Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

na aciu dievui ,kad as ir ne viena thumbup.gif ,nes jauciuosi kaip pingvinas,nes jau tikrai labai daug kilogramu priaugau,tikriausiai uz visas daugiausiai,nes kazkur apie 26 kg. nestuke.gif tikriausiai kitos dabar pasijutote lyg manekenes,pries mane biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na nemazai g.gif tu kilogramu...
As priaugus kol kas 8kg,,Labai dziaugiuosi,kad is veido nepasikeiciau, biggrin.gif nes kitos kiek macius is veido labai sustambeja.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 17, 10:05)
Mergaites nepanikuokit ir negalvokit kad esame begemotukes,man ir sunku jau ir nusiepiliuoju tik pazastis o su kitais dalykais kojom ir bikiniu oi kaip sunku,mucinuosi mucinuosi doh.gif kol apsisienauju biggrin.gif
Nakti vartausi nuo vieno sono ant kito..nerabdu vietos...
Koju nagucius jau reik tvarkyt ,,o kaip pasiekt doh.gif
Bet as kazkaip neimu i galva,,,dziaugiuosi kad esu su tokiu pilvuku,kda ten gyvena musu leliukas spurdikliukas thumbup.gif
Siandien lauksiu vyro is darbo kada parleks ir sakem darysim "fotosesija" su pilvuku mirksiukas.gif Bus prisiminimui,arba leliuj i albuma biggrin.gif ...

Nu pedikiura dar pasidarau, -kazkaip istaikau kampa susilenkti tongue.gif O va su bikiniu tai galvojau galvojau ka cia daryti ir pagaliau pasistaciau kede pries veidrodi (turiu toki nemenka ant sienos) atsisedau arti ir vaizdelis kaip ant delno thumbup.gif Va teip ir pasisienavau showoff.gif
Beje, del pilvelio fotosesijos,-laaaabai noriu, bet jei atvirai, tai kazkaip man nepatogu esant nesciai apsinuoginti... 4u.gif Papasakok kaip ten viskas vyko, -kaip jauteisi, kur fotkinaisi, ar reikejo savo rubu, ar ten tau pasiule...na kiek imanoma detaliau, jei nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2009 08 17, 19:14)
Nu pedikiura dar pasidarau, -kazkaip istaikau kampa susilenkti  tongue.gif O va su bikiniu tai galvojau galvojau ka cia daryti ir pagaliau pasistaciau kede pries veidrodi (turiu toki nemenka ant sienos) atsisedau arti ir vaizdelis kaip ant delno  thumbup.gif Va teip ir pasisienavau showoff.gif
Beje, del pilvelio fotosesijos,-laaaabai noriu, bet jei atvirai, tai kazkaip man nepatogu esant nesciai apsinuoginti...  4u.gif Papasakok kaip ten viskas vyko, -kaip jauteisi, kur fotkinaisi, ar reikejo savo rubu, ar ten tau pasiule...na kiek imanoma detaliau, jei nesunku  mirksiukas.gif

Na prajuokinai su tuo veidrodziu lotuliukas.gif

Na mes namie fotosesija darem thumbup.gif ,pasisemem minciu internete,nes pries fotografa ir man butu nemelonu,,,o pries vyra kaip pries vyra biggrin.gif Turint geru ideju galima nuostabiu fotkiu paisdaryt ir nieko nekainuoja,tik kantrybes,nes vyrui reikia pasakot kuoriuo kampu kaip nori ir pan doh.gif

