Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

[quote=Akasha,2008 02 28, 20:43]
Na atai cia mamytes netik 7 men...... man jau ant nosies astuntas menesiukas, o kai kurioms dar daugiau, bet kai susibendrauji, nesinori kzkur kitur persikelti.... smile.gif

Merginos, gal jus zinot, kek kainuoja epidurne nejautra??? Kazkaip niekur neradau infos kiek tai kainuoja, ar dabar jau nemokamai daro..... g.gif blush2.gif

Kaune Mažylio GN tai 200 Lt. smile.gif
Atsakyti
[quote=Rianka,2008 02 28, 20:48]
[quote=Akasha,2008 02 28, 20:43]
Na atai cia mamytes netik 7 men...... man jau ant nosies astuntas menesiukas, o kai kurioms dar daugiau, bet kai susibendrauji, nesinori kzkur kitur persikelti.... smile.gif

Merginos, gal jus zinot, kek kainuoja epidurne nejautra??? Kazkaip niekur neradau infos kiek tai kainuoja, ar dabar jau nemokamai daro..... g.gif blush2.gif
Kaune Mažylio GN tai 200 Lt. smile.gif
[/quote]

Aciu uz atsakyma...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo_nika @ 2008 02 28, 16:26)
Sveikutės, būsimosios mamytės  4u.gif

Nesuprantu, jei čia plepasi visos, kurios yra 7 mėnesį nėščios, tai kodėl jūs visos "nesėdite" temoje "Gegužinukės 2008"..?...  g.gif

Ten tai tooookiais tempais diskusijos vyksta, kad vos spėji sekti naujus puslapius....  biggrin.gif
Papildyta:
Nors man pačiai kol kas priešpienis nesirodo, bet, kiek skaičiau, normalu yra tai, kaip pas tave darosi... Rašo, kad netgi pagimdžius abi krūtys nevienodai pienuką gamina, taigi ir su priešpieniu tas pats...
O tu nebandei su savo gydytoja pasitarti?  g.gif

O aš tai labiau ne užjaučiu tave, o tau baltai pavydžiu...  ax.gif Juk jau bet kada vaikiukas gali pasibelsti į šį pasaulį... o aš kai pagalvoju, kiek man dar reikės laukti....  verysad.gif

man cia labai jauku, nepatinka, kai labai daug zmoniu ir diskusija vyksta butent tooookiais tempais [turiu omeny greitai], nes nespeciau sekti ir puse klausimu nebutu atsakyti ;] plius, as gal ishranki siuo klausimu, bet puse zinuciu tokiuose forumuose - beprasmios [sveikinimai, "dekojimai" ir pan]. o cia, sedi keleta merginu-moteru, kazhkaip jauku ir faina, bent jau man, nes isimenu nick'us, speju atsakyti i klausimus, sekti temos eiga. gal dabar siek tiek "primire", bet esu tikra, kad ant dienu musu temele atgis, ka mamytes?smile.gif

naujienos: mes su MB vakar "dasipirkome" keleta reikalingu daiktu [vonele, patalyne, vokelis ir t.t.], tai esu jau visishkai rami, turim beveik viska [teliko vaikishka kosmetika ir man daiktelius i ligonine]. beliko tik laukti he he. 3 savaites.
kas naujesnio pas jus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 02, 18:33)
man cia labai jauku, nepatinka, kai labai daug zmoniu ir diskusija vyksta butent tooookiais tempais [turiu omeny greitai], nes nespeciau sekti ir puse klausimu nebutu atsakyti ;] plius, as gal ishranki siuo klausimu, bet puse zinuciu tokiuose forumuose - beprasmios [sveikinimai, "dekojimai" ir pan]. o cia, sedi keleta merginu-moteru, kazhkaip jauku ir faina, bent jau man, nes isimenu nick'us, speju atsakyti i klausimus, sekti temos eiga. gal dabar siek tiek "primire", bet esu tikra, kad ant dienu musu temele atgis, ka mamytes?smile.gif

tai sakai niekaip issivilioti taves is cia neimanoma biggrin.gif Siaip, tai nors tikrai cia ne i tema, bet man irgi cia daug jaukiau, nei pasnekiuose, ten jauciuosi kaip turguje - daug plepalu dazniausiai apie nieka, o ir laiko neturiu kiaura diena intere sedeti, nes kitaip mazdaug per diena prirasytos tema perskaityti neimanoma...Zodziu, ir as nemegstu masiniu pliurpalu blush2.gif
Tik Maggie gal visgi pereik i kita skyreli kur 8-9 menesis, nes nuo moderatoriu taip galima velniu gauti uz rasyma ne i tema ir ne temoje, o ir kitos mergaites naujai atejusios balamutijasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 03, 11:50)
tai sakai niekaip issivilioti taves is cia neimanoma biggrin.gif Siaip, tai nors tikrai cia ne i tema, bet man irgi cia daug jaukiau, nei pasnekiuose, ten jauciuosi kaip turguje - daug plepalu dazniausiai apie nieka, o ir laiko neturiu kiaura diena intere sedeti, nes kitaip mazdaug per diena prirasytos tema perskaityti neimanoma...Zodziu, ir as nemegstu masiniu pliurpalu blush2.gif
Tik Maggie gal visgi pereik i kita skyreli kur 8-9 menesis, nes nuo moderatoriu taip galima velniu gauti uz rasyma ne i tema ir ne temoje, o ir kitos mergaites naujai atejusios balamutijasi ax.gif

o tai ant tiek "rusti sistema" cia?biggrin.gif as, kadangi naujoke [na neshtumo pradzioj uzsiregistravau SM], ne viska cia zinau. aishku skaitau ir kitas temas, gal netgi temoj - 8-9 menesis rasciau daugiau info ir pan. bet nemanau, kad moderatoriai kazhka darytu. juk as diskutuoju apie tai [7 menesi], atsakau kitiems ir pan. cia tas pats - kad jeigu ne nescia ir kudikio nesilauki, tai negalima sedeti SM ir skaityti bei bendrauti forumuose?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 02, 17:33)

naujienos: mes su MB vakar "dasipirkome" keleta reikalingu daiktu [vonele, patalyne, vokelis ir t.t.], tai esu jau visishkai rami, turim beveik viska [teliko vaikishka kosmetika ir man daiktelius i ligonine]. beliko tik laukti he he. 3 savaites.
kas naujesnio pas jus?smile.gif

