QUOTE(Dollile @ 2009 09 30, 09:59)
Sveikos!
O kaip Jums patiko vakarykštis Nausėdos pakalbėjimas per žinias, kad valstybiniam sektoriuj, priešingai nei privačiam, algos praktiškai nesumažėjo, tik keliais procentais?
Man tai silpna ir liūdna darosi, girdint... Mano alga nuo metu pradžios sumažėjo 12 proc.
Keli šimtai, bet krizės metu labai pasijaus...
O kaip Jums patiko vakarykštis Nausėdos pakalbėjimas per žinias, kad valstybiniam sektoriuj, priešingai nei privačiam, algos praktiškai nesumažėjo, tik keliais procentais?

Procentais neskaičiavau, bet sumažėjo 200 litų, tai bus ~10 proc. O rivatus tai sulindo į vokelius, dėl to taip smarkiai krito vidutinė alga privačiame sektoriuje.
QUOTE(Dollile @ 2009 09 30, 11:39)
Smagumėlis
O dar priskaičiuokim neapmokamas atostogas, į kurias eisim (kiek girdėjau, kai kur jau einama) "savo" noru 

Taip išeidinėja apie pusė įstaigų. Tik kai kur dar reikia vis vien eiti į darbą, kaip kas Užsienio reikalų ministerijoje.
O pas mus šiandien atsisveikinimai su darbuotojais. Kalbos sklinda, kad atleidžiama 56 darbuotojai (iš 200), bet kol kas nėra aišku, nors nuo rytdienos nauja struktūra. Kai kas tik šį pirmadienį sužinojo, kad nepasilieka dirbti. Man tai labai keista ši reorganizacija, nes viskas daroma paskutinėm dienom. Toks vaizdas, kad užsimota buvo daug, bet tik vėliau suprato, kad nežino kaip tai padaryti.