QUOTE(Maggie @ 2008 03 02, 17:33)
man cia labai jauku, nepatinka, kai labai daug zmoniu ir diskusija vyksta butent tooookiais tempais [turiu omeny greitai], nes nespeciau sekti ir puse klausimu nebutu atsakyti ;] plius, as gal ishranki siuo klausimu, bet puse zinuciu tokiuose forumuose - beprasmios [sveikinimai, "dekojimai" ir pan]. o cia, sedi keleta merginu-moteru, kazhkaip jauku ir faina, bent jau man, nes isimenu nick'us, speju atsakyti i klausimus, sekti temos eiga. gal dabar siek tiek "primire", bet esu tikra, kad ant dienu musu temele atgis, ka mamytes?
naujienos: mes su MB vakar "dasipirkome" keleta reikalingu daiktu [vonele, patalyne, vokelis ir t.t.], tai esu jau visishkai rami, turim beveik viska [teliko vaikishka kosmetika ir man daiktelius i ligonine]. beliko tik laukti he he. 3 savaites.
kas naujesnio pas jus?
Šiaip, nors visų jūsų (kurios čia plepate) ir klausiau, kodėl nesėdite "2008 Gegužinukių" puslapyje, bet ir aš pati prie jūsų prisijungiau TIK TODĖL, kad man pas jus čia daug jaukiau ir ramiau... Mane irgi siutina, kai rašo vienos per kitas - ten neįmanoma atsekti, kas į kokį komentarą atsakė ir kodėl... Aš jau nekalbu apie tai, kad tokie tempai tai visai varo į neviltį....

Ten neužeik pora valandų, tai jau traukinys bus nuvažiavęs, t.y. būsi atsilikusi nuo ten vykstančių diskusijų....
Taigi jei niekas neprieštaraus, aš irgi lankysiuosi šioje forumo temoje ir su jumis dalysiuosi visais išgyvenimais ir emocijomis...
Papildyta:
O jei jau prakalbom apie naujienas, tai pasipasakosiu, kad rytoj važiuojam pas ginekologę....
Kaip visada, LABAI LABAI laukiu šio vizito, nes vėl pamatysiu savo princesytę... Man ultragarsu žiūri kiekvieną mėnesį, visada padaro bent keletą nuotraukų, tai vizitai visada atneša daugybę gražių emocijų....
Šį kartą vyras dar planuoja pasiimti kamerą ir nufilmuoti tai, ką rodys ultragarsas, tai abu laukiam nesulaukiam rytojaus.
Rytoj taip pat pradėsime lankyti kursus "Baltijos Amerikos klinikoje", ciklą "Gimdymas", taigi irgi labai nekantriai laukiu vakaro. Šiaip, visi, kas lankė tuos kursus, labai gražiai apie juos atsiliepia, taigi tikiuosi, kad ir mums patiks...
Jei kuriai nors tai yra aktualu, galėsiu parašyti smulkiau, kokius įspūdžius paliko pirmasis apsilankymas...