Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

QUOTE(ECOpana @ 2009 03 03, 21:25)
Sveiki, neseniai pajutau kad kazkas netaip su lytiniais organais, vis persti, kartais net skauda. Drauge sake, kad taip gali buti dėl to, kad dažnai dėviu strigus. Tai dabar ir galvoju, ar gali stringai buti ginekologiniu ligu priezastimi?

100 proc. gali, visi daktarai ta sako, uztai niekada nedevesiu, nesamone ir nepatogu, o dar ir abejotino grozio, jei uzpakaliukas dailus tai ir su kitom kelnaitem atrodys graziai mirksiukas.gif
stai neseniai moters zurnale publikuota buvo:
10 higienos patarimų
 * Sveikai moteriai pakanka intymias vieteles po tekančiu vandeniu praplauti dukart per dieną. Plauti ranka (jokių kempinių!) nuo gaktos išangės link. Plauti tik išorinius lyties organus - makšties plauti nereikia! Šluostytis tokia pat kryptimi. Plaunant dažniau makšties gleivinė gali išsausėti, sudirgti. Jei esate priversta praustis dažniau dėl blogo kvapo, tai ženklas, kad būtina apsilankyti pas ginekologą.
 * Mėnesinių metų apsiplauti rekomenduojama kaskart keičiant įklotą (kas 3-4 val).
 Apsiplovimų vandeniu negalima keisti apsišluostymu drėgnomis higieninėmis servetėlėmis.
 * Vaistinėje įsigykite specialių intymios higienos prausiklių. Intymioms vietelėms netinka dušo gelis, muilas (tai yra šarmas, o gleivinės terpė rūgšti!), šampūnas ar kitos prausimosi priemonės, nes jos išsausina lytinų organų gleivinę, taip pat odą aplink lyties organus.
 * Intymios higienos prausiklį rinkitės bekvapį, bespalvį, kuo natūralesnį (kvapai ir kitokie priedai gali dirginti ir išprovokuoti makšties uždegimą, pienligę). Ypač tinka su pieno bakterijomis.
 * Higieninius įklotus rinkitės kuo natūralesnius (su medvilnės sluoksniu), paprastesnius, bespalvius ir bekvapius. Tamponai yra gaminami iš dirbtinio šilko ir medvilnės, išskyros susigeria į tamponą ir lieka makštyje, todėl tamponą būtina keisti kas 2-3 valandas. Be to, jie labiau nei įklotai dirgina gleivinę.
 * Kasdienius įklotus naudokite tik tada, kai yra pagausėjusios išskyros arba naudojate vaginalines žvakutės. Sveikai moteriai kasdienių įkoltų naudoti nerekomenduojama.
 * Rinkitės tik natūralios medvilnės kelnaites. Atsisakykite kelnaičių su juostele - jos dirgina tarpvietę ir yra bakterijų šaltinis. * Jei pajutote perštėjimą, niežulį, išbandykite natūralias makšties mikroflorą atkuriančias priemones. Makštį galite praplauti ramunėlių nuoviru, natūraliu jogurtu. Vaistinėje nusipirkite arbatmedžio aliejaus.

Dar nuo saves pridursiu, kad stringai didina ir pusles uzdegimo rizika stipriai
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2010 01 25, 09:17)
aišku prieš.  bigsmile.gif  nėr nieko baisiau, ypač mot baseinuose ir persireng kambariuose, kaip nudribusios sėdmenys , nelygi oda ir gumelė paskendusi tarp jų. moterys - reik pirma sportuot!!, nes kitaip.... čia tipo, užsidėjau stringus - ir aš jau seksova. nu nieko sau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu negi nesat mačiusi...ar tokiu atveju ne geriau gražios kad ir pusiau trumpikės, kurios ne bobiškos bet tikrai yra įvairių kitokių formų, kurios gražiau gula, ypač jei užpakalis ne kompu dailintas.

be to kiek vyrų klausaiu - jiems stringai fe. jiems - vat tokios įvairios kelnaitės gražesnės. gal tie mano vyrai atsilikę?  bigsmile.gif

perlenkei su tom nudribusiom sedmenim, kas kaip nori tas taip lai devi, nu tegu jauciasi jos taip seksualios mirksiukas.gif ne visos turi laiko ir salygas sportuoti lotuliukas.gif bent jau as nesistebiu moteriskom moterim, moterims ir taip sunkiau isliakyti figuras, nes pagal konstitucija jos sudarytos kitaip nei vyrai biggrin.gif

o va su antru teiginiu drinks_cheers.gif ir as girdejau, kad nepatinka vyram tie stringai, na nebent kokiem pienburniam, bet musu jie nedomina, ania tongue.gif
Atsakyti
as tai tik uz stringus thumbup.gif thumbup.gif pastoviai juos nesioju ir jokiu bedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ECOpana @ 2009 03 03, 20:25)
Sveiki, neseniai pajutau kad kazkas netaip su lytiniais organais, vis persti, kartais net skauda. Drauge sake, kad taip gali buti dėl to, kad dažnai dėviu strigus.

Nedeviu ju, nes paprasciausiai fiziskai nepatogu.
Atsakyti
Nepasakyciau, kad juos megstu, bet tokie mano stalciuj yra. Tiesiog yra rubu po kuriais turi juos uzsideti, nes kitaip atrodai kaip... doh.gif
Atsakyti
IwonaBogd 
  Nepasakyciau, kad juos megstu, bet tokie mano stalciuj yra.

Pas mane irgi stalciuj yra ne vienas biggrin.gif bet nesioju retokai, jie man kazkaip nepatogus..
Atsakyti
as buvau stringu fane biggrin.gif . labai juos megau ir dabar dar turiu pilna stalciu. pries metus turejau ginekologiniu problemu. nusprendziau stringucius deveti reciau, nes jie galejo tureti tam iatkos. dabar nesioju ,,palapines,,. pripratau ir visai gerai jauciuosi. ju irgi graziu yra pirkti 4u.gif
Atsakyti
Pries metus ir as ant ju buvau labai "uzsikabinusi" ( matyt savo padare mados klyksmas lotuliukas.gif ) , o dabar juos nesioju tik vasara, o ziema labai patogus sortukai man ir ju taip pat yra labai graziu bigsmile.gif
Atsakyti
ir uz ir pries nezinau ax.gif siap labiau patinka sortukai bet kartkartem reikalingi ir stingai rolleyes.gif
Atsakyti
Nei uz nei priesh,as uz laisve rinktis kiekvienam savo, o man mano tongue.gif
Atsakyti
Vasara stringai, žiema dažniau kiti apatiniai. bet sportuoti su stringais man butu kančia schmoll.gif
Atsakyti
kas turi bedu moterisku, geriau ju atsisakyti. mane pastoviai kamuodavo pienlige, kas zino, tas supras. ja itakoja begales daug veiksniu. atsisakiau stringu ir emiau deveti paprastas medvilnines kelnaites ir si beda isnyko...tik tiek ir tereikejo doh.gif tad kam beda, geriau atsisakyti ax.gif
Atsakyti
Nenesioju, nepatogu.
Atsakyti