Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

Spaudimas normalus, bet va, pulsas, tai stipriai užkilęs.
Sako, kad gali reikėt eiti pasitikrinti pas endokrinologą dėl skydliaukės.
Įdomu, o kas gali būti?
Atsakyti
Mergaites o kada jau mes i 8 men eisim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 28, 09:33)
Na ką, greitai šoksim į aštuntą mėnesiuką, ar ne?  4u.gif
Pas mane tai pilvukas nedidelis, na bent taip visi aplink sako, aš pati nelabai žinau, koks turi būt, pirmą kartą laukiuosi  smile.gif Bet pati pastebėjau, kad va per septintą mėnesį jis tiesiog ne dienom, o valandom didėja  blink.gif Tai jau sunkiau susilenkti, vonioj susitvarkyti, batus užsirišt, bet kol kas judu dar, ir namus pati susitvarkau, rodos viską dar pasidarau  rolleyes.gif Bet kas bus toliau  g.gif

Pas mane taip pat visi sako pilvukas nedidelis, bet jau kaip susilenkti sunku doh.gif O dar du menesiukai, kai pagalvoju kas bus toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2009 08 31, 22:44)
Pas mane taip pat visi sako pilvukas nedidelis, bet jau kaip susilenkti sunku  doh.gif O dar du menesiukai, kai pagalvoju kas bus toliau  doh.gif

O sveikute ir cia susitinkam ,malonu 4u.gif
Man tai zinokit ir sunku,as kaip zemo ugio,rankutes mazos ir trumpos,bikinio susitvarkyt nepasiekiu doh.gif Kol kokijes apsiaunu ir dieve teve,,,jau darbe jei ka numetu ant zemes,nepakeliu o paspiriu po kur nors lotuliukas.gif (daug lengviau),nesijuokit bet tuoj ir uzpakalio nusivalyt nepasieksiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 08 31, 22:01)
Mergaites o kada jau mes i 8 men eisim mirksiukas.gif

Jau kaip ir laikas mums būtų ten šokti biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau ,kad nuo 32 sav prasideda 8 na mums sukakoja 32 sav ketvirtadieni tai gal ir reiks sokt i 8 mirksiukas.gif
Mane kelinta diena remuo eda mega_shok.gif
Nakti jau lyg geriau miegu nei anksciau,na ryt lipsiu ant svarstykliu,,,, doh.gif senai aju uzzsokus nebuvau biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar darbukyje, galvoju, kaip čia pradėt mažinti viską..................
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 09 02, 13:17)
Aš dar darbukyje, galvoju, kaip čia pradėt mažinti viską..................

Ka nori pradet mazint???
As tai jau plius 10kg blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 02, 14:08)
Ka nori pradet mazint???
As tai jau plius 10kg blink.gif

Aš tai namie kiekvieną rytą svarstykles laužau, man iki šešto mėnesio visai svoris neaugo, tai vyras skaitmenines nupirko, liepė svorį stebėt ir augint, tai kas rytą žiūriu kiek šimtų gramų šen, o kiek ten biggrin.gif Iš viso jau cielus tris priaugau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 02, 14:54)
Aš tai namie kiekvieną rytą svarstykles laužau, man iki šešto mėnesio visai svoris neaugo, tai vyras skaitmenines nupirko, liepė svorį stebėt ir augint, tai kas rytą žiūriu kiek šimtų gramų šen, o kiek ten  biggrin.gif Iš viso jau cielus tris priaugau  biggrin.gif

Tik tris kg,,nieko sau blink.gif O tai bent pilvas pas tave matosi???Matavo kiek centimetru??
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 02, 22:24)
Tik tris kg,,nieko sau blink.gif O tai bent pilvas pas tave matosi???Matavo kiek centimetru??

žinoma matos, kur gi nesimatys kai tiek laiko nėštumas biggrin.gif Man jis iš viso atrodo milžiniškas ax.gif Pagal matavimus tai nėštumo pase parašyta, jog pilvo aukštis trisdešimt, tai kaip suprantu gerai, nes lyg turi atitikti savaites g.gif Nei vienas gydytojas nesakė, kad kažkas su pilvu būtų negerai ax.gif Pas mane pilvas labai anksti iššoko ir laikėsi toks burbuliukas kietas, o septintam mėnesyje labai didėt pradėjo, dabar auga atrodo ne dienom, o valandom blink.gif
Atsakyti
oho kaip fainiai ,kai tiek mazai sworio priaugama smile.gif ,nes as tai kaip pingwinas jauciuosi,nes tikrai nemazai sworio priaugau,pasakyciau ,kad laukiuosi dwynuku biggrin.gif na dziugina,kad jau greitai pamatysim sawo atzaleles 4u.gif 4u.gif tik tai siauba kelia pats gimdymas schmoll.gif
Atsakyti