Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

smile.gif+2009 03 11, 21:06-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 11, 21:06)
visus dazau,saknu centimetras geras..tik ne tiek saknys kiek ryzoka spalva nervina,pirmakart daziau visus taip bijojau kad peroksidine nesigauciau,prasiau kuo naturaliau bet dabar kai balandi eisiu sakysiu kad stipriau pasviesintu,nes tikrai atsiplauna nemazai unsure.gif o kentet iki balandzio turiu,ba chemini dejaus,po menesio nusviesinau visus,reik susilaikyt ba plika liksiu ir taip netekau kokiu 5 centimetru ilgio verysad.gif vel plaukai vos ilgesni nei iki peciu,nu niekaip sitos ribos neperaugu,atrodo neblogai auga,vis tie galai doh.gif  doh.gif

parodyk savo plaukucius 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau keune dazu, 5dieni dazysiuos 4u.gif spalvyte 1032 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 03 11, 19:53)
nusipirkau keune dazu, 5dieni dazysiuos 4u.gif spalvyte 1032 ax.gif

Lauksim rezultato thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na va as isbandziau semenu alieju kaip Cherry turi,tai zinokite super thumbup.gif labai man patiko ir svelnus ir blizga plaukai wub.gif

Kazkas kalbejo apie plauku galiukus tai ir man tokia pat situacija buvo,pakirpdavau galiukus o po savaites vel luzineja sakojasi doh.gif isbandziau milijona priemone o padejo tik viena - ALFA PARF semenu aliejukas plaukams. ji naudoju jau virs metu,ir galiukus pakirpau tik 2kartus mirksiukas.gif

va toks jis:
http://www.justbeaut...natingSerum.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 03 11, 21:20)
parodyk savo plaukucius  4u.gif

tai kad neturiu ka rodyt,mes vis dar reanimacijoj,katik galva isloviau,einu jei iseis kas parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 10, 17:05)
Visai man ta kaukė nepatiko  schmoll.gif  tik kad plaukai blizga, tačiau prilietus kažkokie sausi, suvaldyt neimanoma..  doh.gif

nu ir pripliurpet mergos biggrin.gif cia del medaus sausi plaukai patapo
Papildyta:
QUOTE(julya @ 2009 03 10, 18:09)
o vat man klausimas iskilo ar poto patys plaukai nesmirdi? nes nusipirkau semenu alieju o jau kvapelis jo..  doh.gif  beto nezinau kaip ta alieju po sampuno laikyt kaip kauke ir poto isskalaut tiesiog?  g.gif

o koky alieju pirkai? as nusipirkau Anira firmos nes to kur kazkuri ergaite foto buvo imetus neradau schmoll.gif
Kvapelis maniskio ir nekoks biggrin.gif As tai planuoju pries plovima laikyt, gal net per nakty smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 11, 14:55)
Matau diskutuojat apie kaukes ir aliejus bigsmile.gif  Apie naturalias galiu pasakyti tik tiek, kad issitepus su jomis reikia laikyti siltai plaukus, kad nesukietetu, kitaip jokio efekto nebus schmoll.gif  O as pati y kauke ( dabar megstu zolotoj solk, skatinancia augima arba mil mil su karite sviestu berods) pilu nerafinuoto kokosu aliejaus ir laikau per nakty ant plauku. Kaip atsigavo plaukuciai thumbup.gif  O isplovus su sampunu ryte perpilu plaukus zibalo ir vandens skiediniu, mazdaug 1/5 dalimis sumaisyto. Praejo 6 dienos po dazymo, o jau vel saknytes sviecia biggrin.gif

Kaip tik turiu mil mil kauke ir nerafinuoto kokosu aliejaus, alieju laikau per nakty, o ar tikrai nieko tokio ir pirktine kauke laikyt per nakty? vistik visokio ten velnio gamintojas raso 3 min o cia 10val pralaikysi... g.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 11, 15:51)
O va dabar pasidariau normalią schwarzkopf kaukę, tai net gera į plaukus žiūrėti ir liesti  lotuliukas.gif  nepalyginsi su vakar  lotuliukas.gif

o gal tu nedejai pirktines kaukes plaunant galva?? Man visi tie medus, kiausai ir nelabai bet aliejukai tai thumbup.gif
Atsakyti

Papildyta:
o gal tu nedejai pirktines kaukes plaunant galva?? Man visi tie medus, kiausai ir nelabai bet aliejukai tai thumbup.gif
[/quote]

Na nedėjau tą kartą, tiesio susišlapinau galvą, užsidėjau tą bjaurią naminę kaukę, palaikiau šiltai valandą ir išsiploviau galvą lotuliukas.gif ir liko plaukai bjaurūs, nepaklusnūs ir sausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Grazi spalva pas Semita tikrai ner nei kvapo ryzumo, na bent lyginant su mano, pas mane taip ziauriai atsiplove ta 1517 ir saknys po biski lenda doh.gif Bet kenciu taupau plaukus biggrin.gif
O pas Foxlaidy kokia nuostabi spalva gavos 4u.gif
Atsakyti
man namines kaukes labai padeda,bet as darau taip-sampunu isplaun,nusausinu truputi,dedu namine kauke,laikai siltai 2-3 val,tada nuskalauju,jei atrodo riebaluoti perplaunu sampunu ir tada uzdejus palaikau pirktine kauke kokia 10-20 min smile.gif plaukai svelnus,blizga smile.gif

zinau kad per kazkoki saita rusiska nuotraukas eina ikelt,gal kas zinot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 11 kovo 2009 - 22:44
Aš naturali blondinė,bet vistiek jungiuos prie jūsų 4u.gif
Kaip natūralius prižiūrit? ax.gif Man vis tie galai skilinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikneta @ 2009 03 12, 02:44)
Aš naturali blondinė,bet vistiek jungiuos prie jūsų 4u.gif
Kaip natūralius prižiūrit? ax.gif Man vis tie galai skilinėja doh.gif

paskaityk tema tikrai rasem apie galiukus plauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 11, 22:29)
Kaip tik turiu mil mil kauke ir nerafinuoto kokosu aliejaus, alieju laikau per nakty, o ar tikrai nieko tokio ir pirktine kauke laikyt per nakty? vistik visokio ten velnio gamintojas raso 3 min o cia 10val pralaikysi...  g.gif

Na as dar nenuplikau, tai vadinasi tikrai galima laikyti per nakty biggrin.gif Net man pati kirpeja, po paskutini dazymu maratonu siule taip daryti, kad plaukai greiciau atsigautu ax.gif
Atsakyti