Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladinės, tamsiaplaukės renkasi ČIA!

QUOTE(diamondness @ 2009 08 23, 13:18)
My Webpage
Tokios tai labai labai noreciau wub.gif

Spalva grazi, bet cia gi jau nebe blondiniska kaip ir.. g.gif kad nebenusitamsintumet per daug su tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 23, 20:16)
Spalva grazi, bet cia gi jau nebe blondiniska kaip ir.. g.gif kad nebenusitamsintumet per daug su tokia smile.gif

Turiu jau dazus dark ash blond spalvos,kaip gausis taip gausis jau...tik nenoreciau,kad butu tamsesne uz ta kur foto yra ax.gif Siaip man patinka tokios tarpines tarp tamsesniu ir sviesiu,bet tik be jokiu aukso,ar ryzu atspalviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 23, 19:30)
Turiu jau dazus dark ash blond spalvos,kaip gausis taip gausis jau...tik nenoreciau,kad butu tamsesne uz ta kur foto yra ax.gif Siaip man patinka tokios tarpines tarp tamsesniu ir sviesiu,bet tik be jokiu aukso,ar ryzu atspalviu smile.gif

Butinai pasirodykit, kai nusidazysit. Idomu kokia spalvyte gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 08 23, 20:33)
Butinai pasirodykit, kai nusidazysit. Idomu kokia spalvyte gausis smile.gif

Pasistengsiu blush2.gif Kita savaite kazkuria diena jau nusidazysiu tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
labas

perskaiciau beveik visa tema ,taip ir neradau konkreciai ,nei vienos grazios rudos spalvos dazu nr blush2.gif
gal kas patarsite kuom nudazyti sviesius plaukus....
zadu su loreal recital nr 5 ...bet bijau kad i zaluma neiseitu doh.gif

laukiu patarimu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos jungiuosi prie jusu.As ir rudpalauke jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2009 08 31, 19:32)
labas

perskaiciau beveik visa tema ,taip ir neradau konkreciai  ,nei vienos grazios rudos spalvos  dazu nr blush2.gif 
gal kas  patarsite  kuom nudazyti sviesius plaukus....
zadu su loreal recital nr 5 ...bet bijau kad i zaluma neiseitu  doh.gif
laukiu patarimu  bigsmile.gif

Tik zinokit,kad su Loreal dazniausiai gaunasi vienu tonu tamsesne spalva,kad paskui juoda nesigautumet mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 31, 19:14)
Tik zinokit,kad su Loreal dazniausiai gaunasi vienu tonu tamsesne spalva,kad paskui juoda nesigautumet mirksiukas.gif  bigsmile.gif

o aciu uz patarima smile.gif nenoriu juodu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2009 08 31, 19:32)
labas

perskaiciau beveik visa tema ,taip ir neradau konkreciai  ,nei vienos grazios rudos spalvos  dazu nr blush2.gif 
gal kas  patarsite  kuom nudazyti sviesius plaukus....
zadu su loreal recital nr 5 ...bet bijau kad i zaluma neiseitu  doh.gif
laukiu patarimu  bigsmile.gif

Sveika,gal paziurek KEUNE paletes spalvas,labai idomiu yra smile.gif as 6nr dazausi tai patinka,visi pazistami vis giria ir giria spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 08 31, 21:58)
Sveika,gal paziurek KEUNE paletes spalvas,labai idomiu yra  smile.gif  as 6nr dazausi tai patinka,visi pazistami vis giria ir giria spalva  biggrin.gif

O yra plaukuose pas jus nors biski ryzumo,na bent jau saulej pasvietus matosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 31, 22:40)
O yra plaukuose pas jus nors biski ryzumo,na bent jau saulej pasvietus matosi? ax.gif

visiskai ne,visiskai jokio ryzo atspalvio,ant saules issryskeja kazkoks pilkas atspalviukas bet cia gal nuo to kad anksciau blond buvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 08 31, 22:50)
visiskai ne,visiskai jokio ryzo atspalvio,ant saules issryskeja kazkoks pilkas atspalviukas  bet cia gal nuo to kad anksciau blond buvau  g.gif

O dazams blunkant taip pat ne? g.gif Jei ne,tai fainai tada jum,kazin kaip man bus,nes irgi 6.1 nr nusidaziau g.gif cool.gif
Atsakyti