Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

na pas mane ir zemas spaudimas,bet tai sako geriau zemas,nei aukstas,taip,kad manau nereikia del to pergyventi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 02, 21:07)
mano kraujospudis irgi normalus biggrin.gif

O as ir nemegeja kavos tik tos 3in1 kartais megstu pagurksnot ..Tai klausiau dektares sake galima po puodeli silpnos kavos ar juodos arbatos per diena(nes juodoj ar zalioj daug kofeino taip pat).

ruutta tik 1kg priaugus blink.gif ,as visus 7 biggrin.gif Sakau vien ant "papu" koki penki lotuliukas.gif

QUOTE(vlauruska @ 2009 08 02, 21:34)
na pas mane ir zemas spaudimas,bet tai sako geriau zemas,nei aukstas,taip,kad manau nereikia del to pergyventi 4u.gif  4u.gif

Na nusiraminau, kad nieko blogo dėl to spaudimo 4u.gif Ir kavos lašiukas silpnos nekenkia bigsmile.gif Nes man labai padeda ax.gif Arbatų juodų ir žalių aš šiaip irgi privengiu, vienas puodelis silpnos žalios arba juodos rytais ir viskas, o likusią dieną tai tik vandens norisi, gal todėl kad vasara, karšto skysčio kažkaip poreikio net nėra g.gif
O pas mane krūtinė praktiškai nepadidėjo, pačioj pradžioj tarsi patino ir viskas, liemenėles į vos didesnes pasikeičiau ir daugiau nedidėja kol kas g.gif Per niekur niekas nedidėja, tai vaikštau kaip puskamuolį užsikišus prie pilvo doh.gif
Atsakyti
na mergaites o as antra diena sirguliuoju,labai pergyvenu...
Jauciu pepute namie doh.gif
Vakar temperatura buvo 37.6,,,bet isgeriau paracetamolio,isprakaitavau,siandien lyg ir nieko,,,paziuresiu kaip bus vakare,,,jauciu ryt dar i darba neisiu,nenoriu su nusilpusiu imunitetu ten sliauziot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 04, 17:28)
na mergaites o as antra diena sirguliuoju,labai pergyvenu...
Jauciu pepute namie  doh.gif
Vakar temperatura buvo 37.6,,,bet isgeriau paracetamolio,isprakaitavau,siandien lyg ir nieko,,,paziuresiu kaip bus vakare,,,jauciu ryt dar i darba neisiu,nenoriu su nusilpusiu imunitetu ten sliauziot doh.gif

Linkiu pasveikti 4u.gif geriaujau paimkit nedarbingumą ir ramiai išsisirkit unsure.gif O galime nėščioms paracetamolį gerti? g.gif Galvojau,kad jokių vaistų negalima gerti unsure.gif
musų nėštumai labai panašūs, aš tik savaičiuke atsilieku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 04, 19:05)
Linkiu pasveikti  4u.gif geriaujau paimkit nedarbingumą ir ramiai išsisirkit  unsure.gif O galime nėščioms paracetamolį gerti?  g.gif Galvojau,kad jokių vaistų negalima gerti  unsure.gif
musų nėštumai labai panašūs, aš tik savaičiuke atsilieku  4u.gif

Aha tariausi su keliom panom ,sake paracetamolis nestukem nekenkia,,,
Ir mano dakrate sake jei uzeina sona ar pilvo apacia skaudet isgert paracetamolio mirksiukas.gif
Smagu abi kompsim i aukstesne pakopa biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
na nenoreciau pritarti,kad galima paracetamoli gerti,man ir kazkada buvo temperatura,tai sake,kol nera 38 tikrai negalima gerti(na bent man taip patare seimos daktaras ir ginekologe)..... g.gif sake reikia gerti daug skysciu(arbateliu visokiu ir t.t.....)......,o kad nuo skausmo tai paracetamoli gert tai isvis kazkokia nesamone,juk magni (desporal) geriau suciulpt,negu paracetamoli gert smile.gif taip,kad patarciau negerti jokiu paracetamoliu,juk manau chemija mum tikrai kenkia,gal ne tiek kiek mum,bet musu vaikuciam nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif linkiu greiciau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vlauruska @ 2009 08 05, 00:11)
na nenoreciau pritarti,kad galima paracetamoli gerti,man ir kazkada buvo temperatura,tai sake,kol nera 38 tikrai negalima gerti(na bent man taip patare seimos daktaras ir ginekologe)..... g.gif  sake reikia gerti daug skysciu(arbateliu visokiu ir t.t.....)......,o kad nuo skausmo tai paracetamoli gert tai isvis kazkokia nesamone,juk magni (desporal) geriau suciulpt,negu paracetamoli gert smile.gif  taip,kad patarciau negerti jokiu paracetamoliu,juk manau chemija mum tikrai kenkia,gal ne tiek kiek mum,bet musu vaikuciam nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif linkiu greiciau pasveikti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na magnis juk ne vaistas, o mikroelementas. O jei jau taip mastant, tai kam ji gerti,-galima jo gauti ir su maistu, pvz jo yra riesutuose, razinose, vynuogese, gruduose, kopustuose, morkose, grikiuose, sojų pupelėse, ryziuose. Daugiausia magnio turi migdolai. Bet as ne apie tai. Norejau tik ikelti SAUGIU NESCIAJAI vaistu sarasiuka:

