Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

Ti nepirkit merginos Dior maskuoklio, man pasibaige po poros savaiciu, o tokia kaina sumokejau. Labai geras man buvo YSL maskuoklis.
Atsakyti
Aš iki šiol ieškau gers maskuojančios priemonės. Veiną radau tikrai gerą, bet ji buvo pirkta JAV ir Lietuvoje tokių nėra verysad.gif
Man pieštukai ir komufliazai nelabai patinka, nes jie greitai pasibaigia, o kainos nemažos.
Paskutinį kartą turėjau Chanel „Vitalumière Correcteur“, kuris yra kompaktinės kreminės konsistencijos koreguojamoji priemonė. Tik jis toks sausokas, sunkiai tepėsi ant veido g.gif Nors užteko ilgam mirksiukas.gif
Reikės pabandysi išgirtąjį YSL.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 03 04, 01:01)
As vakar nusipirkau make up factory maskuokli, pabandziau ir likau labai patenkinta.  thumbup.gif Labai gerai maskuoja mano super juodus paakius doh.gif  Pastebejau tik kad su pirstais taip graziai nepasidengia, o va su teptuku (bare minerals concealer brush) laaabai idealiai pasiskirsto  wub.gif 
user posted image
Labai patogi pakuote

aš norėjau paklaust, o kokiam laikui užtenka tokio? g.gif mano paakiai paskutiniu metu pasidarė labai pajuodę ir dar patinę, manau reik pradėt maskuot ax.gif
Atsakyti
As tai esu nusipirkus mazdaug pries pusantru metu ir tebenaudoju, tiesa, naudoju ne kasdien.
Atsakyti
mano oda linkusi i spuogelius visokius, tai naudoju avon clearskin maskuokli, laaabai gerai uzmaskuoja ir tikrai labai veiksmingai gydo oda, dar plius to yra antibanterinis ir pigus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 15:45)
mano oda linkusi i spuogelius visokius, tai naudoju avon clearskin maskuokli, laaabai gerai uzmaskuoja ir tikrai labai veiksmingai gydo oda, dar plius to yra antibanterinis ir pigus thumbup.gif

man įdomu kaip pajuodusius paakius maskuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2009 03 21, 16:56)
man įdomu kaip pajuodusius paakius maskuoja  4u.gif

nu pajuodusius paakius sitas visai normaliai maskuoja, tik reikia geriau itrint, nors siaip jis yra daugiau uzdegiminiu vietu maskavimui, kad uzgydytu, bet pavarcius kataloga avono, ten tikrai yra geru maskavimo piestuku, kur idealiai maskuoja paakius pajuodusius, esu viena turejus, kokybe atitinka tokia nedidele kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 17:34)
nu pajuodusius paakius sitas visai normaliai maskuoja, tik reikia geriau itrint, nors siaip jis yra daugiau uzdegiminiu vietu maskavimui, kad uzgydytu, bet pavarcius kataloga avono, ten tikrai yra geru maskavimo piestuku, kur idealiai maskuoja paakius pajuodusius, esu viena turejus, kokybe atitinka tokia nedidele kaina  mirksiukas.gif

Aš aplamai Avon'ui nelabai simpatizuoju, bet kaip tik po ranka mėtosi katalogas, tai pavartysiu. 4u.gif

Kažkaip manau, kad maskavimo priemonėm geriau daugiau išleist.

Man įdomu kiek Make up factory maskuoklis kainuoja..
Šiandien kaip tik stovėjau prie stendo ir pamiršau pažiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 21:48)
tai tokia parudotuve, pro kuria as negaliu praeit, vaikinas pyksta, nes jam kosmetika neidomu, ir drauges sako, kad "su tavim negalima niekur kitur nueit, tik i kosmetikos parduotuve " biggrin.gif

drinks_cheers.gif Kaip ir aš. Visi pyksta nes kosmetikos parduotuvės, kaip ir kosmetika-nepagydoma silpnybė. biggrin.gif

Į temą: gal kas turi kokių gerų/blogų atsiliepimų apie Bourjois maskuoklius paakiams? Taip pat būtų įdomi nuomonė apie Maxfactor mastertouch. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievag @ 2009 03 20, 18:27)
aš norėjau paklaust, o kokiam laikui užtenka tokio?  g.gif  mano paakiai paskutiniu metu pasidarė labai pajuodę ir dar patinę, manau reik pradėt maskuot  ax.gif

tiesa pasakius net nezinau, tai aplamai mano pirmas maskuoklis. Bet kaskart spaudinet tikrai nereikia, seip uztenka du kart paspausti ir to maskuoklio kuris ant sepetuko isbega uztenka tikrai kokiem 4 kartam uzmaskuoti abi akis. Kai isbaigsiu paziuresiu kuriam laikui uztenka, ir tiksliai pasakysiu, paciai idomu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 21 kovo 2009 - 21:49
Gal yra kokių nors atsiliepimų apie Givenchy maskuoklį?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2009 03 23, 21:30)
Gal yra kokių nors atsiliepimų apie Givenchy maskuoklį?

4u.gif

Turiu maskuokli "Mister Light". Nepasakyciau, jog labai blogas, bet visko taip ir neuzmaskuoja. g.gif
Geriausias pakolkas man YSL maskuojantis piestukas. wub.gif
Atsakyti