Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdučių saugumas II

Tai gal verta apie ta Britax pagalvoti? Kaina tikrai padoresne smile.gif
Chicco, man atrodo, nei vienoje kategorijoje nera labai geros, bent jau kai ziurejau 9-18 kg testu irasus, tai greitai toks pirkinys atkrito doh.gif
Atsakyti
Kazkuriame forume skaiciau, kad testu rezultatai yra daugiau reklaminiai. Galbut.
Mes turejome visiems vaikams Chicco kedutes, nuo gimimo, o dabar maziausiam vel dairausi i Chicco 18-36kg. Beje, labiausiai man patiko 8-19kg chicco, labai tvirta, pakankamai sunki, patogi gulima padetis. Zodziu is savo triju vaiku auginimo rekomenduociau tik CHICCO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva.lota @ 2012 09 14, 09:21)
Kazkuriame forume skaiciau, kad testu rezultatai yra daugiau reklaminiai. Galbut.
Mes turejome visiems vaikams Chicco kedutes, nuo gimimo, o dabar maziausiam vel dairausi i Chicco 18-36kg. Beje, labiausiai man patiko 8-19kg chicco, labai tvirta, pakankamai sunki, patogi gulima padetis. Zodziu is savo triju vaiku auginimo rekomenduociau tik CHICCO  4u.gif

na labai dristu abejoti , kad pvz kad ir toks adac deda kaip reklama uz kuria sumoketa. schmoll.gif ir kiti. va kai buna pacio gamintojo atlikti bandymai, tai jie nieko verti.

kedutes ir kitos gal neblogos, patogios , grazios, bet nereiskia, kad ivykus autoivykiui ji apsaugos. o tuo abejojam kol neivyksta ivykis. tad vertetu atsizvelgti i tuos vertinimus.

kad jum chicco patogi, tai nereiskia, kad ji tikrai gera, deja.

mes visgi apsisprendem imti cybex, siandien uzsisakem, laukiam atvykstant:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2012 09 14, 12:41)
na labai dristu abejoti , kad pvz kad ir toks adac deda kaip reklama uz kuria sumoketa. schmoll.gif ir kiti. va kai buna pacio gamintojo atlikti bandymai, tai jie nieko verti.

kedutes ir kitos gal neblogos, patogios , grazios, bet nereiskia, kad ivykus autoivykiui ji apsaugos. o tuo abejojam kol neivyksta ivykis. tad vertetu atsizvelgti i tuos vertinimus.

kad jum chicco patogi, tai nereiskia, kad ji tikrai gera, deja.

mes visgi apsisprendem imti cybex, siandien uzsisakem, laukiam atvykstant:)

Mes bandysime savaitgali žiūrinėti Britax... Pasibandysim, kaip mažasis keliauninkas jausis.
Ačiū Gituliai už pasiūlymą, nes kažkaip šitos nebuvom apsvarstę. Taip pat radau UK forume mamyčių atsiliepimų, kad tikrai tos Britax neblogos ( yra komentarų, kad sėkmingai atlaikė ir šoninę avariją).

O Jūs, Gabii, Cybex kurį modeliuką užsisakėte? Tą su buomeliu? Kiek laiko Jūsų mažyliui?

Na aš ir manau, kad ADAC nelbai bus reklaminiai testai. Juolab, kad iš saugumo ten du pliusiukus gauna tik laaaabai mažai kėdučių. Man jų testai patikimi ir objektyvūs atrodo smile.gif
Atsakyti
maniskis dabar jau daugiau nei du su puse, mes jau emem kedute nuo 15 kg:
stai sia:
http://www.mytoys.de...5.01.04/2385223
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2012 09 14, 15:48)
maniskis dabar jau daugiau nei du su puse, mes jau emem kedute nuo 15 kg:
stai sia:
http://www.mytoys.de...5.01.04/2385223

oi, tikrai...tik dabar pamačiau liniuotę su vaiko amžiumi blush2.gif

manau Jūsų tikrai geras pasirinkimas thumbup.gif ADAC testo įvertinimai ir geri tiek šoninės, tiek priekinės avarijos atveju. linkim saugaus važiavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ten kur zaliosios varlytes @ 2012 09 14, 14:02)
oi, tikrai...tik dabar pamačiau liniuotę su vaiko amžiumi  blush2.gif

manau Jūsų tikrai geras pasirinkimas  thumbup.gif ADAC testo įvertinimai ir geri tiek šoninės, tiek priekinės avarijos atveju. linkim saugaus važiavimo  4u.gif

va del to as ja ir rinkausi, kad jos auksti vertinimai. dar kelias minty turejau, bet sita daugiau mano pliusu surinko:) dabar labai laukiam. vaikas i ilgi dickis jau, masina musu auksta. o dabar vazinejam bebe comfort isoes tt, tai jau problema, nes kedute pati paaukstinta, vaika ikeliant jau, galva labai reik saugot, kojom jau dauzo priekine sedyne, nes normaliai kojom ner kur detis.

