Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

QUOTE(Dieter @ 2010 03 19, 13:39)
Ir už, ir prieš smile.gif
kai reikia, kad nepersišviestų ar nesimatytų siūlių.
Prieš kai yra demonstruojama, matosi išlindę iš kelnių, šviečia per vasarines kelnes ar sijonus.
Tai apatinis drabužis, kurio neturėtų matytis.

Sau, prieš, nenešioju, nepatogu.

Aha, o kaip tai suderint? g.gif Kad visai nesišviestų, reikia triusikėlių nesimaut, nes tiek stringai, tiek paprastos kelnaitės matosi per ploną audinį.
Atsakyti
Seniau buvau pries, nes buvo nepatogu:D dabar uz, nes lygiai taip pat patogu kaip su kitokiais. Tik nekas kai storos moterys nesioja tuos stringus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliisa: 19 kovo 2010 - 14:07
QUOTE(mylimuke @ 2010 03 19, 12:46)
Aha, o kaip tai suderint?  g.gif  Kad visai nesišviestų, reikia triusikėlių nesimaut, nes tiek stringai, tiek paprastos kelnaitės matosi per ploną audinį.

kuno spalvos stringai thumbup.gif
QUOTE(aliisa @ 2010 03 19, 14:06)
Seniau buvau pries, nes buvo nepatogu:D dabar uz, nes lygiai taip pat patogu kaip su kitokiais. Tik nekas kai storos moterys nesioja tuos stringus  ax.gif

o cia koks skirtumas,juk tik vienais stringais neina,tai koks skirtumas su kokiais triusikeliais jei ju nesimato g.gif
Atsakyti
TIK UZ!!!! thumbup.gif
Atsakyti
as ir uz kitokiu net neturiu mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
kasdien as ju nenesioju, nes nepatogus, bet kai noriu aptempta suknele apsirengt, deduosi stringus...
Atsakyti
as irgi prisidedu prie stringu gerbeju drinks_cheers.gif jokio man ten nepatogumo, atvirksciai, nereikia jaudintis,kad sulys kur nereikia kaip su paprastais biggrin.gif ipac kai vilkiu aptemptus rubus, suknes, plonos medziagos rubus.. thumbup.gif
Atsakyti
kai yra reikalas už, bet kasdien, po džinsais tai prieš. Apskritai man jie negražu, normalios kelnaitės daug gražesnės būna komplektukuose, seksualiau atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 19 kovo 2010 - 18:57
as ne pries, manau kaip kam patogu taip ir gerai. pati nemazai turiu, bet nelimpa, deduos tik tada kai paprastu siules matosi 4u.gif
Atsakyti
As irgi neutrali siuo atveju.Vasara esu uz stringus, nes patogu ir rubai ploni, o ziema dazniausiai uz kelnaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smikiene @ 2010 03 19, 17:20)
as irgi prisidedu prie stringu gerbeju  drinks_cheers.gif  jokio man ten nepatogumo, atvirksciai, nereikia jaudintis,kad sulys kur nereikia kaip su paprastais  biggrin.gif  ipac kai vilkiu aptemptus rubus, suknes, plonos medziagos rubus..  thumbup.gif

As taip pat esu stringu gerbeja.Nesioju kasdiena ir po aptemtais rubais,ir po kitais.Svarbiausia manau,kad einant miegoti juos reikia pakeisti medvilniniais triusikeliais ir viskas bus gerai. thumbup.gif drinks_cheers.gif :
Atsakyti
man negrazu. vasara itin retai nesioju. nors kai buvau niolikine nesiodavau ir buvo labai patogu.
Atsakyti