Atsakyti
na va mergytes moterytes,visos augam,kas daugiau kas maziau...as laukiuosi po ilgos pertraukos(6,5metu) ir man keistokoka,mat su pirmagimiu gulimas rezimas buvo tai augau...kaip kokiam inkubatoriui blink.gif vis tik guleeeejau ir sirpinau save,tai reziume per visa nestuma29kg 4u.gif dabar kai pilvelyje sirpinu antragimi,tai augu lyg ir pagal knygute,kaip gydytojas sako,mat siai dienai izengiam i 7 men. o uzaugau 6-8kg nestuke.gif pilvis atsikises kaip reikiant,akiu nebado bet uzkliunu vis kur daznai.man stebint save kasdien,jauciu kaip pilviukas didyn ir didyn,kazin kaip ilgai dar taip sparciai smile.gif g.gif nes jei tuos likusius tris menesiukus taip... tai man bus doh.gif - sunku kur neuzkliuvus judet smile.gif
p.s. visoms didelioms ir mazoms linkejimai ir gero vaisiaus sirpinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
ar jau pradejote kraiteli vaikucio pirkti? nestuke.gif rolleyes.gif as tai uzsikabinau taip,kad baisu,jau tu rubeliu uztektu visai futbolo komandai aprengti,o man atrodo vis maza ir maza..... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
As kaip tik grauziuosi kad nepradejau kraitelio pirkti-turiu tik kelis rubelius,paketa pampersu ir marliniu vystykliuku....
Visgi laiko dar labai daug wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vlauruska @ 2009 08 18, 14:03)
ar jau pradejote kraiteli vaikucio pirkti?  nestuke.gif  rolleyes.gif  as tai uzsikabinau taip,kad baisu,jau tu rubeliu uztektu visai futbolo komandai aprengti,o man atrodo vis maza ir maza..... doh.gif  biggrin.gif

kad manau daugumai mumyciu ta pati bedele,as ir jau kruvas susiruosusi,tai pirmagimio palikimas tai neutraliu is parduotuvyklos smile.gif mat vis dar nznau ko laukiu tai sudetingiau cia...o jei zinociau turbut vekla uzsukciau lotuliukas.gif nersimo ir pirkimo...
Atsakyti
Aš dar kažkaip neįsijaučiau į tuos pirkimus. Tiksliau jau senai būčiau įsisukus, bet vyras kol kas pro parduotuves tik apsižiūrėt praveda, sako, anksti dar pirkt ax.gif Tai akis paganau ir turiu būt laiminga doh.gif Bet vis tiek jau kelis rūbelius esu nučiupus, vis įsimetu kur nors, kai viena vaikštau tongue.gif be to dar laukiu, ką seserys man atiduos iš rūbelių, tai gal ir nereikės daug pirkti ax.gif
O ką Jūs galvojate apie krepšio į ligoninę susuruošimą septintam mėnesyje? g.gif Teko skaityti, kad patartina jau nuo tokio laiko jį laikyti paruoštą... g.gif na aš sutinku, kad niekad negali žinoti, kada vaikutis pasiprašys, bet kažkaip dar nekyla ranka pirkti visų tų higienos priemonių, kelnaičių po gimdymų ir t.t. unsure.gif Tai irgi tik apsižiūriu, kur yra, kiek kainuoja, nes nelabai žinau, ką ten pirkti, ar įklotus, ar suaugusių pampersus, ar tinklines kelnaites, ar vienkartines ir t.t. blush2.gif Kiek skaičiau, tai vienoms tokios geros, kitoms kitokios, žodžiu šiuo klausimu pasimetus dar unsure.gif
Atsakyti
sarasiuka jau sudarineju ka reiks nusipirkti i ligonine, ka namams.
Beje nesenai perskaiciau labai nebloga knygele apie nestuma "Du viename" - ten patariama susikrauti tase i GN tik 35 savaite.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 17, 21:47)
Na prajuokinai su tuo veidrodziu lotuliukas.gif

Na mes namie fotosesija darem thumbup.gif ,pasisemem minciu internete,nes pries fotografa ir man butu nemelonu,,,o pries vyra kaip pries vyra biggrin.gif Turint geru ideju  galima nuostabiu fotkiu paisdaryt ir nieko nekainuoja,tik kantrybes,nes vyrui reikia pasakot kuoriuo kampu kaip nori ir pan doh.gif

O cia tai minti davei mirksiukas.gif O juk tikrai namie galima sau fotosesija pasidaryti photo.gif Manau, reiktu greiciau su tuo susisukti, o tai paskui ne tik kad judeti bet ir mastyti gali buti sunku lotuliukas.gif

QUOTE(vlauruska @ 2009 08 18, 13:03)
ar jau pradejote kraiteli vaikucio pirkti?   as tai uzsikabinau taip,kad baisu,jau tu rubeliu uztektu visai futbolo komandai aprengti,o man atrodo vis maza ir maza..... 

