Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

jau baigiu sukurti nauja temute mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 03 19, 00:18-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 19, 00:18)
ale daznai tu cia biggrin.gif as pries menesi daziau ale vis bijau pakartot man vis atrodo kad dar neatsigavo jie biggrin.gif

pasinadojau patarimu i pirktine kauke ipilt aliejaus.tai va sliukstelejau i saviske kirpykline sezamu aliejaus,laikysiu dvi valandas,gal nenukris plaukai kartu su visa kauke doh.gif  lotuliukas.gif

na man jau menesiukas irgi praejo, kai daziausi cia pries pora savaiciu tai saknu netepliojau blush2.gif
Papildyta:
nauja musu temute CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 18 kovo 2009 - 22:26
QUOTE(Deissy @ 2009 03 18, 22:26)
jau baigiu sukurti nauja temute  mirksiukas.gif

Nu ir greit mes priplepam thumbup.gif
Atsakyti
nu va jau nuskalavau savo eksperimentine kauke su nat aliejum,tai zinokit tiesos yra,plaukai daug svelnesni skalaujant nei dedant ta pacia kauke be alijaus,ziuresiu kaip bus isdziuvus smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 18, 23:31-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 18, 23:31)
nu va jau nuskalavau savo eksperimentine kauke su nat aliejum,tai zinokit tiesos yra,plaukai daug svelnesni skalaujant nei dedant ta pacia kauke be alijaus,ziuresiu kaip bus isdziuvus smile.gif

as tai net per nakty laikau tai is vis plaukai svelnuciai, blizgus, na tokie kaip vaikysteje biggrin.gif Tik man po aliejiniu kaukiu reik su sampunu kokius 3 kartus skalaut, nes man vis vaidenas, kad blogai isiplauna tie aliejai, nekenciu riebaluotu plauku doh.gif is kur pirktas taviskis sezamu aliejus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 18, 23:06)
imanoma, imanoma, pas mane buvo labai labai panasus pries siandienos dazyma  ir dar plius  saknys tamsios ataugusios pora cm:oh
geriau isiziurejus matosi ties saknim ir apatiniai plaukai medaus spalvos, ir prideta daug sviesiu sruogu 9ypac 3 foto) pas mane taip ir buvo, siabingai atrodo kai plaukai bent kiek pasiriebaluoja  doh.gif  siandien padaziau saknis ir dar uzvariau gerus 5cm su 1517 keune tai galesiu i zmones iseit bent  biggrin.gif

O tai cia Keune - augaliniai? ax.gif Ta prasme, jie pajegus nuimt mano nat. plauka?

Nes as dabar taip supratau, kad jus cia visos augalinius naudojat ne kaip "sviesintoja", o tik spalvytei uzsidet ax.gif

O jei snd daziau su Casting, kada bus galima dazyt su augaliniais? Jauciu bent 3 savaiteles reiketu palaukti g.gif

Beje, pastebejau, kad dazai nr 900 labiau smirda nei tamsesniu atspalviu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 18 kovo 2009 - 22:42
[quote=Elektraaa,2009 03 18, 23:39]
O tai cia Keune - augaliniai? ax.gif Ta prasme, jie pajegus nuimt mano nat. plauka?

Nes as dabar taip supratau, kad jus cia visos augalinius naudojat ne kaip "sviesintoja", o tik spalvytei uzsidet ax.gif

oj ne mes cia dauguma naudojam normalius kreminius dazus su peroksidu, sviesinancius, nelabai kuria gelbsti tie augaliniai, manau tik naturalias blondines spalvai pagyvint, arba jau sviesintiem plaukam spalvai atgaivint smile.gif
O tie keune yra porf. kreminiai dazai, jie maisosi su oksidatoriumi 3%,6%,9%, arba 12%, kuo stipresnis oksidatorius tuo labiau paiima dazai, dauguma dazom su 1517 spalvyte, ji yra i pilkuma, taciau atsiplauna tas pilkumas, tai tenka pilkintoja naudot, nes visciukais but nenorim biggrin.gif

o duoda tau ka nors tie casting? ta prasme pasviesina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 18 kovo 2009 - 22:51
QUOTE(Melajja @ 2009 03 19, 00:39)
as tai net per nakty laikau tai is vis plaukai svelnuciai, blizgus, na tokie kaip vaikysteje  biggrin.gif  Tik man po aliejiniu kaukiu reik su sampunu kokius 3 kartus skalaut, nes man vis vaidenas, kad blogai isiplauna tie aliejai, nekenciu riebaluotu plauku  doh.gif  is kur pirktas taviskis sezamu aliejus?  ax.gif

na maniskiai niekad perdaug riebaluoti nebuna biggrin.gif

tai kas ka zinot apie tuos loreal 10 kazkokius g.gif kur reik tik 10 minuciu laikyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 18 kovo 2009 - 22:57
Laba... smile.gif Patekau nelabai i kokia situacija...
Pirma karta sviesinausi plaukus, naturali spalva - ruda.
Daziausi su XXL platinum blond
Rezultatas- plaukai ne tapo balti, o su gelsvu atspalviu, kai kuriuose vietose netgi kazkiek rausvi. Tik sviesios sruogos tapo tikrai baltos.
Ar pades, jei dar karta nusidazysiu tais paciais dazais, ar ka pasiulytumete daryti? Labai noriu atsikratyti to gelsvo atspalvio ir tureti baltus plaukus.
Ir po kiek laiko vel galiu dazytis , nes noriu kuo greiciau atsikratyti to gelsvo atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Fallen Angel @ 2009 03 19, 01:05)
Rezultatas- plaukai ne tapo balti, o su gelsvu atspalviu, kai kuriuose vietose netgi kazkiek rausvi. Tik sviesios sruogos tapo tikrai baltos.
Ar pades, jei dar karta nusidazysiu tais paciais dazais, ar ka pasiulytumete daryti? Labai noriu atsikratyti to gelsvo atspalvio ir tureti baltus plaukus.
Ir po kiek laiko vel galiu dazytis , nes noriu kuo greiciau atsikratyti to gelsvo atspalvio.

tik nesugalvok dabar is karto vel su tokiais stipriais dazais dazyti.
panaudok pilkintoja, manau tikrai pades, mes cia nedaug puslapiu atgal apie tai plepejom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fallen Angel @ 2009 03 19, 00:05)

o gal su augaliniai pamegink pilka atspalvy uzdet, kad ir su tais Loreal casting sviesiausia spalva, tik antra kart nedazyk su tais XXL, bent jau artimiausiu metu to nadaryk
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti