Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

As irgi buvau ivairi blush2.gif ir sruogelem ir vos ne juoda, bet galu gale po nusiplovimo bunu rudai sokoladine smile.gif buvo kilus mintis vel nusviesint, bet kazkaip nedristu... plaukai gan sausi buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikutja @ 2009 03 08, 18:08)
zinoma ne. bet visada pranesa apie rizika

bent jau man niekas nesake kirpykloje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 06, 21:45)
Jungiuos prie jusu.

paskutinius 3 kartus ir as daziau plaukus su Castings (dark chocolate), bet pastebejau kad nuo ju man labai sauseja plaukai, nors kaukemis, aliejais, naminem priemonem lepinu 3-4 kartu sper sav. Jau po 2-3 sav po dazymo plaukai kaip siaudai, veliasi, skilineja  doh.gif  nuo kitu taip nebudavo, speju teks po menesio dazyti su Natural and Easy Mocca Chocolate

Labukas 4u.gif 4u.gif isirasau i jusu gretas ir as 4u.gif 4u.gif smile.gif Eveline, l.sudomino k, kas ti per dazai- Easy mocha chocolate??? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, o kaip kovojat su baltais taskiukais ant galiuku schmoll.gif ...pakerpu plaukus bet po savaites vel tas pats doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2009 03 10, 13:38)
Sveikos mergaites, o kaip kovojat su baltais taskiukais ant galiuku  schmoll.gif ...pakerpu plaukus bet po savaites vel tas pats  doh.gif ...

Na man ir atsiranda, bet tik vos keli ir jau gerokai po kirpimo. ka naudoji galams? g.gif
Atsakyti
As gruodi uzsimaniau pasikeisti,nusibodo tamsus plaukai,norejau tokios spalvytes user posted image wub.gif ,nudaze mane sruogelemis per visa galva 2 spalvom,bet nesigavo tokios,o i geltonuma kazkas schmoll.gif neisejo,vaiksciojau menesi,galvojau vel eit dazyti,kad gauti tokia spalvyte,bet vis ziurejau i savo nuotraukas su tamsiais plaukais,ir supratau,kad pasiilgau savo sokoladiniu plaukuciu,ir kad jie man is tiesu tinka prie veido,prie akiu smile.gif tai vel persidaziau i sokolada ir dabar esu laiminga tongue.gif be to,su svieseis sugadinciau sau plaukus,kas menesi dazyti ataugusius tamsius plaukucius doh.gif
Atsakyti
Sveikos:)

As daziau casting spalva medium brown, man labai patiko.. Bet sian nusipirkau EXCELL 10, natural brown.. Tikiuosi nebus i ryzhuma:) Bent man grazi spalva atrode paletej, vat ryt dazysiu:)
Ar kuri nors dazhe natural brown spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2009 03 10, 17:38)
Sveikos mergaites, o kaip kovojat su baltais taskiukais ant galiuku  schmoll.gif ...pakerpu plaukus bet po savaites vel tas pats  doh.gif ...

Pas mane ta pati problema g.gif nesuprantu ar tai suskilinėję galiukai, ar kažkas kitkas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 03 10, 18:08)
Pas mane ta pati problema g.gif  nesuprantu ar tai suskilinėję galiukai, ar kažkas kitkas unsure.gif

drinks_cheers.gif ir pas mane tas pats.. manau kad galiukai sauseja... kol buvau ne lietuvoj, visus tuos metus nebuvo tokios problemos 4u.gif bet cia gryzus blink.gif gal vanduo ir priemones netinka?? g.gif
Atsakyti
nežinau net, vis keičiu šampūno firmas,nes nerandu geriausiai tinkamo,tai nemanau,kad kažkuris šampūnas "pabaltina" galiukus unsure.gif bet dabar nusipirkau dar vieną naują doh.gif lotuliukas.gif žiurėsiu kas bus ax.gif gal tikrai vertėtų įsigyti aliejų galiukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 03 10, 18:31)
gal tikrai vertėtų įsigyti aliejų galiukams smile.gif

Tikrai vertetu drinks_cheers.gif blogiau juk nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
pati tikriausiai naudoji kažkokį aliejuką,ane? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2009 03 10, 16:38)

niekada neturejau tokios problemos ir net nezinau kaip tai turetu atrodyt g.gif
Atsakyti