Tikrai uz,bet ir kitu modeliuku nevengiu

Prieš, nes nei estetiško vaizdo, nei patogumo juose nerasta.
As uz, bet namuose tik kelnaites ar sortukus deviu, man patogiau. Dabar isvis "uzsikabliavau" ant sortuku
Apskritai svarbiausia, kad apatinis rubas butu tinkamo dydzio ir jo nesimatytu.

Asmeniskai man tai grazu stringuciai
o jei dar noriu vyra paerzinti
bet nepiknaudziauju
labai retai deviu, nes kazkaip atpratau jau, ne bet kartas nuo karto deviu
O kas stringuciai negerai ziema deveti, ypatc su dzinsais tai jeu seniai zinojau, zurnaluose keliuose perskaiciau

O kas stringuciai negerai ziema deveti, ypatc su dzinsais tai jeu seniai zinojau, zurnaluose keliuose perskaiciau

As suprantu, kad kai kuriom yra grazu, patogu ir sexualu, bet man, tai jie siauba varo
Man nera nieko baisiau, kaip is po balto drabuzio (ar siaip kitos spalvos), persisviecia stringai, o jei dar ta moteris truputeli virs 50..., tai jau is viso
Siaip cia taip tik man...

Man nera nieko baisiau, kaip is po balto drabuzio (ar siaip kitos spalvos), persisviecia stringai, o jei dar ta moteris truputeli virs 50..., tai jau is viso

QUOTE(fasion149 @ 2010 02 22, 17:10)
Tu mane jau nervini
Geriau jau bobos su stringais, negu vyrai neislendantys is forumo apie stringus.

Geriau jau bobos su stringais, negu vyrai neislendantys is forumo apie stringus.
čia gerai pasakyta

QUOTE(comep @ 2010 03 19, 15:19)
Kūno spalva triusikėlių kontūro nepaslepia

QUOTE(smikiene @ 2010 03 19, 17:20)
as irgi prisidedu prie stringu gerbeju
jokio man ten nepatogumo, atvirksciai, nereikia jaudintis,kad sulys kur nereikia kaip su paprastais
ipac kai vilkiu aptemptus rubus, suknes, plonos medziagos rubus.. 

O stringai tipo niekur nesulenda?

QUOTE(mylimuke @ 2010 03 24, 13:45)
ten poste kalba eina apie tai kad vasara, is po tarkime baltu kelniu, sviecia(persimato) balti stringai...i ta ir atsakiau- kad kuno sp. trikotazas nesimato tokiu atveju...ne apie kontura kalbejau
o del konturo- triumphe yra pirkti lazeriu kirptais krastais triusikeliai iv formu (ir stringai ir trikampeliais ir sortukai) kuriu nesimato net po ploniausiais rubais, jokio konturo

QUOTE(comep @ 2010 03 24, 15:22)
ten poste kalba eina apie tai kad vasara, is po tarkime baltu kelniu, sviecia(persimato) balti stringai...i ta ir atsakiau- kad kuno sp. trikotazas nesimato tokiu atveju...ne apie kontura kalbejau
o del konturo- triumphe yra pirkti lazeriu kirptais krastais triusikeliai iv formu (ir stringai ir trikampeliais ir sortukai) kuriu nesimato net po ploniausiais rubais, jokio konturo

Tai kokių velnių teisintis persišvietimu, kontūrais, jeigu galima nešioti kūno spalvos lazeriu kirptus, o ne stringus

QUOTE(mylimuke @ 2010 03 24, 14:34)
Tai kokių velnių teisintis persišvietimu, kontūrais, jeigu galima nešioti kūno spalvos lazeriu kirptus, o ne stringus
O apie šituos žinojau 

nezinau ko

as siuos ir nesioju

Geriau nedėvet,nes turėsit problemų.
QUOTE(zazuna @ 2010 03 22, 01:36)
As suprantu, kad kai kuriom yra grazu, patogu ir sexualu, bet man, tai jie siauba varo

O jei 50-metei persišviestų kitokios kelnaitės tai jau geriau būtų?