Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio keitimosi iškrova - 5

QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 25, 14:00)
rytoj reikia pradėti nuo 6.25 ryte ir tokiu pačiu laiku ryte baigti - tik jau 27 dieną. 4u.gif
Tikiuosi jau dabar aišku lotuliukas.gif

nu aciu labai uz paaiskinima blush2.gif
Atsakyti
va dabar aisku mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net blondinem ( man)

o as po vakar sultyciu tongue.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2009 03 25, 12:16)
thumbup.gif  clap.gif  clap.gif atlaikiau vakar iskrova ir savaitgalinio prielipo nebera
siandien valgau iki 800 kcal (juk vakar tik vandeni, arbata ir viena kavos puodeli tegeriau), siandien jogurtas ir varske smile.gif na tikiuosi suveiks viskas puikiai smile.gif
sekmes kas issikraunat smile.gif 4u.gif

Aggree, tai kiek gi nukrito po vakar tokios sunkios dienos? bigsmile.gif

As dziaugiuos ,kad delcios dieta pameginau. Po 1 dienos -1.5kg bigsmile.gif Reiks po to karta i savaite toki meniu menulio iskrovos dienai panaudoti rolleyes.gif ,valgai kas 2 valandas, o vakare dar ir vyno taure isgeri ir -1.5kg neber thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2009 03 25, 17:28)
Aggree, tai kiek gi nukrito po vakar tokios sunkios dienos?  bigsmile.gif

As dziaugiuos ,kad delcios dieta pameginau. Po 1 dienos -1.5kg  bigsmile.gif  Reiks po to karta i savaite toki meniu menulio iskrovos dienai panaudoti  rolleyes.gif  ,valgai kas 2 valandas, o vakare dar ir vyno taure isgeri ir -1.5kg neber  thumbup.gif

Man po pirmos dienos -1,5! bet siaip tai tik pliusas po savaitgalio nukrites... siandien kol kas taip pat labai tvarkingai valgau smile.gif vakarienei planuoju saltibarscius, tai gal islaikysiu su 800 kcal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2009 03 25, 19:31)
Man po pirmos dienos -1,5! bet siaip tai tik pliusas po savaitgalio nukrites... siandien kol kas taip pat labai tvarkingai valgau smile.gif vakarienei planuoju saltibarscius, tai gal islaikysiu su 800 kcal smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas, na ka as siandien tada jungiuosi prie jusu ir bandysiu atsilaikyti iki rytojaus ryto biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas. Sėkmės visom šiandien išsikrovinėjančiom mirksiukas.gif
Atsakyti
As siandien su jogurtukais ir kefyriuku bandau rolleyes.gif
Atsakyti
Lesu grikius, kaip skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
obuoliukai irgi labai thumbup.gif tik va galvos skausmas tai beee.gif
Atsakyti
visu grikiu nesulesiau, bus pusryciams. Ir neatsibodo visai thumbup.gif
Atsakyti
mano iškrova -0,5 kg , kiek pas kitas svoris pajudėjo, pasidalinkit rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti