QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 17, 21:47)
Na prajuokinai su tuo veidrodziu
Na mes namie fotosesija darem

,pasisemem minciu internete,nes pries fotografa ir man butu nemelonu,,,o pries vyra kaip pries vyra

Turint geru ideju galima nuostabiu fotkiu paisdaryt ir nieko nekainuoja,tik kantrybes,nes vyrui reikia pasakot kuoriuo kampu kaip nori ir pan
O cia tai minti davei

O juk tikrai namie galima sau fotosesija pasidaryti

Manau, reiktu greiciau su tuo susisukti, o tai paskui ne tik kad judeti bet ir mastyti gali buti sunku
QUOTE(vlauruska @ 2009 08 18, 13:03)
ar jau pradejote kraiteli vaikucio pirkti? as tai uzsikabinau taip,kad baisu,jau tu rubeliu uztektu visai futbolo komandai aprengti,o man atrodo vis maza ir maza.....
Na pradziai jau turiu susipirkusi si bei ta, plius draugai jaute pareiga mane savo vaikuciu isaugtais rubeliais aprupinti. Tai kuri laika tik skalbiau ir lyginau ir sukau galva, kur namuose tas kruvas rubeliu sudeti (o tiksliau, kurias dar laisvas skyles uzkisti

), liko tokie stambiausi pirkiniai kaip lovyte ir vezimelis.
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 18, 15:20)
O ką Jūs galvojate apie krepšio į ligoninę susuruošimą septintam mėnesyje? Teko skaityti, kad patartina jau nuo tokio laiko jį laikyti paruoštą... na aš sutinku, kad niekad negali žinoti, kada vaikutis pasiprašys, bet kažkaip dar nekyla ranka pirkti visų tų higienos priemonių, kelnaičių po gimdymų ir t.t. Tai irgi tik apsižiūriu, kur yra, kiek kainuoja, nes nelabai žinau, ką ten pirkti, ar įklotus, ar suaugusių pampersus, ar tinklines kelnaites, ar vienkartines ir t.t. Kiek skaičiau, tai vienoms tokios geros, kitoms kitokios, žodžiu šiuo klausimu pasimetus dar
Na as sita visa reikala tikrai jau sutvarkiau vos i 7men ikopusi

Siaip gyvenime esu ziauri tempike iki paskutiniosios, bet va si karta (itariu pati pirmiausia!) pasiruosiau ir is anksto ir generaliskai

Jei kam idomu, galiu imesti ir savo tases turinio sarasa:
SAU
chalatas;
slepetes;
ranksluostis;
tuolet popieriaus ritinelis;
hig priemoniu (dantu pastos, sepeteli, muila, sepeti plaukams, veido kosmetikos);
hig iklotu (kasdienai ir always night);
tinkliniu kelnaiciu komplekta ('Tena' 5vnt);
liemenele maitinimui;
iklotu liemenelei;
'Microlax' klizmuciu (3vnt);
'Bepanthen' tepalo (kudikiu odos prieziurai bei krutu speneliu prieziurai bei gydymui. SM prisiskaiciau daug geru atsiliepimu apie si tepaliuka, tai pasirupinau is anksto, kad paskui vyro nesiuntineti

);
pora buteliuku naturalaus vandens;
korseta po gimdymo.
VAIKUCIAMS
Sauskelniu naujagimiams pakuote (43vnt);
Suskelniu maiseliu pakuote;
Dregnu serveteliu pakuote;
Drabuzeliu: lb siltu sliauztuku (4vnt) bei plonesniu be kalaskyciu, bet su ilgom rankovytem (pakuote 5 vnt), vilnoniu kojinyciu (2vnt), medvilniniu kojinyciu pakuote (5vnt), kepurytes (2 vnt), marskineliai (2vnt), kelnytes (2vnt).
Na su rubeliais gal ir persistengiau, -siandien buvau paskaitoje, tai ten girdejau tokia minti, kad kuo maziau daiktu i gimdymo namus, nes tiek chalatas gimdyvei, tiek ir rubeliai vaikuciams yra duodami. Bet kazkaip as savo mazucius noriu savais rubeliais aprengti
Jei ka, tai prasau dalintis savo mintimis,-kritikuoti ar papildyti si sarasiuka, taip visoms cia bus naudinga