Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

QUOTE(Pupsia @ 2009 08 10, 23:02)
vat tokia mazdaug mano naturali spalva, blizga sviesiai, o kai nusidazau plaukus, jie bliga ne pilkai, o "ryzai"...
nuotrauka pasiskolinta is kitos temos  ax.gif
user posted image

Tokia naturali plauku spalva? blink.gif turedama tokia spalva, as isvis ju nedazyciau tuomet.. laugh.gif o del ryzumo, tai..buna, kad kitu plaukai turi ryzo pigmento ir jis vis islenda, ir nieko cia nepadarysi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 11, 11:12)
Tokia naturali plauku spalva? blink.gif turedama tokia spalva, as isvis ju nedazyciau tuomet.. laugh.gif o del ryzumo, tai..buna, kad kitu plaukai turi ryzo pigmento ir jis vis islenda, ir nieko cia nepadarysi.. rolleyes.gif

cia aplamai labai grazus plaukai,as ir gailiuosi kam isvis pradejau dazyt savo tamsius plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 11, 11:15)
cia aplamai labai grazus plaukai,as ir gailiuosi kam isvis pradejau dazyt savo tamsius plaukus doh.gif

O tai kokie tavo naturali plauku spalva? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 11, 11:33)
O tai kokie tavo naturali plauku spalva? rolleyes.gif

tamsiai ruda,nu labai tamsi,bet kazkada pradejau dazyt plaukus ir sunku ddabar atsiauginti...
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 11, 11:36)
tamsiai ruda,nu labai tamsi,bet kazkada pradejau dazyt plaukus ir sunku ddabar atsiauginti...

Bet, kiek pamenu, juodai dazai, taip? Jei naturali grazi ruda spalva, o ne ta lietuviska pilksva, gal tuomet reiketu megint atgaut naturalia spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 11, 11:38)
Bet, kiek pamenu, juodai dazai, taip? Jei naturali grazi ruda spalva, o ne ta lietuviska pilksva, gal tuomet reiketu megint atgaut naturalia spalva smile.gif

ne juodai niekad nedazau,tiesiog nuotraukose taip gaunasi,dienoj turi net ryzumo,o seip dazau rudai tamsiai,galeciau nebedazyt ,bet plaukai igauna ryzumo ir labai negrazu...
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 11, 12:12)

na nebuvo jie tokie ispuoseleti, bet spalva mazdaug tokia, tamsiai tamsiai ruda, bet ne juoda... as dabar irgi jau galvoju, kam daziau, o tada norejosi, na buna juk kad norisi pokyciu ax.gif
Atsakyti
norejau paklausti kokius dazus patartumete pirkti kad spalva laikytusi kuo ilgiau, kuo maziau butu ryzo pigmento g.gif ir kaina nesikandziotu? blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites:)

kokia kirpyklele is savo patirties galetumet rekomenduoti Kaune kad man plaukus nudazytu grazia sokoladine spalva.. ir kad kaina butu tokia studentiskesne, kad nesikandziotu..

Ir dar turiu klausimeli ar verta man juos dazyti, kaip manot matystusi kazkoks pasikeitimas nes naturali plauku spalva mano tokia

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 21 rugpjūčio 2009 - 22:26

gal geriau matysis sioje nuotraukoje (i aplinka demesio nekreipkit)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 21 rugpjūčio 2009 - 22:35
Menasmyleti, man sita tavo plauku spalva labai grazi, sokoladine bent jau nuotraukose atrodo, patarciau nedazyti 4u.gif dazant tamsiai rudais dazais, gali per daug nusitamsinti..
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 11, 12:42)
ne juodai niekad nedazau,tiesiog nuotraukose taip gaunasi,dienoj turi net ryzumo,o seip dazau rudai tamsiai,galeciau nebedazyt ,bet plaukai igauna ryzumo ir labai negrazu...

man lygiai ta pati problema, todel niekaip negaliu atsiauginti plauku... verysad.gif
Atsakyti
as ir dvejoju dazyti ar ne, drauges atkalbineja nes sako kad ir taip tamsi ta mano plauku spalva.. Noreciau kad jie turetu blizgesio, blizgetu.. Antroj nuotraukoj blizga jie nuo apsvietimo dirbtinio, bet realiai schmoll.gif .. Su kirpeja konsultavausi tai sake kad dazymas mano veidui duotu gyvumo..
Atsakyti