Dengiasi maloniai, pamaskuoja, atrodo graziai
Nusipirkau siandien Maybelline EverFresh skysta maskuokli paakiams
Dabar ziuresim, kiek laikys
As isigijau Nivea maskuojama piestuka, tai visai neblogas, minkstas toks, lengvai tepasi, gerai uzmaskuoja demeles, kapiliarus
Man šiuo metu geriausi maskuokliai - "Everyday minerals" žalias maskuoklis ir "Artdeco" kamufliažas
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 05 16, 13:20)
Gal naudojat kas nors artdeco "Perfect teint concealer"? Kaip tik siandiena ji apziurejau sarmoje, spalvytes neblogos tai susidomejau, bet noretusi sulaukti atsiliepimu kaip jis maskuoja, kainuoja 44 lt. va toks
http://www_artdeco_d...x.php?id=64&L=1
man labai patiko,ir mamai isiuliau isigyti,padaziau,iskart matesi aiskus skirtumas(ji naudoja akiu zonai)
Papildyta:
QUOTE(tura @ 2008 03 15, 22:38)
Mano labai pajuodę paakiai. Išbandžiusi esu labai daug maskuoklių ir Guerlain, YSL, Lancome, Dior sculpt, etc. Bet mano naujas atradimas yra
Ir sakyčiau pagal kiekį labai pigus. Šitas Va;

Kristianoj pirkti nėra. Tiesa stende ilgai gulėjo, bet kaip muliažas, pabandyt nebuvo galima, nes sakė, kad šitais daugiau neprekiaus. Todėl parsisiunčiau iš braškių. Man mažiau nei 50lt gavosi.
efektas, vaizdžiai sakant, būtų panašus, kaip ant popieriaus užpaišius, t.y užpieši ir baltos spalvos nebėr. Bet jei per daug neprivarai, tai nesimato, kad padažyta. Ir į raukšles (pas mane jų normaliai) sakyčiau labai labai minimaliai per dieną susirenka.
Geriausias to įrodymas: Kristianoj paklausiau pardavėjų, kokį kremuką nuo pajuodusių paakių rekonduotų, nes jau baiginėjosi, tai ji atsakė, kad pas mane tokios probelmos nelabai yra.

Kristianoj pirkti nėra. Tiesa stende ilgai gulėjo, bet kaip muliažas, pabandyt nebuvo galima, nes sakė, kad šitais daugiau neprekiaus. Todėl parsisiunčiau iš braškių. Man mažiau nei 50lt gavosi.
efektas, vaizdžiai sakant, būtų panašus, kaip ant popieriaus užpaišius, t.y užpieši ir baltos spalvos nebėr. Bet jei per daug neprivarai, tai nesimato, kad padažyta. Ir į raukšles (pas mane jų normaliai) sakyčiau labai labai minimaliai per dieną susirenka.
Geriausias to įrodymas: Kristianoj paklausiau pardavėjų, kokį kremuką nuo pajuodusių paakių rekonduotų, nes jau baiginėjosi, tai ji atsakė, kad pas mane tokios probelmos nelabai yra.
http://oth.strawberr...ineId=2046#2046
gal turi viena is siu spalvu?
Paakiams naudoju YSL Touche Eclat (jau antrą),
o spuogeliams maskuoti Bare Minerals pudrytę su smulkiu šepetėliu
o spuogeliams maskuoti Bare Minerals pudrytę su smulkiu šepetėliu
[quote=Elegant,2008 10 27, 09:24]
Kokie atsiliepimai apie Bourjois maskuojamus pieštukus?
2 kartus pirkau butent tokį kaip antram paveiksliuke, man labai patiko - svelnus, lengvas, su šviesą atspindinčiomis dalelemis, mano paakiams labai tiko, bet spuogelio kokio gerai užmaskuot neišeis, nes dengia labai lengvu sluoksniu
O paakiams geresnio gal net nesu naudojus
Kokie atsiliepimai apie Bourjois maskuojamus pieštukus?
2 kartus pirkau butent tokį kaip antram paveiksliuke, man labai patiko - svelnus, lengvas, su šviesą atspindinčiomis dalelemis, mano paakiams labai tiko, bet spuogelio kokio gerai užmaskuot neišeis, nes dengia labai lengvu sluoksniu
QUOTE(Crystalic @ 2008 10 26, 12:31)
Tai paakius maskuok paskiausiai tada
QUOTE(Saidutia @ 2008 11 06, 22:41)
nu man taip nebuvo, nors shisheido pudrą irgi naudojau, dabar Lancome pradėjau naudot, tai tokių problemėlių vistiek kaip ir nepastebiu
Gal kuri žino, kiek šitas maždaug kainuoja?
Ir ar dienos bėgyje nenuplaukia, nenusitrina ar pan? 
Naudojau loreal maskuojama teptuka, idealiai tiko, dabar naudoju Rimmel, sviesiausia maskuojama piestuka irgi neblogas, gal tik paakiam nelabai tinka, nes subega, bet spuogeliams ir demelems jis man geras.