mes nesenai vazinejomes jau toj didesnej kedeje, tai super, daug paprasciau jau.nors pagal amziu dar nereiktu persesti, bet pagal svori tetruksta puse kg..tiksliau truko pries menesi:)
Atsakyti
QUOTE(ieva.lota @ 2012 09 14, 09:21)

Manau be reikalo taip galvojat. ADAC testuoja ir kedes ir masinas ir daugeli kitu dalyku. Sita organizacija net volvo ar kitiems garsiems brandams nesikuklina minuso uzdeti jei kas ne taip, o cia tk kedutes.
Nepasitikite testais kas parasyta, paziurekite to pacio adac filmuotas medziagas youtube. Pamatysit, kaip kai kurios kedes islieka stabilios, o chicco net dirzai isplysta po smugio, tai apie koki saliskuma galima kalbeti unsure.gif
Atsakyti
Noreciau gauti patarima del kedutes. Esme tame, kad mano vaikas, budamas 4 men svere 9 kg, dabar jam tuoj 5 men. Kokia kedute rinktis g.gif Ar 0-18 kg, ar 9-18 kg? Pagal svori kaip ir tiktu kedutes nuo 9 kg, bet visada minimas ir amzius vaiko, siuo atveju, rekomenduoja jas naudot nuo 9 men. Tai kas svarbiau, ar kad sulauktu reikiamo amziaus, ar svorio g.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 02 11, 23:11)
Noreciau gauti patarima del kedutes. Esme tame, kad mano vaikas, budamas 4 men svere 9 kg, dabar jam tuoj 5 men. Kokia kedute rinktis  g.gif  Ar 0-18 kg, ar 9-18 kg? Pagal svori kaip ir tiktu kedutes nuo 9 kg, bet visada minimas ir amzius vaiko, siuo atveju, rekomenduoja jas naudot nuo 9 men. Tai kas svarbiau, ar kad sulauktu reikiamo amziaus, ar svorio  g.gif

Pas mane identiška situacija.. doh.gif Manajam 7 mėnesiai, o jis jau sveria beveik 10 kg. Kėdutė per maža jau nuo 5-6 mėnesių, bet vis nžn kurią pirkti, nes vaikams iki 1 metukų, negalima pirkti kėdučių, kurios dedamos veidu į priekį (kelią). Ir nesvarbu kokio svorio jis ar ūgio bebūtų.

Tai labai įdomu ar yra tokių kėdučių, kurios iki tam tikro laiko atsuktos nugaryte į priekį būna, o vėliau galima persukti veiduku į priekį (kai metukai sueina). Nesinori pirkti kėdutės keliems mėnesiams.

Gal kažkas gali patarti? 4u.gif
Būčiau begalo dėkinga! Nes jau galva susisuko nuo ieškojimo...
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2013 02 18, 11:14)
Pas mane identiška situacija..  doh.gif  Manajam 7 mėnesiai, o jis jau sveria beveik 10 kg. Kėdutė per maža jau nuo 5-6 mėnesių, bet vis nžn kurią pirkti, nes vaikams iki 1 metukų, negalima pirkti kėdučių, kurios dedamos veidu į priekį (kelią). Ir nesvarbu kokio svorio jis ar ūgio bebūtų.

Tai labai įdomu ar yra tokių kėdučių, kurios iki tam tikro laiko atsuktos nugaryte į priekį būna, o vėliau galima persukti veiduku į priekį (kai metukai sueina).  Nesinori pirkti kėdutės keliems mėnesiams.

Gal kažkas gali patarti? 4u.gif
Būčiau begalo dėkinga! Nes jau galva susisuko nuo ieškojimo...

Pas mus analogiška situacija, tai mes chicco Proxima įsigijome, tokią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunny Day: 18 vasario 2013 - 12:29
QUOTE(Sunny Day @ 2013 02 18, 12:28)
Pas mus analogiška situacija, tai mes chicco  Proxima įsigijome, tokią smile.gif

O ji tvirtinasi nugara į priekį?
Atsakyti