SAUGŪS vaistai (nepraeinantys pro placentą) ( bet tai nereiškia, kad juos galima gerti kiek nori! TIK LABAI PRIREIKUS!!!!):

Penicilinai (antibiotikų grupė)
Cefalosporinai (antibiotikų grupė)
Paracetamolis
Narkotiniai analgetikai(morfinas, tramadolis ir t.t - manau jų tikrai neprireiks)
Metildopa (antiparkinsoninis vaistas)
Polivitaminai
Maža ir vidutinė dozė gliukokortikoidų (nuo astmos pusrškalai)

Atsakyti
Na va paracetamolis iena thumbup.gif
O as tikrai nnenorejau ,kad mano persalimas trukstu savaite,,,o va isgeriau viena su arabtele diena ,lovoj pragulejau,kita pries miega isprakaitavau ir sveika,,,siandien jau darbe buvau thumbup.gif Labai dziaugiuosi mirksiukas.gif

O siaip jokiu vaistu nenaudoju net kaip nesilaukiau.
Bet kadangi tai dariau pasitarus su savo daktare kuri man priziuri tai esu rami biggrin.gif
Atsakyti
Kai tik pradejau luktis mano gine iskart pasake, kad jei kooks persalimas ar kas paracetamolis vienintelis draugas smile.gif
man dabar eina 27 savaite, persalimai nekamuoja, bet labai tempia pilvo raumenis, kartais net paeiti sunku, tenka sustoti palaukti ir tada vel eiti, dirzas padeda, bet kartais, matyt vaikas kazkaip pasikreipia, velniskai skauda ji uzsidejus... o dar buta remontuojames tai apie pagulinejimus daugiau pasvajoju nei paguliu... blush2.gif
Ar jums irgi taip jauciasi pilvo tempimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miracle_mira: 06 rugpjūčio 2009 - 10:25
na tikriausiai pas tave jautri labai gimda nestuke.gif man dabar va 31 sav.bet taip nera,bet uztat labai skauda nugara g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miracle_mira @ 2009 08 06, 12:24)
Kai tik pradejau luktis mano gine iskart pasake, kad jei kooks persalimas ar kas paracetamolis vienintelis draugas smile.gif
man dabar eina 27 savaite, persalimai nekamuoja, bet labai tempia pilvo raumenis, kartais net paeiti sunku, tenka sustoti palaukti ir tada vel eiti, dirzas padeda, bet kartais, matyt vaikas kazkaip pasikreipia, velniskai skauda ji uzsidejus... o dar buta remontuojames tai apie pagulinejimus daugiau pasvajoju nei paguliu...  blush2.gif
Ar jums irgi taip jauciasi pilvo tempimai?

Pas mane irgi 27 savaitė eina ir taip patjaučiu nuolat pilvo apačioj kažkokius mauenimus, tempimus. Gydytoja liepė nešioti diržą, vaikštau su juo nuolat, nors ir nėra labai patogu, ypač kai karšta dabar, jie tokie platūs, sintetiniai doh.gif Bet ką darysi, tenka... ax.gif O tų skausmelių tai nesuprasi, kartais lyg raiščius temptų, kartais gimdos sukietėjimai, katais šiaip kaip prieš mėnesines pamaudena g.gif Žodžiu nuolt ten kažkas jaučiasi biggrin.gif Šiaip pas mane cistukė yra šalia gomdos kaklelio, tai gal ir jinai karts nuo karto tokį lyg duriantį skausmą sukelia g.gif na ką padarysi, viską ištversim 4u.gif
Atsakyti
Man lyg tais nieko,tik kartais darbe jauciu,kad pilvas toks issiputes,toks kietas,ir itemptas,bet gal sakau del to kad lelius kaip nors isitaiso g.gif
Dirzo nenesioju..Karatsi uzsimaukslinu per didelias kelnaites(aisku ne stringus biggrin.gif )iki bambos,bet tik darbe,ir tai ne kasdien,namie leidziu pilvukui but laisvai biggrin.gif ..Tegul vartosi i marias biggrin.gif
Siandine kazkaip idomiai pradejo maust dubens kaula g.gif ,lyg butu perpute ar nugulejus,,,na toks idomus jausmas g.gif
Atsakyti