Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio keitimosi iškrova - 5

QUOTE(talija @ 2009 04 01, 12:01)
o ko čia taip tylu, kas rytoj iškrovauja su manim? negi viena būsiu...jungiamės į kompanija taip smagiau ir lengviau ploja.gif

As issikrausiu su jumis taip pat 4u.gif Dar nenusprendziau su kuo tai darysiu, bet svieciasi kad su jogurtu g.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
nu ka merginos Big Day biggrin.gif
aš apsistojau ties jogurto iškrova .....jei vakare bus labai sunku tai gal avižinės košės lėkštutę gaus skrandis tongue.gif
sėkmės visom, lengvos iškrovos.......ir laikomės, velykos ant nosies 4u.gif
Atsakyti
bandysiu jums palaikyti kompanija 4u.gif
Atsakyti
Ir as laikaus smile.gif su obuoliukais smile.gif
Atsakyti
Labas diena,as taip pat bandysiu siandien issikraut,bet skaitau,kad viena obuoliukus valgys,kita jogurta,labai noreciau kad kas konkreciau papasakotu,ka galima valgyt g.gif Gaila,kad nera senesniu temeliu verysad.gif
Atsakyti
Kaip pas jus cia tylu ir ramu,nieko nera verysad.gif
Atsakyti
suvalgiau 2 jogurtus siadien, bet kazko sunkiai man sekasi laikytis doh.gif unsure.gif bet jau nedaug liko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisme @ 2009 04 02, 10:41)
Labas diena,as taip pat bandysiu siandien issikraut,bet skaitau,kad viena obuoliukus valgys,kita jogurta,labai noreciau kad kas konkreciau papasakotu,ka galima valgyt  g.gif Gaila,kad nera senesniu temeliu verysad.gif

Pirmam puslapy parašyta: Na o salygos paprastos - tiesiog nieko nevalgyti ir vartoti kuo daugiau skysčių. Į skysčių sąrašą įeina ir natūralios sultys, bei liesas kefyras, tačiau juodos kavos tą dieną reikėtų vengti.

Aš, kai laikydavausi mėnulio iškrovos, irgi nieko nevalgydavau, tik skysčius gerdavau 12val. iki mėnulio keitimosi ir 12val. po. Bet manau, jei jau labai sunku atsilaikyt, kokio jogurto, obuolio, apelsino, meliono ir pan. suvalgymas nepakenks smile.gif
Atsakyti
o mano iskrova su grikiais. tiksliau vien grikiai , Kolkas suvalgiau apie 130 gr . Dar viena nemaza porcija yra jei pilvas ims urgzt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man šiandien su jugurtu puiki iškrova, daug lengviau nei su obuoliais....kas svarbiausia neskaudėjo galva thumbup.gif
Atsakyti
as neatlaikiau, vakare salotu pavalgiau blush2.gif teks bandyt is naujo kita savaite 4u.gif
Atsakyti
Gal ryt kas į kompaniją badauti? Ne iškrovauti, o badauti ax.gif
Tik vanduo ir arbatytės 4u.gif
Atsakyti