Ti nepirkit merginos Dior maskuoklio, man pasibaige po poros savaiciu, o tokia kaina sumokejau. Labai geras man buvo YSL maskuoklis.
Aš iki šiol ieškau gers maskuojančios priemonės. Veiną radau tikrai gerą, bet ji buvo pirkta JAV ir Lietuvoje tokių nėra
Man pieštukai ir komufliazai nelabai patinka, nes jie greitai pasibaigia, o kainos nemažos.
Paskutinį kartą turėjau Chanel Vitalumière Correcteur, kuris yra kompaktinės kreminės konsistencijos koreguojamoji priemonė. Tik jis toks sausokas, sunkiai tepėsi ant veido
Nors užteko ilgam
Reikės pabandysi išgirtąjį YSL.

Man pieštukai ir komufliazai nelabai patinka, nes jie greitai pasibaigia, o kainos nemažos.
Paskutinį kartą turėjau Chanel Vitalumière Correcteur, kuris yra kompaktinės kreminės konsistencijos koreguojamoji priemonė. Tik jis toks sausokas, sunkiai tepėsi ant veido

Reikės pabandysi išgirtąjį YSL.
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 03 04, 01:01)
As vakar nusipirkau make up factory maskuokli, pabandziau ir likau labai patenkinta.
Labai gerai maskuoja mano super juodus paakius
Pastebejau tik kad su pirstais taip graziai nepasidengia, o va su teptuku (bare minerals concealer brush) laaabai idealiai pasiskirsto
Labai patogi pakuote

Labai patogi pakuote
aš norėjau paklaust, o kokiam laikui užtenka tokio?

mano oda linkusi i spuogelius visokius, tai naudoju avon clearskin maskuokli, laaabai gerai uzmaskuoja ir tikrai labai veiksmingai gydo oda, dar plius to yra antibanterinis ir pigus

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 15:45)
mano oda linkusi i spuogelius visokius, tai naudoju avon clearskin maskuokli, laaabai gerai uzmaskuoja ir tikrai labai veiksmingai gydo oda, dar plius to yra antibanterinis ir pigus 

man įdomu kaip pajuodusius paakius maskuoja

QUOTE(Aštri @ 2009 03 21, 16:56)
nu pajuodusius paakius sitas visai normaliai maskuoja, tik reikia geriau itrint, nors siaip jis yra daugiau uzdegiminiu vietu maskavimui, kad uzgydytu, bet pavarcius kataloga avono, ten tikrai yra geru maskavimo piestuku, kur idealiai maskuoja paakius pajuodusius, esu viena turejus, kokybe atitinka tokia nedidele kaina

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 17:34)
nu pajuodusius paakius sitas visai normaliai maskuoja, tik reikia geriau itrint, nors siaip jis yra daugiau uzdegiminiu vietu maskavimui, kad uzgydytu, bet pavarcius kataloga avono, ten tikrai yra geru maskavimo piestuku, kur idealiai maskuoja paakius pajuodusius, esu viena turejus, kokybe atitinka tokia nedidele kaina 

Aš aplamai Avon'ui nelabai simpatizuoju, bet kaip tik po ranka mėtosi katalogas, tai pavartysiu.

Kažkaip manau, kad maskavimo priemonėm geriau daugiau išleist.
Man įdomu kiek Make up factory maskuoklis kainuoja..
Šiandien kaip tik stovėjau prie stendo ir pamiršau pažiūrėt

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 03 21, 21:48)
tai tokia parudotuve, pro kuria as negaliu praeit, vaikinas pyksta, nes jam kosmetika neidomu, ir drauges sako, kad "su tavim negalima niekur kitur nueit, tik i kosmetikos parduotuve " 

Į temą: gal kas turi kokių gerų/blogų atsiliepimų apie Bourjois maskuoklius paakiams? Taip pat būtų įdomi nuomonė apie Maxfactor mastertouch.

QUOTE(ievag @ 2009 03 20, 18:27)
aš norėjau paklaust, o kokiam laikui užtenka tokio?
mano paakiai paskutiniu metu pasidarė labai pajuodę ir dar patinę, manau reik pradėt maskuot 

tiesa pasakius net nezinau, tai aplamai mano pirmas maskuoklis. Bet kaskart spaudinet tikrai nereikia, seip uztenka du kart paspausti ir to maskuoklio kuris ant sepetuko isbega uztenka tikrai kokiem 4 kartam uzmaskuoti abi akis. Kai isbaigsiu paziuresiu kuriam laikui uztenka, ir tiksliai pasakysiu, paciai idomu.

Gal yra kokių nors atsiliepimų apie Givenchy maskuoklį?

QUOTE(Aštri @ 2009 03 23, 21:30)
Turiu maskuokli "Mister Light". Nepasakyciau, jog labai blogas, bet visko taip ir neuzmaskuoja.

Geriausias pakolkas man YSL maskuojantis piestukas.