Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

man taip pat loreal casting labai pradejo nepatikt dazai.plaukai nusiure pasidare,nors tepu ir aliejais ir balzamais ir kaukem.daugiau niekad ju nebepirksiu,o kai pradeda jie blukti(nusiplauna)tai spalva isvis katastrofiska,negaliu i veidrodi net ziuret doh.gif .atradau sau super tinkancius dazus- alfa parf,ir spalva nuostabi wub.gif thumbup.gif ,ir kaina gera thumbup.gif
Atsakyti
nezinot kada pagal menuli reikia kirpti artimiausiu metu plaukus? atrodo turi buti jaunatis mergels zenkle. Kada bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 13, 15:36)
nezinot kada pagal menuli reikia kirpti artimiausiu metu plaukus? atrodo turi buti jaunatis mergels zenkle. Kada bus?  ax.gif

Skaiciau kad kai priespilnis buna http://day.lt/menuli...zes/priespilnis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų blush2.gif
Štai mano kūdlos wink.gif
Kol neišlendu į dienos šviesą,tol viskas kaip ir normaliai :
user posted image
bet tik išeinu ir ryžas atspalvis...
user posted image
Galvoju,gal nusidažyt šviesiai šokoladine spalva?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na tai tikriausiai ir aš čia tikčiau su savo rudaisiais 4u.gif
http://www.ipix.lt/desc/32480863/
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 03 13, 11:03)
man taip pat loreal casting labai pradejo nepatikt dazai.plaukai nusiure pasidare,nors tepu ir aliejais ir balzamais ir kaukem.daugiau niekad ju nebepirksiu,o kai pradeda jie blukti(nusiplauna)tai spalva isvis katastrofiska,negaliu i veidrodi net ziuret doh.gif .atradau sau super tinkancius dazus- alfa parf,ir spalva nuostabi  wub.gif  thumbup.gif ,ir kaina gera  thumbup.gif

Kokia kaina Alfa parf daziuku? beje kur perki? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Temza @ 2009 03 13, 18:02)
Sveikos merginos 4u.gif  ir aš norėčiau prisijungti prie jūsų blush2.gif 
Štai mano kūdlos wink.gif

Galvoju,gal nusidažyt šviesiai šokoladine spalva?

manau sviesiai shokoladine tiktu, bet nemanau ar iskart nusidazys, tamsiai shokoladine butu grazu smile.gif
Atsakyti
Reiks bandyt šviesiu šokoladu dažyt.. blush2.gif nors bijau gautis ryža..
Atsakyti
QUOTE(Temza @ 2009 03 14, 12:27)
Reiks bandyt šviesiu šokoladu dažyt.. blush2.gif  nors bijau gautis ryža..

dazant su londacolor pieninio sokolado spalva gaunasi ryza smile.gif nors ant dezutes spava wub.gif
Atsakyti
O as dazausi sokoladine spalva kirpykloje. Seip maciau kirpykloje firmos L'oreal dazais dazo, bet mano kirpeja man dazo tik su augaliniais be jokiu chemikalu ir amoniaku. Turiu ilgus plaukus ir buvau juos beveik sugadinusi su namu dazymais is parduotuvese parduodamu plauku dazu. dbr jie zvliga ir yra labai grazus.aisq dazymas kirpyklose nepigu, bet po savaites netenka skustis nusurusiais plaukais
Atsakyti
Aš irgi kažkaip už dažymą kirpyklose 4u.gif aišku neturiu nieko priš tas,kurios dažo namuose,bet pati tai neberizikuoju po vieno nevykusio bandymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 03 13, 08:03)
man taip pat loreal casting labai pradejo nepatikt dazai.plaukai nusiure pasidare,nors tepu ir aliejais ir balzamais ir kaukem.daugiau niekad ju nebepirksiu,o kai pradeda jie blukti(nusiplauna)tai spalva isvis katastrofiska,negaliu i veidrodi net ziuret doh.gif .atradau sau super tinkancius dazus- alfa parf,ir spalva nuostabi  wub.gif  thumbup.gif ,ir kaina gera  thumbup.gif

manau kad skiriasi to paties gaminio kokybe uzsieni ir cia.. nes kiek bedazydavau su tais loreal casting , - tai wub.gif 4u.gif plaukuciai buvo 4u.gif o grizus cionai - schmoll.gif schmoll.gif o gal cia man kokia paranoja jau.. bet plaukai tikrai nusiuro... unsure.gif verysad.gif todel sakiau nebedazysiu namie... g.gif
QUOTE(trauktine @ 2009 03 13, 15:21)
Sveikos  smile.gif
na tai tikriausiai ir aš čia tikčiau su savo rudaisiais  4u.gif
http://www.ipix.lt/desc/32480863/
plaukuciai thumbup.gif 4u.gif wub.gif tokius dar pasiauginciau kiek, ir vaiksciociau nosim dangu kliudama mirksiukas.gif tikrai l.grazu 4u.gif
Atsakyti