Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

Man patogiausiai papratsi tradiciniai apatiniai , kazkaip stringu nemengstu ax.gif
Atsakyti
As pries stringus Nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
man stringai patinka, o žiema nesioju šortukus, kad šilčiau būtų
Atsakyti
Stringai vasara, ziema medvilnines kelnaites.
Atsakyti
As pries stringus .
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2010 01 23, 23:27)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2010 01 24, 00:27)

Gerai, kad ne vilnonės hihihi.gif
Atsakyti
Stringai...? Aišku, kad už! bigsmile.gif
Atsakyti
aišku prieš. bigsmile.gif nėr nieko baisiau, ypač mot baseinuose ir persireng kambariuose, kaip nudribusios sėdmenys , nelygi oda ir gumelė paskendusi tarp jų. moterys - reik pirma sportuot!!, nes kitaip.... čia tipo, užsidėjau stringus - ir aš jau seksova. nu nieko sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu negi nesat mačiusi...ar tokiu atveju ne geriau gražios kad ir pusiau trumpikės, kurios ne bobiškos bet tikrai yra įvairių kitokių formų, kurios gražiau gula, ypač jei užpakalis ne kompu dailintas.

be to kiek vyrų klausaiu - jiems stringai fe. jiems - vat tokios įvairios kelnaitės gražesnės. gal tie mano vyrai atsilikę? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 25 sausio 2010 - 07:18
MB irgi graziau neriniuoti lyg sortukai...o dar graziau-be ju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 01 24, 15:30)
Gerai, kad ne vilnonės hihihi.gif

sintetines nesioja tik tos, kurios neisgali susimoket uz geras medvilnines cool.gif ar kurioms dzin higiena cool.gif arba jei labai trumpam...
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 01 25, 08:17)
  nėr nieko baisiau, ypač mot baseinuose ir persireng kambariuose, kaip nudribusios sėdmenys , nelygi oda ir gumelė paskendusi tarp jų. moterys - reik pirma sportuot!!,

tai cia stringai nekalti kad lasiakai drimba is visu pusiu biggrin.gif
sportuot reik bet kokiu atveju,nes jokios kelnaites,nepasleps trukumu ,ypac pliazuose,baseinuose ir panasiai... cool.gif

nu tokiais orais tik siltos medvilnines ax.gif ir tai rura sala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 01 25, 10:14)
sintetines nesioja tik tos, kurios neisgali susimoket uz geras medvilnines cool.gif ar kurioms dzin higiena cool.gif arba jei labai trumpam...

100 kartų drinks_cheers.gif
Atsakyti