Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

Mergaites pasakykit kaip aps jus su priespieniu????
Nes pas mane tai pasirodo tai vel nieko...
Atsakyti
Man 6men dar tik, bet dar priespienio nera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 09 08, 22:03)
Mergaites pasakykit kaip aps jus su priespieniu????
Nes pas mane tai pasirodo tai vel nieko...

Na, zinok, pas mane jis dar apskritai nesirodo, bet nesijaudinu, gydytoja sake, kad gali tik po gimdymo pasirodyti, cia nuo organizmo priklauso, tad nesijaudink, nieko blogo wink.gif
Atsakyti
Pas mane priešpienio kol kas irgi nėra, nei karto nepastebėjau, kad sunktųsi g.gif
o kaip pas Jus su krūtinėm, ar labai padidėjo? g.gif Nes pas mane visai neauga, kažkiek patino nėštumo pradžioj ir daugiau ne g.gif
Atsakyti
Pas mane ir pradzioj nestumo padidejo zymiai,bet dabar ant vietos stovi rolleyes.gif ,,bet speneliai pastoviai "stati" ir tas plotas aplink spenelius didesnis( tamsaus ploto daugiau).
Atsakyti
Del to priespienio manau kiekvienai skirtingai, nes man jis kazkur gal jau 5 men pradzioj pasirode smile.gif kai tik nusiimu liemenele atsilaisvina ten viskas ir apsirengusi bunu pizama tai taip ir juntu, kad jau slampa po truputi man pizama ax.gif buna dienu, kad jo net nebega, buna kad bega ir nemazai, is pat pradziu buvo baltas toks labiau, o dabar jau matosi,kad geltonas. Man mama sake jai taip begdavo ir as turesiu ta problemele kad pienas begs is krutines, bet ka jau padarysi, as del to nepergyvenu tik kad to pienelio butu ir lelytei uztektu jo gan ilgai smile.gif
Atsakyti
man du kartus ziurejo, tai ir sake, kad mergyte smile.gif o su priespieniu, tai pas amne jis po truputi nuo labai anksti pradejo pasirodyti, buna, kad kartais nepasirodo, o kartais ant naktiniu pelmas didziausias lieka..mano sesuo turi berniuka metu ir beveik 5men, tai jis dar iki siol jos piena gera, jau pats pieno fabrikeli susiranda ir nezino mkaip atpratint smile.gif
Atsakyti
per pirmąjį nėštumą pas mane jokio priešpienio nebuvo, niekas nebėgdavo schmoll.gif ir dabar, jau 31 savaitė, bet priešpienio nė kvapo biggrin.gif čia matyt visoms labai skirtingai ax.gif
Atsakyti
Mums siandien lygiai 33 sav,,,jau eisim i 34,like 7 sav iki stebuklo thumbup.gif Tai gal i 8 jau sokam?? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš galvojau, kad nuo 32 savaitės prasideda ax.gif Tai manau, kad šokam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
gal galetumet skubiai patarti kaip bent siek tiek numalsinti danties skausma? jau nebezinau kur lysti, skausmas nerealus... verysad.gif
Atsakyti
labukas smile.gif na as ir turejau problema su danties skausmu,tai skalauawau druska,lasinius dedawau.....cia pamoke mane liaudisku metodu,bet nieks nepadejo tai teko kreiptis i stomotologa,bet pries tai reikejo pristatyti is ginekologo pazyma,kad nestumas sklandus,nes dauguma nesciuju bijo kaip kokiu raupsuotu biggrin.gif ,istikruju tai bijo prisiimti atsakomybes g.gif tai traukia man protini danti,nes gydyti butu uzeme daug laiko,o ir sake,kad buciau neiskentejusi be nuskausminamuju schmoll.gif
p.s.na pabandyk ir tu nueiti pas stomotologa,nes nesciom kai kuriom buna problemu su dantukais,kai sugenda staiga,o is isores nieko nesimato,o nuotraukos juk negali daryti,nes radijacija g.gif
Laikykis ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti