Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

QUOTE(Vanillla @ 2009 03 22, 13:54)
Ar nenusiplauna dazai nuo tu sviesiu sruogu?kokiais dazais dazet? nes as kuo toliau vis labiau svieseju, bijau, kad visai spalva nubluks, o vel dazytis po keliu savaiciu butu mirtis mano plaukams doh.gif  tongue.gif

dažiau kirpykloje, svarckopf dažais, iš tikrųjų tai matosi, kur šviesių sruogų būta, ir tikiu, kad matysis, dažai gi plausis ax.gif kentėsiu kol viskas ataugs ir susilygins, bet ką darysi, tikrai nedažysiu dažniau nei reikia (reikia kai šaknys ataugusios matosi) smile.gif

netelpu savam kaily juodos atsikračius :yes: :yes: :yes: Nors aišku plaukų galai šiek tiek tamsesni blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalic: 22 kovo 2009 - 13:08
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 13:54)
visad buvau sokoladas, bet po 2 sav ( tik tada uzrase doh.gif  ) euisiu dazytis tamsiau smile.gif

bet visai juodai gal nereikia?smile.gif kad atsibodus galetum vel kazkiek pasisviesint, o is juodos jau nlb ka pasidarysi. Betkokiu atveju linkiu graziu pasikeitimu drinks_cheers.gif

Crystalic sveikinu mirksiukas.gif , pati kazkada irgi ilgai kankinausi po juodos spalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 03, 20:38)
Ne, dazau su cheminiais ir nemazai esu isbandzius bet su visais taip. Turbut cia didziausias tamsiu plauku trukumas

su rudais tokiu trukumu buna, kad nusiplauna, bet jei kas menesi dazytumet ir per visa ilgi, tai paskui nic niekaip nenubluktu daugiau biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 03 03, 22:17)
smile.gif Aš dažau rudais dažais,o gaunuosi juoda... ax.gif

turbut kaip ir as turi kazkoki pigmenta, kuris visus tamsesnius dazus ima tamsiau ax.gif

QUOTE(Vanillla @ 2009 03 04, 14:43)
Sveikos mergaites. Planuoju prisijungti prie Jusu  4u.gif  anksciau visada dazydavausi rudai (aisku spalva varijuodavo nuo sviesios sokoladines iki tamsiai rudos, beveik juodos), kazkur pries metus nusprendziau, kad noriu pasikeist ir tapt sviesiaplauke. Po truputi dazydama plaukus sviesiom sruogelem tapau blondine, bet jau plaukai...

as irgi taip buvau sukvailiojus, bet laku persidaziau vel i sokoladine ir esu laaaabai patenkinta, ne siskart otiskai vaizdas 200 proc. pagerejo lotuliukas.gif plaukai zvilga, sveikesni atrodo ir nors yra sausi kokie buve galiukai, bet nesimato taip akivaizdziai kaip ant nusviesintu matydavosi
Atsakyti
O kokia faina temute 4u.gif wub.gif ar priimsit pavelavusia/uzsimiegojusia?biggrin.gif as naturaliai tamsiai ruda dabar, seniau juodai dazydavau bet kad nusiplauna man viskas.. ne nuauga, o nusiplauna, atsibodo plauka kankint tai dabar gaivinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 31, 17:44)
O kokia faina temute 4u.gif  wub.gif  ar priimsit pavelavusia/uzsimiegojusia?biggrin.gif as naturaliai tamsiai ruda dabar, seniau juodai dazydavau bet kad nusiplauna man viskas.. ne nuauga, o nusiplauna, atsibodo plauka kankint tai dabar gaivinu smile.gif

junkis 4u.gif 4u.gif gal temuke atsigaus.. labai jau ramu.. g.gif gal visos pas blondinukes issilakste?.. g.gif ax.gif
Atsakyti
labai domin a, kokiais sampunais plaunat, kad spalva dazyta islaikyti ilgiau? gal dar kokias priemones 'rudinancias' naudojat: serumus, kaukes, balzamus ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 04 01, 10:40)
labai domin a, kokiais sampunais plaunat, kad spalva dazyta islaikyti ilgiau? gal dar kokias priemones 'rudinancias' naudojat: serumus, kaukes, balzamus ar pan.?

aga drinks_cheers.gif as kazkaip mastau nebedazyti dazais... g.gif gal yra kokiu dazanciu ne tokiu kenksmingu dalykeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 01, 10:41)
aga  drinks_cheers.gif  as kazkaip mastau nebedazyti dazais... g.gif gal yra kokiu dazanciu ne tokiu kenksmingu dalykeliu  g.gif

Niu va kadangi man velniskai slenka plaukai ir niekaip to slinkimo nesustabdau ne su niekuom verysad.gif tai stengiuosi ju nedazyti,tai labai siuo momentu gelbsti Joanna Multi Color Effect dazomasisi sampunas smile.gif Va idedu nuoroda kaip atrodo 4u.gif

http://www.svarospre...oducts_id=29491
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 04 01, 12:41)
Niu va kadangi man velniskai slenka plaukai ir niekaip to slinkimo nesustabdau ne su niekuom verysad.gif  tai stengiuosi ju nedazyti,tai labai siuo momentu gelbsti Joanna Multi Color Effect dazomasisi sampunas smile.gif  Va idedu nuoroda kaip atrodo 4u.gif

http://www.svarospre...oducts_id=29491

super, manau isbandysiu thumbup.gif aciu
kaip tau paciai jis? tikrai nudazo?
gaila vilniuj nera parduotuves...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 01 balandžio 2009 - 11:48
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 01, 12:47)
super, manau isbandysiu  thumbup.gif  aciu
kaip tau paciai jis? tikrai nudazo?
gaila vilniuj nera parduotuves...

as tai zinok kazkaip nesitikejau is ju tokio gero rezultato... 4u.gif biggrin.gif nes kaina tai tik apie 4 lt ax.gif niu bet ismeginau ir likau labai patenkinta puikiai nudaze ataugusias saknis,tolygiai nudaze..tik kad islieka nelabai ilgai,per kokius 5 plovimus nusiplauka... ax.gif bet turint omenyje kad jie nera mano manymu labai jau kenksmingi plaukui tai juk galima kelis kartus per menesi dazyt mirksiukas.gif
Siaip dar ruosiuos ismeginti dazanti plauku balzama Rokolor tonika su zoleliu ekstaktu ir vitaminu F ax.gif irgi buna svaros prekese pirkti ir dar eurokose esu maciusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 04 01, 14:03)

Siaip dar ruosiuos ismeginti dazanti plauku balzama Rokolor tonika su zoleliu ekstaktu ir vitaminu F ax.gif irgi buna svaros prekese pirkti ir dar eurokose esu maciusi mirksiukas.gif

kazkada buvau is pilkaplaukes rudaplauke patapusi naudodama butent rokolor. bet atsibos, kad atsiplaudineja, tai pradejau tikraaaais dazyti biggrin.gif bent jau man stipriai spalva paimdavo
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 04 01, 10:40)

Nivea serumą rudų plaukų naudoju po kiekvieno plovimo galvos, tačiau nesu įsitikinusi jo nauda, na, bet nusipirkus subaigt juk reikia smile.gif
Atsakyti