Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

Tikrai uz,bet ir kitu modeliuku nevengiu wink.gif
Atsakyti
Prieš, nes nei estetiško vaizdo, nei patogumo juose nerasta.
Atsakyti
As uz, bet namuose tik kelnaites ar sortukus deviu, man patogiau. Dabar isvis "uzsikabliavau" ant sortuku thumbup.gif Apskritai svarbiausia, kad apatinis rubas butu tinkamo dydzio ir jo nesimatytu.
Atsakyti
Asmeniskai man tai grazu stringuciai 4u.gif o jei dar noriu vyra paerzinti blush2.gif tongue.gif bet nepiknaudziauju smile.gif labai retai deviu, nes kazkaip atpratau jau, ne bet kartas nuo karto deviu 4u.gif
O kas stringuciai negerai ziema deveti, ypatc su dzinsais tai jeu seniai zinojau, zurnaluose keliuose perskaiciau smile.gif
Atsakyti
As suprantu, kad kai kuriom yra grazu, patogu ir sexualu, bet man, tai jie siauba varouser posted image
Man nera nieko baisiau, kaip is po balto drabuzio (ar siaip kitos spalvos), persisviecia stringai, o jei dar ta moteris truputeli virs 50..., tai jau is viso doh.gif
Siaip cia taip tik man...
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2010 02 22, 17:10)
Tu mane jau nervini  drinks_cheers.gif
Geriau jau bobos su stringais, negu vyrai neislendantys is forumo apie stringus.

čia gerai pasakyta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2010 03 19, 15:19)
kuno spalvos stringai  thumbup.gif

Kūno spalva triusikėlių kontūro nepaslepia tongue.gif

QUOTE(smikiene @ 2010 03 19, 17:20)
as irgi prisidedu prie stringu gerbeju  drinks_cheers.gif  jokio man ten nepatogumo, atvirksciai, nereikia jaudintis,kad sulys kur nereikia kaip su paprastais  biggrin.gif  ipac kai vilkiu aptemptus rubus, suknes, plonos medziagos rubus..  thumbup.gif

O stringai tipo niekur nesulenda? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 03 24, 13:45)
Kūno spalva triusikėlių kontūro nepaslepia  tongue.gif
O stringai tipo niekur nesulenda? laugh.gif

ten poste kalba eina apie tai kad vasara, is po tarkime baltu kelniu, sviecia(persimato) balti stringai...i ta ir atsakiau- kad kuno sp. trikotazas nesimato tokiu atveju...ne apie kontura kalbejau
o del konturo- triumphe yra pirkti lazeriu kirptais krastais triusikeliai iv formu (ir stringai ir trikampeliais ir sortukai) kuriu nesimato net po ploniausiais rubais, jokio konturo thumbup.gif thumbup.gif
bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 24 kovo 2010 - 14:24
QUOTE(comep @ 2010 03 24, 15:22)
ten poste kalba eina apie tai kad vasara, is po tarkime baltu kelniu, sviecia(persimato) balti stringai...i ta ir atsakiau- kad kuno sp. trikotazas nesimato tokiu atveju...ne apie kontura kalbejau
o del konturo- triumphe yra pirkti lazeriu kirptais krastais triusikeliai iv formu (ir stringai ir trikampeliais ir sortukai) kuriu nesimato net po ploniausiais rubais, jokio konturo thumbup.gif  thumbup.gif
bigsmile.gif

Tai kokių velnių teisintis persišvietimu, kontūrais, jeigu galima nešioti kūno spalvos lazeriu kirptus, o ne stringus tongue.gif O apie šituos žinojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 03 24, 14:34)
Tai kokių velnių teisintis persišvietimu, kontūrais, jeigu galima nešioti kūno spalvos lazeriu kirptus, o ne stringus  tongue.gif  O apie šituos žinojau  mirksiukas.gif

nezinau ko lotuliukas.gif

as siuos ir nesioju biggrin.gif
Atsakyti
Geriau nedėvet,nes turėsit problemų.
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2010 03 22, 01:36)
As suprantu, kad kai kuriom yra grazu, patogu ir sexualu, bet man, tai jie siauba varouser posted image
Man nera nieko baisiau, kaip is po balto drabuzio (ar siaip kitos spalvos), persisviecia stringai, o jei dar ta moteris truputeli virs 50..., tai jau is viso  doh.gif
Siaip cia taip tik man...

O jei 50-metei persišviestų kitokios kelnaitės tai jau geriau būtų?
Atsakyti