Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(R.V. @ 2009 03 18, 19:37)
o jei dazyti per kelis kartus, tai koks laiko intervalas turi buti tarp tu dazymu?  smile.gif

skaiciau kazkur, kad bent 2 savaiciu reik leist plaukam paiilset, bet as tiek neistverdavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2009 03 17, 19:56)
as dejau.
netikiu, kad ner te peroksidu, amoniaku  schmoll.gif  jokie jie ne augaliniai  lotuliukas.gif
nu bet man taip plauku nesugadino kaip kiaune su 3 ar 6 proc oksidatoriaus  doh.gif
plaukai gal ir nieko, blizgantys atrodo, bet palietus  doh.gif  doh.gif  kaip sintetiniai  verysad.gif  ilgai daba gaivinsiu...
neisivaizduoju, kaip nuolat galima dazyt su 9 ar net 12 proc  blink.gif kas tada is plauku lieka....

Cia nuo keunes dazu plaukai pasidare kaip sintetiniai? g.gif
su 3% nuime sviesia spalva? bigsmile.gif
Atsakyti
klausykit blondos profesionales biggrin.gif tai tie loreal 10 ar pan vadinas dazai kur reik laikyt tik 10 minuciu tikrai skirti tik tonuot su mazu kiekiu proksido o gal ten kokia super stipri choliera kur plaukus paima per 10 min?labai patinka man tie abu atspalviai,bet baisu kad tikrai tonavimui skirti butu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 18 kovo 2009 - 20:43
GinMinte, kokiais dazais dazyti plaukai kur idejai foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 18, 20:39)
Man Casting dazai tai labai geri, plaukuciai labai svelnus lieka po dazymo, o ta 900 spalvyte labai grazi gaudavosi tonuojant geltonus plaukus, tokia prislopinta grazi pilkoka spalvyte budavo. Reiks man pabandyt 810 atspalvy, pakausis siek tiek paryzejes, gal suvienodins thumbup.gif

Tai pirmiausiai nutonuojat plaukus ir tik tada uzdedat spalvyte? g.gif

As kazkada jau rodziau savo plauku nuotraukytes, jie pas mane tokios spalvytes.

Labai noreciau, kad butu stai tokios spalvytes:

user posted image
cia idealiausia spalva wub.gif

Kai ziuriu i sia nuotraukyte
user posted image
Svaigstu, kokia grazia spalvyte turi Denise Richards ir Carolin Murphy wub.gif O Aniston man lb primena manuosius schmoll.gif

Nejaugi neimanoma nenualinant plauku, turet bent viena is siu spalvyciu (apart Aniston)? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 18, 16:37)
pilkinantis taip iš KC profesional firmos. Kirpykloj pasiūlė ir pirkau.Nežinau kaip kiti jų produktai, bet tas gerai man atspalviuką uždeda, nei per daug (po pirmo plovimo pagalvojau, kad išvis nieko nepakeitė, bet sakau, kurį laiką neplovus su pilkintoju pamatai, kad geltonėja plaukai), www.meistropasaulis.lt aprašyti jų produktai, daugiau nieko ir negaliu papasakoti.

Gal mes kalbėjom apie kreminius dažus, kuriais galima užsidėti bet kokį atspalviuką, augaliniais taip pat turėtų eiti (nebandžiau tokių).juk aš db šaknis tik kreminiais ir dažau, neatsimenu, kada miltelius mano plaukai mate.Pažiūrėk mano fotkėse esu užsidėjusi karamelės atspalviuką (tik neryškiai matosi), o jis greit nusiplovė.

o kreminiai dazai turi peroksido?

QUOTE(GinMintė @ 2009 03 18, 16:57)
O man kaip tik ir net negrazu ta balta plauku spalva.. Man patinka tokia linkusi i medaus..

man ir balti nepatinka,noriu naturaliu,kaip medaus spalva irgi patinka
Atsakyti
Gal kas naudojat koki nuplaunama dazanti sampuna,ar augalinius dazus sviesiems plaukams? 4u.gif ataugo saknys,bet dar taip nenoriu dazyt peroksidiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 18, 21:54)
GinMinte, kokiais dazais dazyti plaukai kur idejai foto? ax.gif

As dazau kirpykloje, bet cia buvo ilgas kelias mano sviesinimu, ir tai nepavyksta normaliai, nes pirma karta kai daziau uzdejo varines spalvos, tad po jos niekaip nebeimanoma atsviesinti stipriai plauku, tik nukirpti doh.gif tai va, o dabar saknis dazo man su z:one, berots taip rasosi, cia is milkshake serijos..
Papildyta:
O man labai grazi *moon* spalva ir FoxLady trecioj foto ax.gif beja kaip priziurit savo plaukucius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 18 kovo 2009 - 21:57
QUOTE(GinMintė @ 2009 03 18, 21:57)
As dazau kirpykloje, bet cia buvo ilgas kelias mano sviesinimu, ir tai nepavyksta normaliai, nes pirma karta kai daziau uzdejo varines spalvos, tad po jos niekaip nebeimanoma atsviesinti stipriai plauku, tik nukirpti  doh.gif  tai va, o dabar saknis dazo man su z:one, berots taip rasosi, cia is milkshake serijos..
Papildyta:
O man labai grazi *moon* spalva ir FoxLady trecioj foto  ax.gif beja kaip priziurit savo plaukucius?

Aciu, man mano irgi 3graziausia lotuliukas.gif Priziuriu tai ivairiom parduotuvinem priemonem, vis keiciu jas, nes dar niekaip nesurandu tos stebuklingos biggrin.gif Plauku galiukam naudoju purskiama aliejuka, plius pries plovima alyvuogiu alieju, bet vistiek jie skilineja ir tenka nukirpti verysad.gif
Atsakyti

Kai ziuriu i sia nuotraukyte
user posted image
Svaigstu, kokia grazia spalvyte turi Denise Richards ir Carolin Murphy wub.gif O Aniston man lb primena manuosius schmoll.gif

Nejaugi neimanoma nenualinant plauku, turet bent viena is siu spalvyciu (apart Aniston)? mirksiukas.gif
[/quote]

imanoma, imanoma, pas mane buvo labai labai panasus pries siandienos dazyma ir dar plius saknys tamsios ataugusios pora cm:oh
geriau isiziurejus matosi ties saknim ir apatiniai plaukai medaus spalvos, ir prideta daug sviesiu sruogu 9ypac 3 foto) pas mane taip ir buvo, siabingai atrodo kai plaukai bent kiek pasiriebaluoja doh.gif siandien padaziau saknis ir dar uzvariau gerus 5cm su 1517 keune tai galesiu i zmones iseit bent biggrin.gif

Atsakyti
man jau vel saknys ataugo doh.gif
tai kita savaidgali tikriausiai jau tepliosius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 19, 00:14)
man jau vel saknys ataugo  doh.gif
tai kita savaidgali tikriausiai jau tepliosius  ax.gif

ale daznai tu cia biggrin.gif as pries menesi daziau ale vis bijau pakartot man vis atrodo kad dar neatsigavo jie biggrin.gif

pasinadojau patarimu i pirktine kauke ipilt aliejaus.tai va sliukstelejau i saviske kirpykline sezamu aliejaus,laikysiu dvi valandas,gal nenukris plaukai kartu su visa kauke doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti