Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

QUOTE(loretka @ 2009 09 10, 20:13)
Sveikos merginos 4u.gif
gal galetumet skubiai patarti kaip bent siek tiek numalsinti danties skausma? jau nebezinau kur lysti, skausmas nerealus... verysad.gif

Reikia lashiniu uzsideti arba svoguno smile.gif o galima ir abu kartu biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif , bet tada niekas man jau nebepadejo... doh.gif prasikankinus visa savaitgali siaip ne taip sulaukiau pirmadienio, nukeliavau pas dantista ir man buvo pranesta kad dygsta protinis ir puliuoja.. doh.gif tai padare man tokia mini operacija ir dabar jau spejau pamirsti apie tas kosmariskas dienas ir naktis kai skaudejo danti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loretka @ 2009 09 23, 22:17)
aciu uz patarimus 4u.gif , bet tada niekas man jau nebepadejo... doh.gif prasikankinus visa savaitgali siaip ne taip sulaukiau pirmadienio, nukeliavau pas dantista ir man buvo pranesta kad dygsta protinis ir puliuoja.. doh.gif tai padare man tokia mini operacija ir dabar jau spejau pamirsti apie tas kosmariskas dienas ir naktis kai skaudejo danti smile.gif  thumbup.gif

smagu, kad viskas gerai dabar thumbup.gif sveikite! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos visos, mum jau 30 savaiciu, puskuojam toliau thumbup.gif svorio prieaugis - 8 kg, pagrinde ant pilvuko blink.gif rudos juostos nera, bet jos vietoje juosta is plaukeliu lotuliukas.gif kojos netinsta, bet gal del to kad nera karsta? g.gif spardomes, dauzomes ir visaip kitaip sportuojam smile.gif
Atsakyti
na jau ipusejom 7men.,29sav... bigsmile.gif jauciames labai puikiai,jokiu bedu neturim nei su koju tinimu nei traukiojimu... o mazylis jau aktyvumo tai ojojoj thumbup.gif pati per sy laika priaugau 14kg doh.gif blush2.gif o mazylio numatomas svoris kol kas 1304g. gine sake,kad labai jau putlutis daros biggrin.gif riskios linijos nera,bamba irgi neissokus,o ir pilvukas nera labai didelis... kai kaimyne sake : ne pilvas,o pilvukas blush2.gif
Atsakyti
Ir mes šią savaitę į 7-tą mėnesiuką įlipom. Jau turim papildomus 8 kg, jokių strijų, tinimų, sunkumų kolkas nėra. Aktyviai keliauju pėščiomis kiekvieną dieną smile.gif Tik vienas kolkas nepatogumas - lipti laiptais. Užtenka porą laiptelių ir visiškai uždūstu, nors einant tiesiai taip niekada nebūna blush2.gif
Tiek 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na o mes septinta menesi pasitinkam gulimu i ligonine del pilvuko kietejimu. Jau antras kartas per nestuma, todel beveik pripratom smile.gif . linea negra labai neryski, sunkumus sukelia tik miegojimas naktimis, nes labai jau skausminga apsiversti. Leliukas judrus, jedesiukai vis stiprejo. Priaugom jau 10 kg (gyditoja prognozuoja, kad jei ir toliau taip tai dar 15 priaugsiu). Su kiekviena diena vis tolimesnis tas nestumo galas atrodo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif na mums jau irgi 28 sav.... Priaugom daug 14kg, bet nesimato ant kuno, visi sako tik biskeli papilnejus, bet pati jauciu kuriose vietose yra tu kg... Gine barekai nuo svarstykliu nulipau blush2.gif , kojos netinsta, paliginus kas vasara daresi kai karsciai buvo unsure.gif O del laiptu sutinku, sunkiau lipt pasidare... ligoninei nebuvom thumbup.gif Ir juostos nera tik vos plaukotumas padidejo, bambute ligtais greit issprogs, bet dar kaip dobute atrodo lotuliukas.gif O taip lig ir gerai be striju gyvenam nestuke.gif aisku pilvukas jau kaip ir atskirai gyvena, ten kaip sokiu aikstele lotuliukas.gif
Atsakyti
man jau atsirado negro juosta,kol kas dar nelabai ryški ax.gif as kaip i save pasiziuriu ar veidrodi ar is virsaus tai labai sau juokinga atrodau blush2.gif 4u.gif o dar prasidejo silpnumo akimirkos,tuksta oro ir galva svaigsta jeigu kokioj patalpoj ilgiau pabunu, kad ir parduotuvej verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,mum jau 26savaiteles.bet pilvelis tai kaip kokiame 8nestumo menesiuke...pilvukas didelis ir labai daug nepatogumu jau kelia,vis sunku batus apauti ir del aprangos didelis klaustukas nes pradeda salti o mano rubeliai visi vasariniai like nuo praeito gimdymo...jauciuosi labai nerangi ir labai didele! blush2.gif oi ziuresime kaip bus toliau...beje bambute man jau atsikisusi nuo 4menesiuko,ir jauciu net po gimdymo jos nebeuzslepsiu biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif mums suejo 28sav.ilipom ir mes taip sakant i septinta meneseli. priaugau 7kg. pilvukas jau gerai matosi, bet kad butu labai didelis tikrai nepasakyciau. jokios juostos nera, bamba issitempus,bet dar neisokus. vaikstau lengvai nieks netinsta, nieks neskauda. smile.gif tik pergyvenu vis del judesiuku, visa nestuma lelyte tingi buvo, bet paskutinem dienom isvis tyli, ar vos pajuda g.gif kaip sako reikia 10 suskaiciuot, bet ten net puses nera. gal dar anksti? gydytojai sakiau, viskas lygtais gerai, toniukai idealus, tai nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinta1 @ 2009 10 12, 11:08)
Labutis visoms smile.gif mums suejo 28sav.ilipom ir mes taip sakant i septinta meneseli. priaugau 7kg. pilvukas jau gerai matosi, bet kad butu labai didelis tikrai nepasakyciau. jokios juostos nera, bamba issitempus,bet dar neisokus. vaikstau lengvai nieks netinsta, nieks neskauda. smile.gif tik pergyvenu vis del judesiuku, visa nestuma lelyte tingi buvo, bet paskutinem dienom isvis tyli, ar vos pajuda g.gif kaip sako reikia 10 suskaiciuot, bet ten net puses nera. gal dar anksti? gydytojai sakiau, viskas lygtais gerai, toniukai idealus, tai nieko nesuprantu doh.gif

Nesijaudink, tikriausiai tinginiuka - leliuka turesi smile.gif 4u.gif
Atsakyti