Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

o tu nenori padaryti taip ,kaip as planuoju, apsilankyti tuose gimdymo namuose,apsiziureti ir issirinkti tuos kurie bus labiausiai prie sirdies... As jau perskaiciau begale forumu apie daugeli gimdyklu,akuseriu ir gydytoju ir supratau, kad... nera idealiu vietu visiems tinkamu, taip kaip ir nepriekaistingo personalo..
Atsakyti
Na cia visiska tiesa, kad visur visko pasitaiko, tiek del personalo tiek del palatu..... tai vat ir nezinau del to ka daryti..... Niu gal ir reikes pasbandyti apsilankyti ir paziureti..... 4u.gif Aciu uz patarima.... smile.gif
Atsakyti
klausykit kiek priaugot svorio? blush2.gif
Atsakyti
pagal gydytojos paskaiciavimus priaugau 10kg, pagal mane 8kg.laugh.gif ..cia as gudrauju biski,kad streso sau nevaryciau del neatitikimu normatyvams wink.gif
Atsakyti
6.5kg.
dar per ta menesiuka likusi iki gimdymo, tikiu, kad paiseksiu "ishsvajota" 10-uka.
Atsakyti
niu as iki sesto menesio priaugau 9, bet ka neseniai svere, dar numetus puse kilogramo buvau, tai gine issigando ar as tik kokiu dietu nesilaikau..... biggrin.gif lotuliukas.gif O valgau, kaip ir valgau tikrai nemazai ir ka tik noriu..... tai dabar sake, kad iki pabaigos dar kokius tris galiu priaugti, tai domu, kaip ten toliau bus..... 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 02 21, 17:31)
Niu gi grazus vardas labai...... thumbup.gif  tikrai rikrai......

O tu Laurute, gal geriau pas gine nubek ir pasiklausk kas darosi, nes tikrai ne nenutuoliu kodel tau taip........ g.gif

he he, Armando dar nesu sutikus pas nieka ;] bet serialuose - jiooo. gal ne taip blogai dar. bet as irgi linkusi i paprastesnius vardus.
Atsakyti
QUOTE(Lauraaa @ 2008 02 21, 16:16)
Man ne pati pilveli, o ten pacioj apacioj skauda,toks jausmas kad kaulai skiriasi[/i]  verysad.gif Atrodo kartais kad nepajudesiu is vietos... Gal kas nutuokia kur cia suo pakastas  Kazkaip neramu darosi...

nugi man lygiai taip pat daznai buna, ypac jei daugiau pavaikstau tai atrodo subyres visi griauciai apatines dalies doh.gif Siaip, sakyciau, nekreipk demesio, nes tikrai kaulai skeciasi, o jei dar silpnesni, tai ir skauda labiau. Na, bent jau as, tai visai nedramatizuoju to cool.gif

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 02 21, 17:56)
Akasha o tai juk esi mazdaug primetusi kur noretum gimdyt?Beje Vijone, Akasha -jus is kokiu miestu?...

as is Panevezio, taigi pas mane, kaip jau minejau, paprasta - viena gimdykla biggrin.gif

QUOTE(mejja @ 2008 02 21, 21:21)
klausykit kiek priaugot svorio? blush2.gif

tikrai daugiau nei noreciau blush2.gif 10kg. doh.gif Dar kokia 4 tikrai priaugs, o as taip svajojau i 12kg.sutilpti....
Atsakyti
Tai 10 kg ci adar normalu.... ir 14 dar telpa i remus..... 4u.gif del to tikrai neverta jaudintis...... Va as pirmo nestumo metu buvai 18kg priugusi ir nieko po gimdymo, gal po 3 ar 4 menesiu numeciau.... zinoma dabar dziugiausi, kad siek tiek maziau priaugau, bet kazkaip labai del to nesijaudnu..... bigsmile.gif mirksiukas.gif Taigi mes nestuutes, mums biski galima...... 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vijone,2008 02 22, 16:56]
nugi man lygiai taip pat daznai buna, ypac jei daugiau pavaikstau tai atrodo subyres visi griauciai apatines dalies doh.gif Siaip, sakyciau, nekreipk demesio, nes tikrai kaulai skeciasi, o jei dar silpnesni, tai ir skauda labiau. Na, bent jau as, tai visai nedramatizuoju to cool.gif
as is Panevezio, taigi pas mane, kaip jau minejau, paprasta - viena gimdykla biggrin.gif
tikrai daugiau nei noreciau blush2.gif 10kg. doh.gif Dar kokia 4 tikrai priaugs, o as taip svajojau i 12kg.sutilpti....
[/quote
sveikos . Toks man skausmas buvo su pirmu vaikeliu. Tai buvo kalcio trukumas. Teko net gi leistis. Ant gydytojos iki šiol pikstu. Jokios priežiuros. O iš kur man reikėjo žinot jaunai nepatirusiai kad reikėjo gert kalci. Tai buvo prieš 12metu. Tu gal pasikonsultuok su gydytoja.
Atsakyti
Man ta pati problema-kaulai pleciasi,bet gydytoja patare specialu gorseta nusipirkti, kuris ir klubus prilaiko ir pilvuka, nes mano princas tiesiai i gaktos kaula remiasi,nu skausmas tai tikra tragedija,vos pajudeti galiu,o vaikscioti galiu tik kokia valanda ir viskas,o nakti gulint ant nugaros didziule problema tai ant sono pasiversti, nes dubces neina pakelti is to skausmo doh.gif doh.gif
Atsakyti
na kraustausi as jau i astunta menesi 4u.gif susitiksim ten rolleyes.gif
Atsakyti