Šiaip, nors visų jūsų (kurios čia plepate) ir klausiau, kodėl nesėdite "2008 Gegužinukių" puslapyje, bet ir aš pati prie jūsų prisijungiau TIK TODĖL, kad man pas jus čia daug jaukiau ir ramiau... Mane irgi siutina, kai rašo vienos per kitas - ten neįmanoma atsekti, kas į kokį komentarą atsakė ir kodėl... Aš jau nekalbu apie tai, kad tokie tempai tai visai varo į neviltį.... schmoll.gif Ten neužeik pora valandų, tai jau traukinys bus nuvažiavęs, t.y. būsi atsilikusi nuo ten vykstančių diskusijų....

Taigi jei niekas neprieštaraus, aš irgi lankysiuosi šioje forumo temoje ir su jumis dalysiuosi visais išgyvenimais ir emocijomis... ax.gif
Papildyta:
O jei jau prakalbom apie naujienas, tai pasipasakosiu, kad rytoj važiuojam pas ginekologę.... ax.gif

Kaip visada, LABAI LABAI laukiu šio vizito, nes vėl pamatysiu savo princesytę... Man ultragarsu žiūri kiekvieną mėnesį, visada padaro bent keletą nuotraukų, tai vizitai visada atneša daugybę gražių emocijų.... smile.gif

Šį kartą vyras dar planuoja pasiimti kamerą ir nufilmuoti tai, ką rodys ultragarsas, tai abu laukiam nesulaukiam rytojaus.

Rytoj taip pat pradėsime lankyti kursus "Baltijos Amerikos klinikoje", ciklą "Gimdymas", taigi irgi labai nekantriai laukiu vakaro. Šiaip, visi, kas lankė tuos kursus, labai gražiai apie juos atsiliepia, taigi tikiuosi, kad ir mums patiks... ax.gif

Jei kuriai nors tai yra aktualu, galėsiu parašyti smulkiau, kokius įspūdžius paliko pirmasis apsilankymas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo_nika: 03 kovo 2008 - 15:42
na, Monika, pasipasakok kaip kursai. as delsiau delsiau na ir dabar jau tikrai neisiu. kodel nejau? nes man atrodo, kad cia mada;] daug skaiciau apie tuos kursus, daug ivairiu atsiliepimu girdejus, pati nezinojau kuriuos pasirinkt - ar BAK ar SEMETOS. bet vis delsiau, galvodama, kad VELIAU. tas "veliau" neatejo. ir dabar, tiesa sakant, gailiuosi. skaitau nemazhai, bet as apie pati gimdyma nieko nezinau. nezinau ka reikes daryti, kaip daryti.. iki siol abejoju vyro dalyvavime per gimdyma, man atrodo, kad jis man ten tik trukdys lotuliukas.gif nors kiek zinau parama nereali. zodziu ivairios mintys ir baimes siuo metu pas mane :-/
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 02 21, 19:33)
As tai vilniete, tai cia gal kokie 4 gimgymo namai....... ir dar tikriausiai privaciu yra, tai vat visai ir neisivaizduoju i kuria puse mestis...... 4u.gif  o galiausiai baigsis tuom, kad sulauksiu tos dienos issikviesiu greitaja ir nuves kur nuves  doh.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

As tik tris zinau Vilniuje gimdymo namus: RK, VGN ir AK. Greitoji, jauciu, ves i Antakalni mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif Man irgi jau 7 men. tik nesuprantu kodel vienos gimdo balandi o as birzelio pr.? blink.gif Cia ne pati sugalvojau, cia taip gyd. pasake.
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 03 11, 19:14)
Sveikos nestuke.gif Man irgi jau 7 men. tik nesuprantu kodel vienos gimdo balandi o as birzelio pr.? blink.gif Cia ne pati sugalvojau, cia taip gyd. pasake.

Sveikos, na ir as pabandysiu prisijungti prie jusu.
Balandzio pradzioj gal gimto tos kurioms prieslaikinis gimdymas arba tos kurioms jau daugiau laiko smile.gif tau pagal savaiteles tikrai dar per anksti balandi butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 03 11, 19:14)

nepergyvenk, mes cia sedejom priesh du menesius ;] dabar as jau 9 menesy ir gimdyt tureciau uz mazhdaug 2 sav. tiesiog kartais cia uzsuku pasiziuret kas naujo ir tiek. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 12, 23:39)
nepergyvenk, mes cia sedejom priesh du menesius ;] dabar as jau 9 menesy ir gimdyt tureciau uz mazhdaug 2 sav. tiesiog kartais cia uzsuku pasiziuret kas naujo ir tiek. rolleyes.gif

va va, reikia liniuotes uzsideti vadinasi, tada visoms bus aiskiau kas kokiam menesy. O kada jums pradejo tinti kojos/rankos? Man idomu kada jau reikai susirupinti o kada reaguoti kaip i normalu nestumo salutini poveiki..?
Atsakyti