sveikos merginos
aš pati su rankom labai vargstu, nuolat sausėja , šerpetoja nors kiekvieną vakarą su kremais išsitepu storiausiai, be pirštinių į lauką nelendu, indus indaplovė plauna, rūbus skalbimo mašina, vonias šveičiu tik su pirštinėm o rankos
iš kremų man labiausiai Kamill, Karite,ir Garnier extra-dry skin tokia raudona tiūbelė pasitvirtinę, po kamill pastebėjau ir nagai sutvirtėja. žodžiu pagrinde juos ir kaitalioju.
nepatiko neutrogena riebus o ir rankų būklė nepagerėjo
QUOTE(dianute @ 2008 01 10, 20:08)
O aš šiandien išbandžiau parafininę rankų vonelę "Nailbar" salone

nes jau buvau puolus į paniką: kremu rankas tepu daug, o jų oda vis tiek iki kraujo suskilinėja, ir dar kaip skauda!

tepiau net masažiniu aliejumi, atsiguliau, užsimerkiau, o po minutės netyčia palietusi rankas pašokau iš lovos- oda vėl sausut sausutėlė!

buvau girdėjusi, kad parafinas odai gerai, tai ir užsirašiau vienai procedūrai. Bet, aišku, po vieno karto stebuklo nesitikiu: dabar oda švelni, bet ties sausiausiomis vietomis (krumpliais) vėl jaučiu, kaip sausėja... gal kuri žinote, kaip naminėmis priemonėmis pasidaryti tokią vonelę?
per rusijos kanalą rodė kaip daro parafino voneles. jį nežinau kur perka (turbūt vaistinėj) žodžiu ištirpina dubenyje ir kiša rankas, apsitraukia tikios kaip "vaškinės pirštinės" neatrodė labai sudėtingai tik turbūt reikia įgusti tą temperatūrą susireguliuoti kad nebūtų perkarštas o ir stingta jis labai greitai
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 03, 18:08)
kvieciu gemalu alieju naudokit vietoj kremo

greit susigeria
kur jo gauti