QUOTE(black_devil999 @ 2009 07 24, 13:16)
joo, nors as daziau sviesiau uz tave,dark blond.. bet man irgi lygiai tas pats ;D lygiai taip pat atsiplauna,nes irgi blond daziau seniau.. tik kad mano naturali yra lietuviska pelenu.. ir kas geriausia, kad man dar saule isdegina plaukus.. tai visi klausineja: dazei plaukus? ;DDD o jei kalbant del dazu,tai as nerekomenduociau dazyt stipresniais..

nes turiu draugiu,kurioms sekmingai isigeria ir tie augaliniai.. as manau,kad jau geriau kad nusiplauna, negu kad plauka gadini

) tu ilgai sviesinai plaukus?
plaukus balinau gerus 5 metus
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 24, 16:03)
na pavadinimai tai taip,bet pavyzdeli plauku paziurejus ten tikrai kazkokia neaiski sviesi ruda,nenoriu negraziai parasyti bet man ji primine...
na ismatu spalva;/
Man 5 gaudavosi juodas,tai biski skiesdavau su 7, ir tik maniau,kad pasidariau 6. o kai ejau pirkt 6 nr supratau kad persviesus ir su sokoladu neturi nieko bendro.
Na bet juk viskas gerai,tau gal idealiai tiks,juk esi dar sviesesne dabar nei nr6,manau gerai elgiesi,po numeriuka laipsniskai vis tamsedama,tik kad milkshake ir taipgreit nusiplauna tad tas 6 tuoj vel virs 7 ant tavo sviesintu plauku
tai mano plauku spalva dabar atrodo ismatu spalvos?