Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Su nuolaida eurovaistineje pirkau eucerin ranku krema-manau pirksiu ji vel, net tikrai gerai rankos jauciasi ax.gif Taip pat naudojau NevO krema (kunui ir rankoms), storai vakare istepdavau tai ryte matydavau gera rezultata rolleyes.gif garnier raudonoj tubelej turiu, bet nepatiko, nelabai susigeria. Dar bandziau Panthenol forte, taip pat eurovaistinej pirkau, bet ispudzio nepaliko, uz ta pacia kaina eucerin daug mielesnis wub.gif
Atsakyti
man labiausia atiko ranku kremas is loccitane, su taukmedzio sviestu. labai riebus, bet susigeria suoer ir nelieka riebumo jausmo. nu man jis labai patiko
Atsakyti
Man patinka "Eveline" ranku kremas su ozkos pienu. Tikrai neprastas, o ir kvepia nuostabiai wub.gif o kai prisimenu tiesiog juokinga kaina... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos
aš pati su rankom labai vargstu, nuolat sausėja , šerpetoja nors kiekvieną vakarą su kremais išsitepu storiausiai, be pirštinių į lauką nelendu, indus indaplovė plauna, rūbus skalbimo mašina, vonias šveičiu tik su pirštinėm o rankos verysad.gif
iš kremų man labiausiai Kamill, Karite,ir Garnier extra-dry skin tokia raudona tiūbelė pasitvirtinę, po kamill pastebėjau ir nagai sutvirtėja. žodžiu pagrinde juos ir kaitalioju.
nepatiko neutrogena riebus o ir rankų būklė nepagerėjo schmoll.gif

QUOTE(dianute @ 2008 01 10, 20:08)
O aš šiandien išbandžiau parafininę rankų vonelę "Nailbar" salone  smile.gif nes jau buvau puolus į paniką: kremu rankas tepu daug, o jų oda vis tiek iki kraujo suskilinėja, ir dar kaip skauda!  ohmy.gif tepiau net masažiniu aliejumi, atsiguliau, užsimerkiau, o po minutės netyčia palietusi rankas pašokau iš lovos- oda vėl sausut sausutėlė! blink.gif buvau girdėjusi, kad parafinas odai gerai, tai ir užsirašiau vienai procedūrai. Bet, aišku, po vieno karto stebuklo nesitikiu: dabar oda švelni, bet ties sausiausiomis vietomis (krumpliais) vėl jaučiu, kaip sausėja... gal kuri žinote, kaip naminėmis priemonėmis pasidaryti tokią vonelę?

per rusijos kanalą rodė kaip daro parafino voneles. jį nežinau kur perka (turbūt vaistinėj) žodžiu ištirpina dubenyje ir kiša rankas, apsitraukia tikios kaip "vaškinės pirštinės" neatrodė labai sudėtingai tik turbūt reikia įgusti tą temperatūrą susireguliuoti kad nebūtų perkarštas o ir stingta jis labai greitai

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 03, 18:08)
kvieciu gemalu alieju naudokit vietoj kremo  thumbup.gif greit susigeria

kur jo gauti bigsmile.gif
Atsakyti
Karta per savaite naudoju pilinga rankoms...o ziema dar specialu maitinanti naktini krema su pirstinem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusycat @ 2008 02 16, 13:35)
kur jo gauti  bigsmile.gif

Naujoji Barmune jais irgi prekiauja 4u.gif
Naujoji Barmune
Atsakyti
ranku kremuj as neisranki:)
naudoju is Avono SSS serijos ziemai skirta smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš taip pat turiu problematiškas rankas visada jos sausos, šerpetoja.Esu išbandžiusi neutrogenos bekvapi ir su kvapu abu tiesiog nuostabus , po keliu kartu matydavosi rezultatas.Vakar nusipirkau iš garnier firmos raudonos spalvos tubelė, kolkas atrodo nieko ir kvapas skanus.Pažiūrėsim kokiu jis rezultatų duos.
Atsakyti
Mano rankos irgi labai sausos, tai as naudoju Essex kremuka (ta violetini). Zodziu istepu juo rankas taip pakankamai storai ir uzsidedu tokias specialias pirstines is TBS, skirtas ranku "kaukem". Poveikis tikrai thumbup.gif rezultatai iskarto matosi.

Siaip naudojau ir TBS kremuka rankom su mogdolais. Siaip tikrai nesiskunziu, bet yra pigesniu produktu (pvz Essex) su tokiu pat poveikiu ir be kvapo, nes tas TBS kremas rankom dar toki kvapa saldu turedavo ir igrisdavo po kiek laiko..
Atsakyti
o as naudoju Hospital handcream, pirkta eurovastinej, jis be kvapo rankos labai svelnios buna! o siaip tai viska tik su pirstinem darau! rolleyes.gif
Atsakyti
mary kay ranku prieziuros priemones superines!!!

jei kas nori isbandyt, galiu duot profesionalios konsultantes Kaune koordinates wink.gif ji atvaziuotu (arba pas save priimtu grupele) ir pristatytu ta kosmetika. isbandytu ant jusu ranku.
Papildyta:
jei k a m reikes kontaktu rasykit i AZ wink.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau naująjį "Rasos" rankų kremą thumbup.gif
Atsakyti