Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Lenuska03 @ 2009 03 20, 14:42)
Sansu visada yra, svarbiausia netingeti ir pastoviai mokintis  smile.gif  - cia mano nuomone mirksiukas.gif

O kaip pačiai sekasi - ar dar bandei kur nors eiti?

Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 03 20, 13:53)
O aš čia be ironijos: kai dabar tiek skelbimų ,tai į vieną vietą gali ir šimtas septyniolika kandidatų sulėkti,tai ką aš žinau, kokie šansai laimėti frusty.gif

tas pats ir privaciame sektoriuje. Turim ka turim ir nieko cia nepakeisi, ir pazistami ne visada cia yra visagaliai schmoll.gif . Dabar toks metas, kad kiekvienas rupinasi savo uzpakaliu rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 03 20, 14:53)
O aš čia be ironijos: kai dabar tiek skelbimų ,tai į vieną vietą gali ir šimtas septyniolika kandidatų sulėkti,tai ką aš žinau, kokie šansai laimėti frusty.gif

Pastebesiu, kad Jusu prielaida visai ne utopine: nesiau dokumentus i SODRA Kaune, kai buvo pasirode nemazai skelbimu. Vietos buvo 6, as dokumentus pridaviau 111 ir dar uz manes buvo eile. Taigi ta 117 pralenke smile.gif
Gal kas is dalyvavusiu konkursuose i teismo posedziu sekretores galetu pasidalinti patirtimi, tiksliau klausimais kokie buvo pokalbyje???
Atsakyti
QUOTE(ausrenas @ 2009 03 20, 15:50)
Pastebesiu, kad Jusu prielaida visai ne utopine: nesiau dokumentus i SODRA Kaune, kai buvo pasirode nemazai skelbimu. Vietos buvo 6, as dokumentus pridaviau 111 ir dar uz manes buvo eile. Taigi ta 117 pralenke smile.gif
Gal kas is dalyvavusiu konkursuose i teismo posedziu sekretores galetu pasidalinti patirtimi, tiksliau klausimais kokie buvo pokalbyje???

o kokie klausimai Sodroje buvo? ax.gif
Atsakyti
i pokalbi, tiesa sakant, nnenuejau, nes testo rezulatas nebuvo blizgantis, taigi pagailo dienos. Kolege pasakojo, kad buvo reikejo isvardinti 2009 metu rodiklius, beje nemazai klausimu ir teste buvo is skaiciuku, taigi atkreipkite demesi, dar klause kaip draudziami su verslo liudijimu dirbantys zmmones ir dar lyg apdraustuju grupes pagal nauja istatytma (?).
Na tiek tegaliu padet. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 03 20, 15:45)
O kaip pačiai sekasi - ar dar bandei kur nors eiti?

as daugiau nebandziau niekur eiti, nes pagal mano spec. dabar konkursu beveik nera unsure.gif sedziu namuse, sprendziu testus, paskaitau istatymus ir tiek..laukiu gal pasirodis tinkamas skelbimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 03 18, 23:03)
Žmogus gali dirbti pagal sutartį , nes jo darbas nėra valstybės tarnyba, ir ten sėdėti jis gali iki pensijos,tokie nesiskaito valstybės tarnautojai, gauna atlyginimą ir negauna visokių priedų.

Pagal sutartį gali dirbti tol kol numirsi, t.y. tol kol tave laikys tame darbe, nebūtinai iki pensijos. VT galima dirbti iki 65 metų, o paskui dažnai perveda į vietą pagal sutartį. O priedus dirbantys pagal sutartį gauna, ir gali gauti netgi atlyginimo dydžio priedą, kai tuo tarpu VT priedų dydis yra apribotas.
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2009 03 20, 19:08)
as daugiau nebandziau niekur eiti, nes pagal mano spec. dabar konkursu beveik nera unsure.gif  sedziu namuse, sprendziu testus, paskaitau istatymus ir tiek..laukiu gal pasirodis tinkamas skelbimas ax.gif

O testus duoda iš tų kurie pateikti inernete (www.darbo.lt)? ar kas kart nauji būna?
Tuomet tų senų neverta net žiūrėti,o kalti įstatymus bei teisės aktus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 03 23, 12:38)
O testus duoda iš tų kurie pateikti inernete (www.darbo.lt)? ar kas kart nauji būna?
Tuomet tų senų neverta net žiūrėti,o kalti įstatymus bei teisės aktus g.gif

Labutis 4u.gif

Testus is to tinklalapio reikia spresti, nes klausimai kartojasi (buna testu, kad tik keleta nauju klausimu atsiranda), buna tep, kad duoda daug nauju klausimu, bet koki 30 proc vistiek kartojasi. Manau reikia spresti testus ir skaityti istatymus bei teises aktus. As tep ir darau, nors kolkas konkursu nera, bet visktiek mokinuosi, paskui lengviau bus jei ka rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2009 03 23, 12:11)
Labutis  4u.gif

Testus is to tinklalapio reikia spresti, nes klausimai kartojasi (buna testu, kad tik keleta nauju klausimu atsiranda), buna tep, kad duoda daug nauju klausimu, bet koki 30 proc vistiek kartojasi. Manau reikia spresti testus ir skaityti istatymus bei teises aktus. As tep ir darau, nors kolkas konkursu nera, bet visktiek mokinuosi, paskui lengviau bus jei ka rasiu smile.gif

4u.gif
Aišku,tada reikia ir testus spręsti ir aktus skaityti doh.gif yra ką veikti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 03 23, 13:40)
4u.gif
Aišku,tada reikia ir testus spręsti ir aktus skaityti doh.gif yra ką veikti cool.gif

Tikrai yra ka veikti, svarbiausia netingeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2009 03 23, 15:50)
Tikrai yra ka veikti, svarbiausia netingeti  mirksiukas.gif

Sveikos, mergaitės 4u.gif
Negaliu nepasidžiaugti jūsų optimizmu ir atsakomybe eiti į konkursą tik gerai pasiruošus. Dabar dirbu VT, bet kol laimėjau konkursą teko dalyvauti ne viename ir ne dviejuose. Teko matyti daug tokių "konkursantų", kurie nelabai suvokdavo kokios institucijos konkurse šiandien dalyvauja, nes eidavo vos ne į bet kurį pasitaikiusį (ta prasme, kur atitikdavo reikalavimus). Kai kurie nesugebėdavo net skyriaus, į kurį pretenduodavo, pavadinimo be klaidų pasakyti schmoll.gif Dar kiti "girdavosi" einantys "ant bajerio", nieko neskaitę - o gal praslys...Man tas iki šiol nesuprantama...

Nors dabar VT taip pat nėra didelių garantijų, kad darbą išsaugosi ar atlyginimo nesumažins (nors, kita vertus, dabar tų garantijų niekur nėra verysad.gif ), bet, jeigu tikrai siekiat ten dirbti - mokykitės, bandykit, dalyvaukit ir jums tikrai pasiseks.

Nuoširdžiai linkiu visoms sėkmės wub.gif
Atsakyti