Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

Jus jau i ligonine ruosiates blink.gif As dar niekuo tuom reikalui nepirkus doh.gif Gera mintis reiks pradet sarasiuka adrytis ir po biski pirktis,aisku geriau anksciau neprireiktu...
O kas del kraitelio tai mes jau turime lovyte ,vezimuka,kaip pasitaiko proga ir vis po koki rubeli nuperku,,kraitelis vis dideja blush2.gif

Merginos noriu jusu paklausti toki nekuklu klausima,,jums nenutike kokiu nors nepatogumu su slapimo nelaikymu,,,,,nes as tai ana diena kokia geda buciau apturejus parduotuvej jei nebuciau su juodom kelnem doh.gif doh.gif doh.gif Ir vis per nusiciaudejima doh.gif
Atsakyti
o taip, ciaudai sukosti ir....
Atsakyti
o taip smile.gif zinau apie ka kalbi ... bijau net ciaudeti wink.gif
Net protingos knygeles raso kad taip buna
Reikia pratimukus daryti- sutraukineti raumenukus(kaip kad noretum sulaikyti slapima) ir atleidineti-tuomet bus lengviau ,nes yra galimybe kad ir po gimdymo turesi tokia problemele....
Atsakyti
Gerai ,vadinasi ne man vienai biggrin.gif
Atsakyti
Na man kol kas taip nėra buvę, kad čiaudint ar kosint nesulaikyčiau, bet kiek skaičiau, tai rašo, kad tai natūralus dalykas 4u.gif
Kaip naudinga buvo paskaityti sudarytą sąrašiuką, aš iki šiol nebuvau susivedus kas ir kaip 4u.gif
dar būtinai pridėčiau į jį gumines šlepetes, dušai ten turbūt bendri, tai bus nesmagu be jų g.gif Šiandi Gariūnuose nusipirkau kelnaites po gimdymo, aptempiančias pilvą ax.gif Vaistinėse tokios kosminės kainos, o čia už dešimt litų nučiupau ax.gif
Atsakyti
As siandien ir nusirasysiu sarasiuka ir po biski reiks susipirkt ,tai veliau nereiks,lai stovi..
O tos kelnaites trikotazines??????
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 19, 14:28)
As siandien ir nusirasysiu sarasiuka ir po biski reiks susipirkt ,tai veliau nereiks,lai stovi..
O tos kelnaites trikotazines??????

Tos kelnaitės tokios besitampančios, apspaudžiančios mirksiukas.gif Net nežinau, kokia ten jų sudėtis g.gif
Atsakyti
Nes as ir dabar pirkus tokias elastines,bet ten itariu nenaturalus pluostas..
O as kuri nesiojate nestukiu dirza pilvukui prilaikyt>?
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 19, 15:14)
Nes as ir dabar pirkus tokias elastines,bet ten itariu nenaturalus pluostas..
O as kuri nesiojate nestukiu dirza pilvukui prilaikyt>?

Tai mano toms irgi toli iki natūralaus pluošto, bet kaži ar gali būti natūralus, juk ten gumos nemažai, kad tampytųsi, tai nelabai grynos medvilnės ir bus turbūt g.gif
Aš nešioju nėščiųjų diržą, gydytoja liepė, kai pilvo apačioj skausmiukai buvo prasidėję, be to sakė, kad mažiau tempimo, lengviau. Šiaip nekenčiu aš to diržo, su juo vaikščiot patogu, tikrai prilaiko, bet namie sėdėt ir gulėt tai labai nepatogu, kaip sukaustyta jaučiuos, tai dažnai nuimu, uždedu, užknisa doh.gif Bet nešioju, ką darysi, nes kai pavaikštau be jo, tai akivaizdžiai pilvo tempimai vakarais prasideda, tokie smailūs raiščių skausmai doh.gif
Atsakyti
Man kol kas nieko neskauda,,tai gal nereikia g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 19, 14:23)
Tai mano toms irgi toli iki natūralaus pluošto, bet kaži ar gali būti natūralus, juk ten gumos nemažai, kad tampytųsi, tai nelabai grynos medvilnės ir bus turbūt  g.gif
Aš nešioju nėščiųjų diržą, gydytoja liepė, kai pilvo apačioj skausmiukai buvo prasidėję, be to sakė, kad mažiau tempimo, lengviau. Šiaip nekenčiu aš to diržo, su juo vaikščiot patogu, tikrai prilaiko, bet namie sėdėt ir gulėt tai labai nepatogu, kaip sukaustyta jaučiuos, tai dažnai nuimu, uždedu, užknisa  doh.gif Bet nešioju, ką darysi, nes kai pavaikštau be jo, tai akivaizdžiai pilvo tempimai vakarais prasideda, tokie smailūs raiščių skausmai  doh.gif

As kaip tik sia savaite pradejau nesioti ta dirza, -o tai teko daugiau paeiti ir vos neissiskeciau kaip varle, nes raiscius tai pajutau doh.gif O su dirzu tai tikrai patogiau judeti, bet namie taip pat nenesioju,-siaip ir man jis ne prie dusios schmoll.gif
Aj va dar pasigirsiu, -pradejau nesciuju manksta vandenyje lankyti,-super dalykelis thumbup.gif Va katik gryzau is jos ir jauciuosi kaip tik 5 men nescia lotuliukas.gif O jei rimtai, tai tikrai puikios nuotaikos ir energijos antpludis showoff.gif
Beje, slepetes butent ir isimeciau gumines, nes taip pat apie dusa pagalvojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiukcia: 19 rugpjūčio 2009 - 15:50
Jauciu labai gera ta nestukiu manksta...Man ir siule ta manksta baseine,bet as kazkaip sudejua visus plius ir minus,,,ir kazkaip nepradejau.
Atsakyti