta pacia kaina eucerin daug mielesnis
man labiausia atiko ranku kremas is loccitane, su taukmedzio sviestu. labai riebus, bet susigeria suoer ir nelieka riebumo jausmo. nu man jis labai patiko
sveikos merginos
aš pati su rankom labai vargstu, nuolat sausėja , šerpetoja nors kiekvieną vakarą su kremais išsitepu storiausiai, be pirštinių į lauką nelendu, indus indaplovė plauna, rūbus skalbimo mašina, vonias šveičiu tik su pirštinėm o rankos
iš kremų man labiausiai Kamill, Karite,ir Garnier extra-dry skin tokia raudona tiūbelė pasitvirtinę, po kamill pastebėjau ir nagai sutvirtėja. žodžiu pagrinde juos ir kaitalioju.
nepatiko neutrogena riebus o ir rankų būklė nepagerėjo
per rusijos kanalą rodė kaip daro parafino voneles. jį nežinau kur perka (turbūt vaistinėj) žodžiu ištirpina dubenyje ir kiša rankas, apsitraukia tikios kaip "vaškinės pirštinės" neatrodė labai sudėtingai tik turbūt reikia įgusti tą temperatūrą susireguliuoti kad nebūtų perkarštas o ir stingta jis labai greitai
kur jo gauti
aš pati su rankom labai vargstu, nuolat sausėja , šerpetoja nors kiekvieną vakarą su kremais išsitepu storiausiai, be pirštinių į lauką nelendu, indus indaplovė plauna, rūbus skalbimo mašina, vonias šveičiu tik su pirštinėm o rankos
iš kremų man labiausiai Kamill, Karite,ir Garnier extra-dry skin tokia raudona tiūbelė pasitvirtinę, po kamill pastebėjau ir nagai sutvirtėja. žodžiu pagrinde juos ir kaitalioju.
nepatiko neutrogena riebus o ir rankų būklė nepagerėjo
QUOTE(dianute @ 2008 01 10, 20:08)
O aš šiandien išbandžiau parafininę rankų vonelę "Nailbar" salone
nes jau buvau puolus į paniką: kremu rankas tepu daug, o jų oda vis tiek iki kraujo suskilinėja, ir dar kaip skauda!
tepiau net masažiniu aliejumi, atsiguliau, užsimerkiau, o po minutės netyčia palietusi rankas pašokau iš lovos- oda vėl sausut sausutėlė!
buvau girdėjusi, kad parafinas odai gerai, tai ir užsirašiau vienai procedūrai. Bet, aišku, po vieno karto stebuklo nesitikiu: dabar oda švelni, bet ties sausiausiomis vietomis (krumpliais) vėl jaučiu, kaip sausėja... gal kuri žinote, kaip naminėmis priemonėmis pasidaryti tokią vonelę?
per rusijos kanalą rodė kaip daro parafino voneles. jį nežinau kur perka (turbūt vaistinėj) žodžiu ištirpina dubenyje ir kiša rankas, apsitraukia tikios kaip "vaškinės pirštinės" neatrodė labai sudėtingai tik turbūt reikia įgusti tą temperatūrą susireguliuoti kad nebūtų perkarštas o ir stingta jis labai greitai
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 03, 18:08)
kur jo gauti
Karta per savaite naudoju pilinga rankoms...o ziema dar specialu maitinanti naktini krema su pirstinem
ranku kremuj as neisranki:)
naudoju is Avono SSS serijos ziemai skirta
naudoju is Avono SSS serijos ziemai skirta
Sveikutės. Aš taip pat turiu problematiškas rankas visada jos sausos, šerpetoja.Esu išbandžiusi neutrogenos bekvapi ir su kvapu abu tiesiog nuostabus , po keliu kartu matydavosi rezultatas.Vakar nusipirkau iš garnier firmos raudonos spalvos tubelė, kolkas atrodo nieko ir kvapas skanus.Pažiūrėsim kokiu jis rezultatų duos.
Mano rankos irgi labai sausos, tai as naudoju Essex kremuka (ta violetini). Zodziu istepu juo rankas taip pakankamai storai ir uzsidedu tokias specialias pirstines is TBS, skirtas ranku "kaukem". Poveikis tikrai
rezultatai iskarto matosi.
Siaip naudojau ir TBS kremuka rankom su mogdolais. Siaip tikrai nesiskunziu, bet yra pigesniu produktu (pvz Essex) su tokiu pat poveikiu ir be kvapo, nes tas TBS kremas rankom dar toki kvapa saldu turedavo ir igrisdavo po kiek laiko..
Siaip naudojau ir TBS kremuka rankom su mogdolais. Siaip tikrai nesiskunziu, bet yra pigesniu produktu (pvz Essex) su tokiu pat poveikiu ir be kvapo, nes tas TBS kremas rankom dar toki kvapa saldu turedavo ir igrisdavo po kiek laiko..
mary kay ranku prieziuros priemones superines!!!
jei kas nori isbandyt, galiu duot profesionalios konsultantes Kaune koordinates
ji atvaziuotu (arba pas save priimtu grupele) ir pristatytu ta kosmetika. isbandytu ant jusu ranku.
Papildyta:
jei k a m reikes kontaktu rasykit i AZ
jei kas nori isbandyt, galiu duot profesionalios konsultantes Kaune koordinates
Papildyta:
jei k a m reikes kontaktu rasykit i AZ
Vakar išbandžiau naująjį "Rasos" rankų kremą