Na pradziai jau turiu susipirkusi si bei ta, plius draugai jaute pareiga mane savo vaikuciu isaugtais rubeliais aprupinti. Tai kuri laika tik skalbiau ir lyginau ir sukau galva, kur namuose tas kruvas rubeliu sudeti (o tiksliau, kurias dar laisvas skyles uzkisti doh.gif ), liko tokie stambiausi pirkiniai kaip lovyte ir vezimelis.

QUOTE(Ruutta @ 2009 08 18, 15:20)
O ką Jūs galvojate apie krepšio į ligoninę susuruošimą septintam mėnesyje?  Teko skaityti, kad patartina jau nuo tokio laiko jį laikyti paruoštą...  na aš sutinku, kad niekad negali žinoti, kada vaikutis pasiprašys, bet kažkaip dar nekyla ranka pirkti visų tų higienos priemonių, kelnaičių po gimdymų ir t.t.  Tai irgi tik apsižiūriu, kur yra, kiek kainuoja, nes nelabai žinau, ką ten pirkti, ar įklotus, ar suaugusių pampersus, ar tinklines kelnaites, ar vienkartines ir t.t.  Kiek skaičiau, tai vienoms tokios geros, kitoms kitokios, žodžiu šiuo klausimu pasimetus dar

Na as sita visa reikala tikrai jau sutvarkiau vos i 7men ikopusi smile.gif Siaip gyvenime esu ziauri tempike iki paskutiniosios, bet va si karta (itariu pati pirmiausia!) pasiruosiau ir is anksto ir generaliskai tongue.gif Jei kam idomu, galiu imesti ir savo tases turinio sarasa:
SAU
chalatas;
slepetes;
ranksluostis;
tuolet popieriaus ritinelis;
hig priemoniu (dantu pastos, sepeteli, muila, sepeti plaukams, veido kosmetikos);
hig iklotu (kasdienai ir always night);
tinkliniu kelnaiciu komplekta ('Tena' 5vnt);
liemenele maitinimui;
iklotu liemenelei;
'Microlax' klizmuciu (3vnt);
'Bepanthen' tepalo (kudikiu odos prieziurai bei krutu speneliu prieziurai bei gydymui. SM prisiskaiciau daug geru atsiliepimu apie si tepaliuka, tai pasirupinau is anksto, kad paskui vyro nesiuntineti tongue.gif );
pora buteliuku naturalaus vandens;
korseta po gimdymo.

VAIKUCIAMS
Sauskelniu naujagimiams pakuote (43vnt);
Suskelniu maiseliu pakuote;
Dregnu serveteliu pakuote;
Drabuzeliu: lb siltu sliauztuku (4vnt) bei plonesniu be kalaskyciu, bet su ilgom rankovytem (pakuote 5 vnt), vilnoniu kojinyciu (2vnt), medvilniniu kojinyciu pakuote (5vnt), kepurytes (2 vnt), marskineliai (2vnt), kelnytes (2vnt).

Na su rubeliais gal ir persistengiau, -siandien buvau paskaitoje, tai ten girdejau tokia minti, kad kuo maziau daiktu i gimdymo namus, nes tiek chalatas gimdyvei, tiek ir rubeliai vaikuciams yra duodami. Bet kazkaip as savo mazucius noriu savais rubeliais aprengti smile.gif
Jei ka, tai prasau dalintis savo mintimis,-kritikuoti ar papildyti si sarasiuka, taip visoms cia bus naudinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiukcia: 18 rugpjūčio 2009 - 16:29
Beje ,kiek zinau,dvyniai gimsta gerokai anksciau nei vaikiukai ,kurie pas mamyte pilvelyje po viena gyvena wink.gif Taigi tavo tasytes sukrautos laiku smile.gif
Atsakyti