QUOTE(Duti @ 2012 01 05, 14:44)
Galit pirkti 9-18 manau.
Šiaip laikoma, kad vaikui yra saugiau važiuoti nugara į priekį, tačiau.... Mes saviškį toj leliukiško kėdutėj bandėm vežioti ilgai, bet
1. jis joje tiesiog staugdavo, jei nemiegodavo (bet aš už saugumą, todėl tai ne priežastis), bet
2. Jis pradėjo kojom remtis į sėdynę, o galva jau iškildavo virš kėdutės, taigi saugumo funkcija tapdavo labai hipotetinė tokiu atveju, kai pusė galvos nebe kėdutėj.
Todėl šiais argumentais mes jį persodinom į didesnę kėdutę veidu į kelią dar nesulaukusį metų - ten jis nustojo staugti, nes puikiai atsivėrė vaizdas pagaliau, ir saugumo prasme mano manymu viskas buvo geriau, nei išaugtoj leliukiškoj.
Todėl tai jūsų sprendimas, jūsų pasirinkimas pagal jūsų situaciją.
Šiaip laikoma, kad vaikui yra saugiau važiuoti nugara į priekį, tačiau.... Mes saviškį toj leliukiško kėdutėj bandėm vežioti ilgai, bet
1. jis joje tiesiog staugdavo, jei nemiegodavo (bet aš už saugumą, todėl tai ne priežastis), bet
2. Jis pradėjo kojom remtis į sėdynę, o galva jau iškildavo virš kėdutės, taigi saugumo funkcija tapdavo labai hipotetinė tokiu atveju, kai pusė galvos nebe kėdutėj.
Todėl šiais argumentais mes jį persodinom į didesnę kėdutę veidu į kelią dar nesulaukusį metų - ten jis nustojo staugti, nes puikiai atsivėrė vaizdas pagaliau, ir saugumo prasme mano manymu viskas buvo geriau, nei išaugtoj leliukiškoj.
Todėl tai jūsų sprendimas, jūsų pasirinkimas pagal jūsų situaciją.
Tai vat ir galvoju, kokią pirkti, nes kojomis jis remsis ir su 0-18 kg, tai kaip ir naudos nėra (išbandėm draugų autokėdutę), bet pagal svorį tai jis niekaip tų 9 kg nepasieks greitai

Šiaip manišksi gerai kol kas sėdi, bet pastaruoju metu ilgų kelionių metu stengiasi užpakaliuką kelti, stiebtis, kad kuo dagiau matytų.
Testas, kur nuoroda čiia idėta), tai tik 3 ar 4 kėdutes išmeta ir tai ne kokie įvertinimai

ačiū už nuomonę. kol kas esu giliuose apmąstymuose