jei ka sakiau sekanti karta plaunant galva su pilkintoju persiliesiu plaukucius ir turetu pasitaisyt
katik mama nutepliojo su keune 1032, issiploviau galva, laukiu kol naturaliai plaukuciai issdzius, bet kazko i geltonuma nesa, kuo per daug nesidziaugiu, bet lauksiu kol pakankamai gerai isdzius
jei ka sakiau sekanti karta plaunant galva su pilkintoju persiliesiu plaukucius ir turetu pasitaisyt
QUOTE(pandutė @ 2009 03 13, 22:16)
na va uzsirasiau antradieni i kirpykla,ir noriu ir bijau kad ryzai nesigautu
ne pas tą pačią jau kirpėją?
Papildyta:
QUOTE(migdoline @ 2009 03 13, 22:16)
katik mama nutepliojo su keune 1032, issiploviau galva, laukiu kol naturaliai plaukuciai issdzius, bet kazko i geltonuma nesa, kuo per daug nesidziaugiu, bet lauksiu kol pakankamai gerai isdzius
tai dar dienos šviesoj šviesesni atrodys, pilnai isdziuve vel geriau atrodys, gal net pilkintojo nereikes
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 13, 23:24)
tai dar dienos šviesoj šviesesni atrodys, pilnai isdziuve vel geriau atrodys, gal net pilkintojo nereikes
na labai tikiuosi
QUOTE(migdoline @ 2009 03 13, 22:27)
lauksim būtinai
QUOTE(pandutė @ 2009 03 13, 22:16)
na va uzsirasiau antradieni i kirpykla,ir noriu ir bijau kad ryzai nesigautu
Pas kuria kirpeja? pas senaja?
Papildyta:
QUOTE(migdoline @ 2009 03 13, 22:16)
kaip ta tavo spalva vadinas? nes man 10.21 gavos geltonut geltonutele
Merginos, kaip pašviesinti plaukus, jei gavos ryža? Žodžiu, esu natūraliai šviesi, visad šviesinau baltom sruogom. Šiandie paprašiau, kad visus plaukus dažytų šviesiai (į baltumą) ir pridėtų kelias tamsias sruogas. Rezultatas - šaknys ryžos, plaukai - pilki
Žinojau, kad turiu ryžo pigmento, bet man kirpėja ėmė pačią balčiausią paletėse buvusią spalvą...
Jei įdomu, foto prieš/po čia O turėjau gautis visai blondinė... šaknys, kaip minėjau, ryžos.
Jei įdomu, foto prieš/po čia O turėjau gautis visai blondinė... šaknys, kaip minėjau, ryžos.
QUOTE(solo @ 2009 03 13, 23:37)
Merginos, kaip pašviesinti plaukus, jei gavos ryža? Žodžiu, esu natūraliai šviesi, visad šviesinau baltom sruogom. Šiandie paprašiau, kad visus plaukus dažytų šviesiai (į baltumą) ir pridėtų kelias tamsias sruogas. Rezultatas - šaknys ryžos, plaukai - pilki
Žinojau, kad turiu ryžo pigmento, bet man kirpėja ėmė pačią balčiausią paletėse buvusią spalvą...
QUOTE(Melajja @ 2009 03 14, 01:28)
siaubas siaubas, geltona!!
visai netokios spalvytes tikejaus, gialiuosi kad daziausi ja, reikejo pirkt 1517
Jei kam reikia tai prasau kirpykla dirbandi su Keune priemonem Vilniuje, Ateities g.3 Jeruzaleje... o kirpeja Agne visai faina
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 14, 03:24)
tai va... ar ryžumas nusiplauna nors kiek? Pats plaukas visai neblogai natūroj atrodo, bet gal šaknis pabalint yra kokie šampūnai, na, kurie prislopintų ryžumą? Ačiū
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 14, 04:24)
Kazkaip per pilki plaukuciai, nera baltumo jokio..
QUOTE(solo @ 2009 03 13, 23:37)
va va tas pats kaip pas mano drauge tik ji dar pilkesne gavosi, cia viskas del tu tamsiu sruogu jos ir uzpilkino
Papildyta:
QUOTE(migdoline @ 2009 03 14, 08:26)
siaubas siaubas, geltona!!
katik issiploviau galva su pilkintoju
siandien i gamta su draugais warom, tai net 8val zadintuva dejaus apdruk sumastysiu plaut galva
visai netokios spalvytes tikejaus, gialiuosi kad daziausi ja, reikejo pirkt 1517
tai ko nepirkai 1517 as perziurejau albuma taip graziai mergytes atrodo dazytos su ta spalva, pirksiu ir as ja, man tai super