QUOTE(pikkolo @ 2009 03 13, 16:40)
Jūs kalbate apie užsienį aš apie Lietuvą. Tai kas tinka kitom šalim, nebūtinai tinka ir mum. Labai jau mažai tokių darbdavių, kurie aplamai bandytų kažkuom skatinti ir motyvuoti.
Nei viena. O gal jūs galit pasidalinti savo patirtim kaip iš 1000 lt išgyventi Vilniuje, neturint kur gyventi, t.y. nuomojantis butą/kambarį esant 2006-2007 metų kainom? Na aš tokio būdo nežinau. Ir kiek žinau jie priėmė studentą, kuris po pusės metų išėjo į kitą firmą. Tad abejoju ar jie ką nors sutaupė.
Pilna tu darbdaviu, bent jau buvo... Nueikite i Impulsa ir pamatysite kiek daug zmoniu sportuojanciu uz imones pinigus. Pasidomekite aplinkui, manau rasite ne viena ir ne du pazystamus, kuris turi ar turejo tarnybini automobili, firmos mobiliaka, gaudavo kompensacija uz kura kelionei is/i darba. Apie premijas, balius uz firmos pinigus, Kaledinius vakarelius as cia net nekalbu. As pati galeciau be vargo isvardinti bent 10 imoniu, kurios ir po siai dienai skatina savo darbuotojus, tiesa dabar skatinimo mastai kiek kitokie.
Uz 1000 Lt pragyventi tikrai buvo ir yra galima. Buto kambario nuoma Lentvaryje arba N. Vilnioje kainavo apie 200-300 Lt, traukinuku i darba galima drasiai vazineti kiekviena ryta. Keliones islaidos sudarytu dar max. 300 Lt, maistui manau uztektu dar 300 Lt, visa kita (apie 200 Lt) lieka rubams is Humanos, pramogoms ir taupymui

.
Gerb. Pikkolo, jus zalio supratimo neturite kaip gyvena zmones is savo senatves pensijos. Kai kas is 500 Lt sugeba ir komunalinius mokescius sumoketi, pavalgyti ir dar viena kita doleriuka nusipirkti, atsidedant ji juodai dienai.
Kiek girdejau dar niekas Lietuvoje nemire is bado, ypac zmogus turintis darba.
Papildyta:
QUOTE(Norka81 @ 2009 03 13, 17:12)
Kol kas ne gali ramiai miegoti. Žinau kad tau tai būtų didžiulis smūgis.
Jo didziulis tai jau tikrai. Nes tada nebutu kur apsipirkti Lietuvoje, vadinasi zmones dar masiskiau vaziuotu i Lenkija, vadinasi butu dar didesnes eiles ju PC ir kamsciai Lenkijos keliuose. Vadinasi butu sudetingiau apsipirkti, o man tai butu nepakeliamas smugis